Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
    Жеко е тъп и сметна , че ходът ти се е увеличил точно с 0 ( нула ) см по този начин.
    Ако ще се ебаваме ,аре да не се излагаме тука аа,0-та ти пиша аз за оценка.Схема ти рисувах ти се е-ш.е аман де.

Коментар

Ще се изпитваме ли , къде е хода? Или ще питаш някого!
      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Ще се изпитваме ли , къде е хода? Или ще питаш някого!
        Не ме интерсува хода на амортисиора,той си е същия,но хода външно на колелото се промени,ако изнеса още навън самото колело ще прави по голямо движение,колегата също потвърди това,кво да говорим повече.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Нормално е "ходът" да се увеличи. Ама забелязваш ли други неща, като как се изменя геометрията при артикулация и доколко окачването ще устиска на удълженото рамо. Това, че няма надлъжни щанги ....
          Ето факта..

Коментар

Щрака, дано да ти устискат заварките! И ще гледаш тогава как се увеличава хода-кат ти се усучат лонжероните.Ма ти хептен не вземаш.Тука никой не те бъзика.
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Щрака, дано да ти устискат заварките! И ще гледаш тогава как се увеличава хода-кат ти се усучат лонжероните.Ма ти хептен не вземаш.Тука никой не те бъзика.
              И къде е хванато укачването за ланжероните на трабанта ,че нещо май въобще няма такива.Ади пояснявам,носача долу е хванат за шаси,профилно.Горе за напречния ресиор.Виж да е жигули или москвич може. П-П .И пак ме започна с тези заварки,нали вече се разбрахме за тях.А амортисоира е хванат за купето,ако това е лонжер.....ама кво той е едно действащ,работи само когато колелото слиза надолу.

Коментар

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
                .А амортисоира е хванат за купето,ако това е лонжер.....ама кво той е едно действащ,работи само когато колелото слиза надолу.
                Ко речи?
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Ко речи?
                  Не се бъркай в туй дет не разбираш !! Остави човека да завърши ивъл машината на спокойствие После ще говорим какво е "ход на окачване" "лонжер" а това "едно действащ" ще трябва някой да ми го обясни

Коментар

..........

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                      Не се бъркай в туй дет не разбираш !! Остави човека да завърши ивъл машината на спокойствие После ще говорим какво е "ход на окачване" "лонжер" а това "едно действащ" ще трябва някой да ми го обясни
                      Ама и ти си един ... хем не вдяваш половината терминология, хем се обаждаш ... спамър такъв

Направо нямам търпение да видя и задницата на тоя дзвер вдигната... в движение ... евенуално...
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

...към "Надин"?
                        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                          ...към "Надин"?
                          И от кога са започнали да изкупуват "бакелит"...Или пък нови технологии...

Коментар

Железата бе...
                            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Мисля, че прекалено много място е отделено на глупостта. Това не е същия форум...
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Това не е същия форум...
                                Ха добър ден

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X