Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

Аз пък си взех свински гърдички, които мисля да изпържа без олио до средно положение. Не ги обичам гьон, ма да зарозовеят. После и един тигань пражен компирт и две-три печени чушки със съответните му там салтанати-зехтин, чесънт, две капки оцет и яко магданоз ситно нарязан.
    Остана да река наздраве!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Не го чисти,сипи му малко бяло вино и с една вилица изстържи каквото има в тигана да се смеси с виното,после залей пържолата с това.

Браво, Босе!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Не го чисти,сипи му малко бяло вино и с една вилица изстържи каквото има в тигана да се смеси с виното,после залей пържолата с това.
        След мръвките се мятат сурови зеленчуци. Докато изстине те са готови+някои подправки и с тях се обира всичко вместо разни сосове.
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

За информация на колегите с изкъртените кръчми - Васо вече не е на "Житница", бутнаха му кръчмата тия от метрото.
          Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
          имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
            След мръвките се мятат сурови зеленчуци. Докато изстине те са готови+някои подправки и с тях се обира всичко вместо разни сосове.
            Аз поне таковата ми голям....тиганЯ и всичко на куп повечето пъти.

Ма си прав де,добре омазнен тиган се чисти с поглед и малко сол от едрата да стърже,имам и метална мрежичка като на мммммм Кан Аспарух доспехите...........после се маже пак преди да го прибера.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение

Браво, Босе!
              Накарай мързеливия на работа и.......ми гледай сеира
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

За информация на колегите. На 200м.срещу Васо, в бившия ДК има друг Васо-преместих се там. Ако е реклама моля модераторите.......
                Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A

Коментар

Става ли? Мяза ли на старото?
                  Даника

Коментар

Друг Васо ли е, или си е същия. Принципно нема да им се разсърдя и ако си запазят кухнята, но го направят малко по-спретнато. Тия дни имам работа на Т.Александров, та от там да ида да апна. Тоя единия, зет ли му беше, син ли, ама е май зет де, смята по трънската математика - вика, девет и едно = единайсе.
                    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                      Друг Васо ли е, или си е същия. Принципно нема да им се разсърдя и ако си запазят кухнята, но го направят малко по-спретнато. Тия дни имам работа на Т.Александров, та от там да ида да апна. Тоя единия, зет ли му беше, син ли, ама е май зет де, смята по трънската математика - вика, девет и едно = единайсе.
                      Пусто плюскане Я виж по- горе на тази страница #244
                      Даника

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        Печено-задушено е нонсенс - дървено желязо...
                        Кажи сега най-важното..., изпържи ли вратните меса "под прикритие", демек изцяло покрити с олио...Как се получи, вкусно и хубаво ли е ?
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Изпържи ги и ги изяде. Снощи още на момента. Може би не трябваше да ям толкова чесън с тях (изрупах една глава на скилидки).
                          То иде време да ми идва следваща идея
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                            Друг Васо ли е, или си е същия. Принципно нема да им се разсърдя и ако си запазят кухн...
                            Ако колегата не си каже, съмненията ти са основателни, поне до инспекция на обекта
                            Даника

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                              Изпържи ги и ги изяде. Снощи още на момента. Може би не трябваше да ям толкова чесън с тях (изрупах една глава на скилидки).
                              То иде време да ми идва следваща идея
                              И къде го турна толкоз мЯсо?
                              Да беше повикал- да ти помогнем, да не се мъчиш сам, видиш ли!
                              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Aма вие за колко си мислите, че става въпрос, две бройки си направих.
                                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 18 потребители онлайн. 0 потребители и 18 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X