Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП
Свий
X
-
От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП
Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнениеа не ви ли е минало през акъла че може и него да го е налегнала криза без значение каква,а може и да е изпаднал размисъл за доусъвършенстване
Съвсем сериозно, ще се радвам, ако пича изведнъж е решил да попрочете едно-друго, например съпромат, машинни елементи и, това вече направо е програма максимум -поне мъъъничко металознание и заваряване. По местата, където продават стари учебници, всичките тия премъдрости ги има на ниво техникум - с прости и сравнително ясни обяснения, с картинки и с примери.
Само че наистина не вярвам да се случи. Ако греша - ще съм щастлив да си го призная публично!
П.П. май с Джамбазов сме писали едновременно, ама той е по-кратъкО879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Имам притеснение, че може тоз двигател, вместо да задвижи цялата железария, просто да е пламнал и изгорял, за да свети като факел в тъмнината на науката, да осветява пътя към знанието.Пътят е целта.
Коментар
-
Има ли начин пред такива теми да се слага някаква иконка вид "интересна тема"? 100 пъти съм я пропускал. Как може ни един от вас да не подшушне, че такъв купон се е развихрил тук! Не ви е срам!
Даниеле, ти майка, ти баща, измисли нещо розовичко, което да може да се лепне пред такива теми. Ще има ефект.
Коментар
-
Нека има ентусиасти като колегата,стига сте го хулили.Щом не е според вашите виждания,не става.Я покажете вие какво сте сътворили,та да има и кого друг да критикуваме.Вярно е,че не изглежда много обещаващ проект,но все пак е проект,все пак се е положил не малко труд.Поне труда да му уважите на човека,то с тия критики сигурно няма и да качи нищо повече.Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
каквото и да кажа няма да е нещо ново- все ще повторя нечие чуждо мнение. В това "творение", ако може да се нарече така са заложени толкова недомислици, че дори и изпълнението им е пълна недомислица. С тези профили от 4 мм много ми е интересно какво ще е крайното тегло и как 20, а може би и по- малко катърчета ще могат да го движат по равно или по- скоро по нанадолно. Тестовете ще бъдат успешни, но само на станока.
Коментар
-
Уважаеми колеги,сега попадам на тази тема и ще направя следния коментар.
Колега 6traka-великите умове от миналите векове са правили много опити/голяма част от тях неуспешни/ докато открият колелото,парната машина,електричеството и ДВГ.Неуспешните опити обаче не омаловажават техния труд и това,което са дали на човечеството.В тази връзка имаш подкрепата ми за проекта,осъзнавайки,че има определени "слаби елементи" в него.Без труд и експерименти няма да има прогрес.Дори и да се строши още на старта,прототипа ти ще остави трайни следи в новаторството.Най-малкото ще ти покаже слабите места в проекта,които в последствие да отстраниш.
Колеги-коментарори напълно разбирам ентусиазма ви да пишете по темата.Проследих и градацията на мненията ви и определено мога да кажа,че от рационални те стават на определени моменти язвителни.Несъгласието ви по проекта,не ви дава основание да се отнасяте с пренебрежение и сърказъм към 6traca.Темата е открита с ясното намерение автора да намери съмишленици, а не съботьори на проекта.Критикарите на проекта не излагат конкретните си съображения,а се позовават на общи факти и познания от различни клонове на науката и техниката.Ако искате да помогнете,а не да се кефите-правете конкретни технически предложения,като излагате съображенията си и давате готови решения.В една част от вас уважаеми колеги долових сърказъм и при коментарите ви относно подмяната на праговете на Витарата ми с винкели-виждате ли колко била слаба ламарината,а колко дебел бил винкела.Сега обаче от позицията на времето трябва да ревизирате коментарите си,защото техническото изпълнение на моя проект доказа своя смисъл и право на живот.От една страна без никакъв проблем поставям крика където си поискам/по дължина на праговете/,а от друга страна винкела пази праговете и вратите,в случаи когато минавам между дървета и разстоянието е малко.Досега никога не съм се "заклещвал" и това е благодарение на винкелите.Ама за това в друга тема.
Отдавам застоя на темата поради отпускарския сезон.Надявам се 6traca да поднови темата,като ни направи съпричастни към проекта си.
П.П.Ако на някои се струва,че в коментара ми има и най-малка частица ирония-просто се лъже.Не ми отива на годините, а пък и уважавам правото на всеки да има собствено мнение по определен въпрос,дори и когато аз не споделям същото.До скоро и поздрави!Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
-
Просто се надявам колегата да е творец с постмодернистичното изкуство, и това да е инсталация за някоя негова изложба. В противен случай ще се моля за колегата.
Надявам се да не ти счупвам мерака, но просто с тарбант съм почнал и познавам тая машина що за стока е и колко и е капацитета, и ще ти кажа че преди да я задвижиш просто ще счупиш коляновия вал ако редуктора е много як и устиска.
Коментар
-
Някой да знае докъде е стигнал проекта????
Започвам леко да се безпокоя.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Този ентусиаст явно си има последовател в Тетевен.
Гледам аз една снимка на Даниела Борисова при посещението и в Тетевен за състезанието.
И какво да видя :Веско снима ли , снима, Борко и Коко се дивят на това чудо на техниката -триосна уазка с кабина от вартбург
Нека Веско да качи снимките или да каже къде е заснел това чудо , та да отида да го наснимамАко се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
Пламен Златарев 0888 66 03 18
Коментар
-
Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнениеТози ентусиаст явно си има последовател в Тетевен.
Гледам аз една снимка на Даниела Борисова при посещението и в Тетевен за състезанието.
И какво да видя :Веско снима ли , снима, Борко и Коко се дивят на това чудо на техниката -триосна уазка с кабина от вартбург[ATTACH=CONFIG]623684[/ATTACH]
Нека Веско да качи снимките или да каже къде е заснел това чудо , та да отида да го наснимамНа сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Добре де, толкова ли няма тук колеги от Сюулюуу (Севлиево за незнаещите), да кажат какво стана с проекта на 6traka.
Да не е станало нещо с момчето, недай боже.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар