Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
    като цяло повече губиш отколкото печелиш от флаш блоковете. Според мен няма и смисъл от много усукан и сложен адблок дори. Някой съвсем лек върши перфектна работа.
    Да, ама мобилният интернет е все още на трафик. Хоп-троп и гигабайтът излетял, а после и буквичките се тооочат бааавнооо....

Коментар

Четейки темата, и пробвал почти всичко по-популярно, силно бях резервирам към прехласване пред разни знайни и незнайни програмки. Като възрастен човек продължавам да си ползвам ИЕ заради оная "яка функция" "ресторе ласт сешън" след забъгване ...

Но не мога да не кажа блага дума за този браузър:
      Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
      Maxthon 3 - това ми дърпа с около 30% по- малко РАМ и си бачкам на него сякаш го ползвам от години.
      Поразгледайте го по- запознатите и дайте мнение.
      Мисля, че си заслужава да се опита и да се ползва.
      Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
        ...оная "яка функция" "ресторе ласт сешън" след забъгване ...
        ...я има и в Хром.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          ...я има и в Хром.
          и Firefox, и Opera
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            и Firefox, и Opera
            То я има, ама в ИЕ се ползва по-често...
            Публикувайте отговор

Коментар

Maxton който се споменава по-горе не е браузър, а само обвивка за Internet Explorer. По естествен начин проявява всичките му уязвимости, грешки и недостатъци.

Абе, китайско менте.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Maxton който се споменава по-горе не е браузър, а само обвивка за Internet Explorer. По естествен начин проявява всичките му уязвимости, грешки и недостатъци.

Абе, китайско менте.
                Лично аз съм много доволен. На настолния вкъщи и на служебния лаптоп съм закачил всичко що е браузър и само това не ме дразни и не бъгясва.
                Жена ми бъзика с Хром а щерката цъка игрички с Опера, даже да са отворени пред мен на екрана ги затварям за да си сърфирам с китаеца.
                Абсолютна никаква идея нямам каква му е структурата и ако се разработват сайтове да речем, дали е удачен, но за ниво "юзър" на който почти цял ден работата му е в нета е ОК.
                Просто ми е най- удобен, а с Опера ,Хром и Мозила съм работил по 2-3 години -не е като да не съм ги чувал.
                Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Oпределено ми хареса скоростта на Maxthon, по форумите му има идеи за адблокери, трябва да се порови.

Обаче и друго да споделя, едно чудене. Avast SafeZone - това е екстра към безплатния и читав антивирус. В сандбокса има някакъв Хром, дето върви едно поне 3, да не кажа 5 пъти по-бързо! До последно все със скоростта на нета си обяснявах бавенето, обаче това ми промени представите, на 2 различни машини ефектът е тоя. За капак бързото вървене е с всякакви реклами и флашове. Кофтито е, че е защитена зона и не ми дава да го накича с плъгини.
                  Нямам спомен да съм инсталирал IE, с оригиналния браузър на XP SP3 съм си. От къде се е взел, IE, че работи? Преинсталирах съвсем наскоро и съм му спрял ъпдейтите.
                  Последно редактирано от Rabin; 14-03-14, 14:24.

Коментар

Абе, китайско менте.
                    Като го гледам - по-скоро е върху Хром. Между другото, един друг - Avant browser има версия, която позволява да превключваш между IE, Firefox и Chrome.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      Като го гледам - по-скоро е върху Хром.
                      Това е от по-ново време, да позволява и хром.
                      Все едно, продължава да не е браузър.

Коментар

Виждам, че има алфа на Wizo за Линукс. На Виндовс го ползувах доста навремето и ме кефеше... Някой на Линукс пробва ли го вече?
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Това е от по-ново време, да позволява и хром.
                          Все едно, продължава да не е браузър.
                          7-8 месеца станаха откак съм с това- малък е срока. Ако продължава по този начин да се държи, ще си позволя изобщо да не съм съгласен с тебе.
                          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Ти ако искаш. С фактите не се спори.

Коментар

Използвам Mozilla Firefox предимно заради съвместимост. Понякога използвам и SRWare Iron, който е базиран на Chromium. Последния използвам, заради премахнатите от него фунции, изискващи акаунт в Google.

Коментар

Първоначално публикуван от mr.nobody Преглед на мнение
                                заради премахнатите от него фунции, изискващи акаунт в Google.
                                Че кой те задължава да имаш акаунт в Google като ползваш хром?

Правих разни тестове преди 2-3 дни, покрай писане на едни библиотеки на JavaScript - Ако приемем времето за изпълнение на даден код върху хром и други WebKit базирани браузери (в случая Safari за Windows) за 1, същото върху IE10 върви 1.5 пъти по-бавно, върху FF върви 3 пъти по-бавно, а върху класическата Опера - 10 пъти по-бавно. Иде реч за чист код - обработка на променливи, стрингове и т.н. конкретно - един милион форматирания на числа с плаваща запетая.

И това е само поредния тест. Общо взето всичките, дето съм правил до сега по един или друг повод (главно оптимизация на код), показват горе-долу същата подредба.
                                Последно редактирано от sparkybg; 10-04-14, 12:41.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X