Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Събрала операционната система браузърите на оперативка и им казала - "Ако някой от вас почне да лапа прекалено много памет, ще му размажа наглата оранжева физиономия"!!!

Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
      Събрала операционната система браузърите на оперативка и им казала - "Ако някой от вас почне да лапа прекалено много памет, ще му размажа наглата оранжева физиономия"!!!
      Firefox ли визираш?

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
        Firefox ли визираш?
        Ами той не само памет яде, ами и процесора товари зверски. Това до v4 де. 5-цата засега поне с процесора като да се държи прилично.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Ползвах лисиците, създаваха по-добро чувство от ИЕ. Еднаж, когато ползувах търсачката ми предложи да пробвам техният браузър, имах време и рекох да видим какво става.... от тогава съм на него, няма такъв кеф! Зарежда по-бързо от всичко друго, което съм ползувал и много рядко създава проблем. /Всичко е въпрос на чувство лично усещане/.

Я! Вижте каква разлика се получи между локалното проучване и глобалното, публикувано от Даниел.
          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Ами той не само памет яде, ами и процесора товари зверски. Това до v4 де. 5-цата засега поне с процесора като да се държи прилично.
            Наистина е така. Вижте това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Clip.jpg
Прегледи:1
Размер:181.0 КБ
ID:5295648

Става дума за v5.0

Коментар

Firefox заради сигурността. Chrome при много слаби компютри с 512 РАМ примерно!

Коментар

Има един "Browzar". Лек и пъргав. За стари системки е перфектен.
                Публикувайте отговор

Коментар

Да, ама я почнете на тези браузъри да инсталирате цифров сертификат на банка например. Не става. Само Mozilla и ИЕ. Даже и при тях е приключение, особено ИЕ

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Да, ама я почнете на тези браузъри да инсталирате цифров сертификат на банка например. Не става. Само Mozilla и ИЕ. Даже и при тях е приключение, особено ИЕ
                    За Мозила - до някъда... За ИЕ - никакви грижи... По-скоро "грижите" са при мерак за ползване на изтекъл сертификат, поради "свикване" с цъкане на "ОК" без да се гледа на какво...
                    Публикувайте отговор

Коментар

Проблемите със сертификатите са няколко:
                      0. в Мозила работят, ако човек внимателно чете инструкцията. Нещата не са очевидни и не както на другите браузъри.
                      1. IE не може някои работи, заради които работи сайтовете искат зареждане на бъгливи аплети, после те работят зле и не искат да се деинсталират.
                      2. Работите, които не може IE, също не ги могат Сафари, Хром и другите. Те и не могат да зареждат аплети за целта, така че - забравете за банкирането на ПИБ, например.

Коментар

Аз съм с Mozilla Firefox и ползвам няколко различни сертификати за онлайн банкиране и за отдалечен достъп без проблем. В момента съм с v 6.0, но и с по-старите версии нямаше проблеми.

Коментар

Така де - само при него всичко работи.

Коментар

И аз съм с Mozilla Firefox v6. От доста време съм с Firefox и съм и свикнал.
                            Операта е по-бърз и може по-добър като цяло, но съм свикнал с дребните неща на FF.
                            Всичко ми е запаметено и подредено и за сега не ми се подрежда всичко на ново.
                            Отностно паметта, която "яде" FF, уж следващите верси основно в/у това ще работят.
                            Хрома ми е тотално неудобен и не ми е вариянт (дори езика не мога да си сменя ).
                            Чух добри отзиви за последния IE, но определено не ми се връща към него.

Коментар

• Re: Кой какъв браузър ползва и защо?

Чух добри отзиви за последния IE,
                              И да и не.
                              Пак се прави на умен и се опитва да рендосва УЕБ проложенията по неговия си начин.
                              Има си собствена идея кое как да изглежда

При мен съм инсталирал Опера, Хром, ИЕ, Фаерфокс 6.
                              За мен Фаерфокса работи най добре, дори и по старите версии.

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
                                Чух добри отзиви за последния IE
                                Аз пък чух добри отзиви само за майка му. Добър е само в сравнение с предишните си прераждания.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X