Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За ЗАЗ-а и неговия двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За ЗАЗ-а и неговия двигател

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Верно думаш Старо. Ама младите не прифатят.
    Хаа и от нивата имам сладък спомен - некаква полюция ли милиция ли беше тогава - не помня, но ни погна с нещо като джип на нивата. И другия вика - спри, ще не фанат и лошо ако сме бягали! А аз му казвам - ние не бягаме - ние просто си караме! Газ на турбината и познай какво стана зад мен - плътен облак от прах ))) нема милиции в него - нема нищо ))))) От асфалтовия път ги видех после как внимателно излизат от прахоляка)))) Много подло духаше въздух надолу, и зад него по черни пътища не бива да се кара. Това, което бе странно за мен, че на пътя колата е друслива - а по черни пътища - обратно - доста меко вървеше. Същото ми се струва и при самурайчето - на черни пътища като че ли по- не друса от колата а на шосе... яки пломби да имаш. Или типа окачане или заради по-добрата видимост избирам по-добре откъде да мина, или по-бавно се кара.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      За грамотен - определено СЪМ по-грамотен от теб, съдейки по правописа ти. Друг е въпросът, доколко е грамотен, някой определящ ЗАЗ като автомобил изобщо. Между другото съм карал Лада, повече отколкото бих искал и продължавам да твърдя каквото твърдя. Познавам в детайли и Лада и Шкода и Заз, че и Москвич,УАЗ, Нива, че и доста по-високоехнологични автомобили ( и електрониката им), до които едва ли някога ще достигнеш, защото интелектът все пак е нещо, което не се вменява...
      Пиша бавно, защото очевидно четеш бавно. Шкода е по-нормален автомобил от всеки съветски. ОК?
      Малките мозъчета, обикновено отхвърлят технология, над чукче и наковалня и всичко, което не разбират.
      Колкото до перисталтиката ти - вземи Спазмалгон.
      Явно не си толкова грамотен за колкото се имаш само това ще ти кажа и то съдейки по сравненията който правиш и налагаш мнението си над всички.Но за всезнайковец от компютъра си номер едно.Нямам намерение повече да споря с твоя огромен мозък наречен Шкода а гледам,че и от здравеопазване разбираш

Коментар

Първоначално публикуван от SJ410 Преглед на мнение
        . Това, което бе странно за мен, че на пътя колата е друслива - а по черни пътища - обратно - доста меко вървеше. .
        И моя беше друслив, докато не смених димитровките с вида спорт.

Коментар

............ Между другото съм карал Лада, повече отколкото бих искал и продължавам да твърдя каквото твърдя. Познавам в детайли и Лада и Шкода и Заз, че и Москвич,УАЗ, Нива, че и доста по-високоехнологични автомобили ( и електрониката им)................
          толкова коли, а не си научил основното правило: сАвеЦките автомобили имат душа и ако тая цялата злъч, дето я лееш из целия форум, е била в действие и тогава, нищо чудно че така са се отнасяли с теб - просто са си отмъщавали!!!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
            толкова коли, а не си научил основното правило: сАвеЦките автомобили имат душа и ако тая цялата злъч, дето я лееш из целия форум, е била в действие и тогава, нищо чудно че така са се отнасяли с теб - просто са си отмъщавали!!!
            Какво го нападнахте Скрабчо

Бил казал лоша дума за съветската техника

Не се впрегайте толковаПоздрави на всички

Дедото с неговия Иван Грозни е ходил на екскурзия до Истамбули се е върнааалЧЕТИРИ ЧОВЕКА а Заза от старите гърбавите.

На връщане от Одрин до границата два пръста лед всички коли и камиони спрели само Жожо Звярът се носи с рев по шосето като пълен победител
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=sy8Pf...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                Какво го нападнахте Скрабчо

Бил казал лоша дума за съветската техника

Не се впрегайте толковаПоздрави на всички

Дедото с неговия Иван Грозни е ходил на екскурзия до Истамбули се е върнааалЧЕТИРИ ЧОВЕКА а Заза от старите гърбавите.

На връщане от Одрин до границата два пръста лед всички коли и камиони спрели само Жожо Звярът се носи с рев по шосето като пълен победител
                Тони, стига глупости моля ти се! Ходил бил 'нам си къде и всички спирали
                Интересно как са живяли хората по света без Зазове. Сигурно с кучешки впрягове...
                Шкодата е концептуално същата като Заза и е поне толкова проходима. Полуоски се късат при незнаене как се монтира барабана - Има си чалъм.
                От стария ми гараж (знаеш го) единственото, което излизаше зимата беше шкодилака. Ладата просто си въртеше гъза. Особено еротично си плюеше шарнирите...
                Заз с вартбургов двигател сме правили и наистина се пистеше на първа и втрора, но разходът беше умопомрачителен.
                Заз не съм виждал от много време а шкоди има - това за какво е показател???
                Същото важи и за москвич алеко -те изчезнаха а старите ги има. ФАКТ
                Съветската техника е любима на тези, които обичат да ремонтират с тесла, тел и клечки.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                  Явно не си толкова грамотен за колкото се имаш само това ще ти кажа и то съдейки по сравненията който правиш и налагаш мнението си над всички.Но за всезнайковец от компютъра си номер едно.Нямам намерение повече да споря с твоя огромен мозък наречен Шкода а гледам,че и от здравеопазване разбираш
                  Тук има хора, които ме познават и знаят колко и какво разбирам.

