Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    Прост въпрос:
    Каква е основната цел на АБС-а?
    Виж ся кво ,аз за мене си го знам,не е нужно и да го обяснявам и на тебе защото и ти го знаеш,аре малко по сериозно,всеки водач на МПС знае кво е.Прост отговор,достатъчно ли ти е?

Коментар

Пич,пързалката е дълга,стръмна и хлъзгава,а долу няма кой да поеме удара...
      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
        Стига сте спамили на човека темата.
        Ми ка няма да спамят,те модераторите спят.И кво Уважаемите колеги Джамбазов и Шхрап майстора вилнеят,нали са по вътрешни тука,бат . Марто не се включвай и ти да не става трио.Приличаш ми сериозно момче,не опровергавай съмненията ми...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
          Пич,пързалката е дълга,стръмна и хлъзгава,а долу няма кой да поеме удара...
          И по разбираемо казано?????обясни..

Коментар

Бе ти,е усещаш ли какво става?

Коментар

Бе ти,е усещаш ли какво става?
              ИИИИ кво става????? Кажи си болката,мен не ме притеснява нищо. П-П Винаги съм сигорен в себе си,това да се запомни.....

Коментар

Аз болка нямам!
                Трабант и железа също!
                Спирам!!!

Коментар

Аз болка нямам!
                  Трабант и железа също!
                  Спирам!!!
                  Евала ти казвам.

Коментар

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
                    бат . Марто не се включвай и ти да не става трио.Приличаш ми сериозно момче,не опровергавай съмненията ми...
                    Всичко което съм написал в темата е сериозно, включително и употребата на нитрилния каучук(което беше към колегата ,писал за употребата му) . Снимката на скелето също те съветвам да приемеш сериозно и съвсем добронамерено.Само с просвет не става . Виж един сериозен джип с малки ходове и един по-паркетен как минават през най-обикновена бабунка.В задачата се пита как ще се справи окачването на траби.
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                      Всичко което съм написал в темата е сериозно, включително и употребата на нитрилния каучук(което беше към колегата ,писал за употребата му) . Снимката на скелето също те съветвам да приемеш сериозно и съвсем добронамерено.Само с просвет не става . Виж един сериозен джип с малки ходове и един по-паркетен как минават през най-обикновена бабунка.В задачата се пита как ще се справи окачването на траби.
                      Значи първо никъде не съм казвал че ще минавам през такава местност,пък и да има някъде тя може да се заобиколи.Що да се забивам като първия новобранец там,па да речем ади случва се вднъж неизбежно да се мине от такъв терен.Ми кво имам 4-ри задвижващи колела,със сигурност все едно ще е опряло на земята,аз не летя все пак. П-П .Има и лебедки,има и приятели да теглят,и хамали да тикат, споко няма да остана.И друго аз от където ще мина друг трабант няма да може,че покраи него и някой джипове с пишман водачи.

Коментар

Значи първо никъде не съм казвал че ще минавам през такава местност,пък и да има някъде тя може да се заобиколи.Що да се забивам като първия новобранец там,па да речем ади случва се вднъж неизбежно да се мине от такъв терен.Ми кво имам 4-ри задвижващи колела,със сигурност все едно ще е опряло на земята,аз не летя все пак.
                        Айде сега да ти го обясня бавно.Ти няма да имаш 4 задвижващи колела според първоначалния замисъл.Предвиждаш раздатка, но не видях да предвиждаш междинен диф,с блокаж.В момента в който едното ти колело се вдигне, Хонекер става паметник.Ще се върти само колелото ,което няма сцепление. А при липса на ходове това ще се случва често . Имаш два варианта-пълна газ и скок ( кашона може и да го преживее 2-3 пъти ), или да си возиш двама авери, с които да го местите на ръка. Тази концепция ще върви ,ама само по релси . Казвам ти го с най-добри чувства.За 4 задвижващи колела ти трябват 3 (словом три ) блокажа.
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          Айде сега да ти го обясня бавно.Ти няма да имаш 4 задвижващи колела според първоначалния замисъл.Предвиждаш раздатка, но не видях да предвиждаш междинен диф,с блокаж.В момента в който едното ти колело се вдигне, Хонекер става паметник.Ще се върти само колелото ,което няма сцепление. А при липса на ходове това ще се случва често . Имаш два варианта-пълна газ и скок ( кашона може и да го преживее 2-3 пъти ), или да си возиш двама авери, с които да го местите на ръка. Тази концепция ще върви ,ама само по релси . Казвам ти го с най-добри чувства.За 4 задвижващи колела ти трябват 3 (словом три ) блокажа.
                          Вече се изчерпах с обяснения и примери,разбира се че ще направя траба с 4 ри задвижващи колела.Просто сега споменавам и показвам до къде съм стигнал,толкова време съм имал и прочие.Не съм споменал защото не съм избрал вариянт за тва,но има няколко.Само ще кажа че не желая да използвам повечето съществуващи,искам си мой вариянт,за него сега няма да споменавам. П-П. И да спомена още нещо ,много от хората не са на ясно с да речем задвижване блокажи 4х4 ,4вд,тракшъм итн.Ай поне някой тук обясни критериите за проходимост на едно превозно средство ,не моя траб.Поне да се види за кво говорим,като цяло.

Коментар

Вече се изчерпах с обяснения и примери,разбира се че ще направя траба с 4 ри задвижващи колела.Просто сега споменавам и показвам до къде съм стигнал,толкова време съм имал и прочие.Не съм споменал защото не съм избрал вариянт за тва,но има няколко.Само ще кажа че не желая да използвам повечето съществуващи,искам си мой вариянт,за него сега няма да споменавам. П-П. И да спомена още нещо ,много от хората не са на ясно с да речем задвижване блокажи 4х4 ,4вд,тракшъм итн.Ай поне някой тук обясни критериите за проходимост на едно превозно средство ,не моя траб.Поне да се види за кво говорим,като цяло.
                            Важното е ти да си на ясно. Твоята концепция наистина е уникална-противоречи на всичко измислено до сега.Липсата на ходове се лекува с блокажи,липсата на блокажи-с ходове.Твоя проект няма блокажи,но за сметка на това липсват ходове.Топлата вода е открита отдавна.
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Колеги не искам да оставате с грешно впечатление за мене.Не си мислете че съм някой всезнайко,хвалещ се с разбиранията си в определена област.Давате ми съвети и си мислите че не се вслушвам в тях.Напротив ,най внимателно обмислям всеки ноооооо,разберете с нищо по различно от моите разбирания не ме трогвате.Де му се вика не ми го хваща окото.Обичам и правя така да говоря за реални неща от живота видени и правени не един път,и много от колегите тук и хабер си нямат за такива неща знаят всичко по учебник.На практика е съвсем различно.

Коментар

Колеги не искам да оставате с грешно впечатление за мене.Не си мислете че съм някой всезнайко,хвалещ се с разбиранията си в определена област.Давате ми съвети и си мислите че не се вслушвам в тях.Напротив ,най внимателно обмислям всеки ноооооо,разберете с нищо по различно от моите разбирания не ме трогвате.Де му се вика не ми го хваща окото.Обичам и правя така да говоря за реални неща от живота видени и правени не един път,и много от колегите тук и хабер си нямат за такива неща знаят всичко по учебник.На практика е съвсем различно.

Аз съм заставал с истински ,,джип'' на 3 колела, а ти?Повярвай ми , неще да помръдне...докато не му включиш блокажа,или предния мост(със задно колело във въздуха) ако е парт тайм.Това ,щото си нямам хабер...
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X