Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
    Но мисля че долу горе спазвам материелознанието и другите науки.
    То едно е да си мислиш, второ е да си прочел поне някой учебник касаещ тия науки, трето е да си го разбрал, и четвърто е да можеш да използваш каквото си разбрал. До тук си стигнал само до първото. Като стигнеш до последното, сам ще си се смееш на творенията. На всеки се е случвало. На по-твърдоглавите - по няколко пъти.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      То едно е да си мислиш, второ е да си прочел поне някой учебник касаещ тия науки, трето е да си го разбрал, и четвърто е да можеш да използваш каквото си разбрал. До тук си стигнал само до първото. Като стигнеш до последното, сам ще си се смееш на творенията. На всеки се е случвало. На по-твърдоглавите - по няколко пъти.
      Е ок де ,нали всеки има право на избор и начин на мислене,индивидуално.Аз съм такъв ко? да!

Коментар

Е ок де ,нали всеки има право на избор и начин на мислене,индивидуално.Аз съм такъв ко? да!
        Ми, просто си бъди къ'фто си, без да спориш с хора, много по-в час с техниката и несравнимо по-грамотни.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Пич, аз не виждам защо си седнал да се абиш да пишеш тук.
          След като имаш нужните знания, умения, материали и поле за изява - действай.
          Прави си какво ти е кеф и му се радвай.
          Успех.
          Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
          Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
          Opel Campo 3,1 TD '99
          Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Темата направо кърти ... трябваше да си направиш една тръбна конструкция на която да сложиш двигателя и окачването на Трабанта - така щеше да имаш машина за целта за която я искаш .
            Сега си сътворил каруца с гумени колела ... що не направиш задвижването на задния мост с верига - една къса верига за разходки и една дълга за да можеш като като му парнеш една дълга тръба за стърчишка , на задния мост да му сложиш въртящо А-рамо и кеф ти платформа , кеф ти скара за превоз сено ...
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Аз пък следя темата с интерес и искам да видя какво ще стане. 6трака, мислил ли си какви гуми ще му сложиш, че тия му малеят?
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                Аз пък следя темата с интерес и искам да видя какво ще стане. 6трака, мислил ли си какви гуми ще му сложиш, че тия му малеят?

Е .. как какви ... минимум 31-ци.
                Първи оффроуд размер.

После .. втори ... тоест 33-ки и т.н.
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Тука в темата някои направиха 1234 коментара ! Аз ще съм с един единствен . Момчето не е тръгнало да се самоубива , или форумните шамани вече са го отписали ? Колкото издържи – толкова ! Важното е ,че има желание и може да отдели време ! Всички чакаме резултата .
                  0899840225 / V = π.r2.h / 681г. / 1876г. / 1878г. /6 септември 1885 / 22 септември 1908 !

Коментар

Опасно е да не затрие някой друг, освен себе си....
                    Пътят е целта.

Коментар

Някъде по горе споменах че ще усиля носачите,те и без това са слаби за моята цел.
                      явно не си ме разбрал какво искам да кажа.няма да те критикувам като повечето.кое ,как и защо го правиш си е твоя работа.

имах предвид че като си свалил колелата под оригиналните главини и даже си удължил носачите товариш много повече ресора от заводско предвиденото и като се има предвид че вече е на доста годинки и амортизирано вероятността да се скърши нараства многократно.доколкото имам спомени предното и задното окачване са на по един централен ресор за лява и дясна страна.разгледах се в по-предните постове и видях че първия признак за това което ти говоря е на лице а именно по меката возия(спрямо стандартната).предполагам си чувал израза :дай ми дълъг лост и опорна точка и ще повдигна света
                      надявам се сега да си ме разбрал

Коментар

Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнение
                        явно не си ме разбрал какво искам да кажа.няма да те критикувам като повечето.кое ,как и защо го правиш си е твоя работа.

имах предвид че като си свалил колелата под оригиналните главини и даже си удължил носачите товариш много повече ресора от заводско предвиденото и като се има предвид че вече е на доста годинки и амортизирано вероятността да се скърши нараства многократно.доколкото имам спомени предното и задното окачване са на по един централен ресор за лява и дясна страна.разгледах се в по-предните постове и видях че първия признак за това което ти говоря е на лице а именно по меката возия(спрямо стандартната).предполагам си чувал израза :дай ми дълъг лост и опорна точка и ще повдигна света
                        надявам се сега да си ме разбрал
                        Ок .Затова предпочитам да направя няколко теста,нали ако тръгне нещо да се улови на време.Ама за сега всичко е по нормите.

Коментар

Туй творение го виждам разденгилено при първото по-сериозно натискане на спирачката. Много колеги се опитаха да ти кажат, че заварките ти не струват, вместо да се вразумиш и да помислиш по въпроса ти упорито твърдиш, че са арни щото ти знаеш! Такъв апарат имах преди петнадесетина години, та го знам какво може - не е предвиден за дебели наща - провара който прави е много плитък - съответно здравината на шева е занижена(друг е въпроса, че при теб шев не се наблюдава). Пък и тока ти слаб... Що не опиташ с електрожен..., идея само - те не се влияят толкова от спадове на напрежение - по-точно: можеш да го компенсираш с по-тънки електроди и по-висока степен на машината?
                          Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр095.jpg
Прегледи:1
Размер:83.3 КБ
ID:5530917И на мене вече ми втръсна за тези заварки,ок на мен не вярвате няма ли накой колега на близо покрай Севлиево да дойде да види проекта.Наживо си е друга работа и дори заварките да не са супер здрави не точно държат всичко те са допълнение на крепежа на железата.Пак казвам където заварката трябва да си върщи баш работата е добър шева.Все едно аз като заварям не виждам как става ,и двата детайла дето съединявам със заварка червенеят яко разтапя се и от едната и другата -слива се.А вижте че не била на цял шев има причини които бяхме писали по в началото на темата.Тоест за измятането на заварката и детайла. П-П ето една отговорна заварка на водача не веригата.
                            Последно редактирано от 6traka; 28-10-13, 07:17.

Коментар

[QUOTE=6traka;2323091... няма ли накой колега на близо покрай Севлиево ....[/QUOTE]

Ако не ти е проблем, пусни ми на лични един телефон. Друагата седмица към края има голяма вероятност да съм из вашия край за малко.
                              Ако не окъснея прекалено, ще ми е интересно да го видя това чудо на живо. Още по-любопитно ми е да видя теб.
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                                Ако не ти е проблем, пусни ми на лични един телефон. Друагата седмица към края има голяма вероятност да съм из вашия край за малко.
                                Ако не окъснея прекалено, ще ми е интересно да го видя това чудо на живо. Още по-любопитно ми е да видя теб.
                                Ок колега,хайде разбирам за желанието ти да видиш машината,ама мен пък кво повече те заинтригува?Да не ме провъзгасиш за новия Айнщайн.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X