Коментар

От: Re: От: За ЗАЗ-а и неговия двигател

Чихкинчетата не ме кефат, ама никак като инженерчета!
                    Е-е, а пОсмали малко. Тези едва ли не са учили света да прави коли, локомотиви, оръжие. Историята на всички от понастоящем съществуващите автомобилни производители е по-кратка от тази на Шкода и много неща в германското автомобилостроене са започнали в Чехия.
                    А Лада-та има общо с руските инженери, колкото Грейт Уол с българските.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Спри наркотиците А Да "духнеш" Фабия със Заз... Ами добре
                      Знаеш ли - зима беше! Сега се сещам, че на връщане един мерджан, който ме изпревари много злобно беше изкъртил мантинелата точно в този участък, а един човек беше покрит с чаршаф. Значи на фобията може и разпределението на масите да и е изиграло лоша шега и затва да не е могла да издрапа нагоре.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        Е-е, а пОсмали малко. Тези едва ли не са учили света да прави коли, локомотиви, оръжие. Историята на всички от понастоящем съществуващите автомобилни производители е по-кратка от тази на Шкода и много неща в германското автомобилостроене са започнали в Чехия.
                        А Лада-та има общо с руските инженери, колкото Грейт Уол с българските.
                        че ладата е фиат - кой не знае? за чихкинчетата не ми се говори наистина - нито са им здрави машините, нито качествени - това показва моят опит. ако нещо при немците е започнало от чехия, то за мен не струва. както НСУ спрямо БМВ.

Коментар

Тони, стига глупости моля ти се! Ходил бил 'нам си къде и всички спирали
                          Интересно как са живяли хората по света без Зазове. Сигурно с кучешки впрягове...
                          Шкодата е концептуално същата като Заза и е поне толкова проходима. Полуоски се късат при незнаене как се монтира барабана - Има си чалъм.
                          От стария ми гараж (знаеш го) единственото, което излизаше зимата беше шкодилака. Ладата просто си въртеше гъза. Особено еротично си плюеше шарнирите...
                          Заз с вартбургов двигател сме правили и наистина се пистеше на първа и втрора, но разходът беше умопомрачителен.
                          Заз не съм виждал от много време а шкоди има - това за какво е показател???
                          Същото важи и за москвич алеко -те изчезнаха а старите ги има. ФАКТ
                          Съветската техника е любима на тези, които обичат да ремонтират с тесла, тел и клечки.
                          Ходил е до Истамбул на екскурзия с Заз от старитеКато дойдеш при мене ше говориш с човека директно.И верно на леда ги е изумил агите те такава кола не били вижда лиА имам рекламни диплянки ше ти покажа че даже се е произвеждал за износ на запад

Не лъжи че не си виждал Заз от дълго време само откак не си идвал при мене на двора

Признай си че тайно си обичаш съветската техника но не искаш да си признаеш
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

И шкодак сме имали, самурая и сега го имам, ЗАЗ отдавна нямам. ИСТИНАТА ти говоря )) аз откакто я видях на баира към Владая му казвам "фобия" на този модел! несравнимо по-нов, скъп и негоден ))

Чихкинчетата не ме кефат, ама никак като инженерчета! Техниката им е по-крехка от руската и по-груба и ненадежна от немската. Като че ли пестят от матреяла за сметка на здравина и ресурс. Базирам се на собствена статистика, като в статистиката вече е и йети Ако имам пара ще взема немска. Ако немам пара ще взема руска. Ако съм по средата ще взема японска. Чешки, полски, румънски - подарък ако ми правят, ще се позамисля А ти май си им любител ?
                            Като те кефят толкова съветските нужници си ги карай. Ела да ти покажа Фабия с шкодовия мотор 1.4 на 750 000 км- и върви такси на метан, кара я половината град и е здрава като бордюр. Ладите, особено новите гният още в магазина.
                            А защо според теб в световния ралишампионат има Шкода, а Лада няма- или аз нещо бъркам. Чехите имат автомобилостроене с традиции още от началото на 20ти век, ама няма как човек като теб да го знае- явно единствената ти прочетена книга е ''Аз ремонтирам ВАЗ''
                            На сърбела майката му е чесането.
                            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                              Ходил е до Истамбул на екскурзия с Заз от старитеКато дойдеш при мене ше говориш с човека директно.И верно на леда ги е изумил агите те такава кола не били вижда лиА имам рекламни диплянки ше ти покажа че даже се е произвеждал за износ на запад

Не лъжи че не си виждал Заз от дълго време само откак не си идвал при мене на двора

Признай си че тайно си обичаш съветската техника но не искаш да си признаеш
                              Тони, ЗАЗа съм го виждал. Ако изгониш кучетата от него и му сложиш двигател, може и да стигне до Нови Хан по нанадолното.
                              Къде на "Запад" са ги изнасяли? Трън, Драгоман, или Сливница? ;
                              Руска техника обичам, когато става въпрос за техника. Въпросното изделие и техника, не ми се връзват в едно изречение.
                              Текезесарката и УАЗ уважавам, защото има вложена мисъл. В Запорожеца има вложен... метал.

На работа ли се бре хаймана?

Коментар

Знаеш ли - зима беше! Сега се сещам, че на връщане един мерджан, който ме изпревари много злобно беше изкъртил мантинелата точно в този участък, а един човек беше покрит с чаршаф. Значи на фобията може и разпределението на масите да и е изиграло лоша шега и затва да не е могла да издрапа нагоре.
                                Koлега ако случката е достоверна мисля че модела не е било Фабия(Фобия). По ми се чини да е Форман или Фаворит. Заз мисля че му е доста над нивото Фелиция, а за Фабия и ЗаЗ не мисля да сравнявам по какъвто и да е показател.
                                Ако правилно съм разбрал "зората на демокрацията" де.
                                Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X