От: За ЗАЗ-а и неговия двигател

Хаа  и от нивата имам сладък спомен - некаква полюция ли милиция ли беше тогава - не помня, но ни погна с нещо като джип на нивата. И другия вика  - спри, ще не фанат и лошо ако сме бягали! А аз му казвам - ние не бягаме - ние просто си караме! Газ на турбината и познай какво стана зад мен - плътен облак от прах 
))) нема милиции в него - нема нищо 
))))) От асфалтовия път ги видех после как внимателно излизат от прахоляка
)))) Много подло духаше въздух надолу, и зад него по черни пътища не бива да се кара. Това, което бе странно за мен, че на пътя колата е друслива - а по черни пътища - обратно - доста меко вървеше. Същото ми се струва и при самурайчето - на черни пътища като че ли по- не друса от колата а на шосе... яки пломби да имаш. Или типа окачане или заради по-добрата видимост избирам по-добре откъде да мина, или по-бавно се кара.

Първоначално публикуван от Пенчо

Преглед на мнение

))) нема милиции в него - нема нищо 
))))) От асфалтовия път ги видех после как внимателно излизат от прахоляка
)))) Много подло духаше въздух надолу, и зад него по черни пътища не бива да се кара. Това, което бе странно за мен, че на пътя колата е друслива - а по черни пътища - обратно - доста меко вървеше. Същото ми се струва и при самурайчето - на черни пътища като че ли по- не друса от колата а на шосе... яки пломби да имаш. Или типа окачане или заради по-добрата видимост избирам по-добре откъде да мина, или по-бавно се кара.

Ако имам пара ще взема немска. Ако немам пара ще взема руска. Ако съм по средата ще взема японска. Чешки, полски, румънски - подарък ако ми правят, ще се позамисля 
Коментар