Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Благодаря за информацията. Ще го тествам.
    Изглежда като приемлива алтернатива на все по-убитият, по-гнусен и по-отвратителен файрфокс...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Opera 20

Снощи случайно попаднах на това чудо -Opera 20,е по-бърз браузер няма,като куршум е.Ако искате пробвайте: http://www.softexia.com/internet-too...sing/opera-20/
      Последно редактирано от gimax; 08-03-14, 13:08. Причина: местене в тази тема :)

Коментар

Реших и аз да тествам SRWare Iron и Opera 20. Досега си карах с Мозила и от време на време Кром според показаната илюстрация.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:33819_120269738038872_1276114_n.jpg
Прегледи:2
Размер:61.8 КБ
ID:5568979
        Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Аз използвам Google Chrome. Най-добре ми пасва, бърз е и удобен. На второ място бих наредил Opera.
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Аз ползвам ИЕ от години и никакви проблеми не съм имал, много съм доволен и това може би се дължи на факта че ползвам лицензиран Windows и безпроблемна поддръжка и редовни ъпдейти...

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
              Аз ползвам ИЕ от години и никакви проблеми не съм имал, много съм доволен и това може би се дължи на факта че ползвам лицензиран Windows и безпроблемна поддръжка и редовни ъпдейти...
              Дължи се главно на твоята толерантност и търпение.

Коментар

Виждайки IE 9-та и после 10-та версия, имах някакви надежди че най-накрая са тръгнали в правилна посока. Това докато в един хубав ден не заварих служебния компютър самоъпдейтнал се до IE11, който след първото отваряне на дебъг панела (F12), който на всичкото отгоре няма нищо общо с предишния, заби крайно и окончателно и не искаше да броузва нищо докато не го махнах и не си върнах 10-та версия. Опитах вкъщи - точно същия сценарий. И по тоя повод още съм си с 10-ка и на двата, и го ползвам дамо за електронно банкиране и НАП.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Opera

Към ползвателите на Опера.
                  В последно време се появи нова версия - "18", ако не се лъжа.
                  Вече на втори новоинсталиран компютър(лаптоп) ми се плясва.
                  Може би съм закостенял традиционалист, но новият интерфейс ме вгадява.
                  Свикнал съм да си ползвам Операта, и се чуствах достатъчно комфортно с нея, до сега.
                  Разбира се, има опция да се инсталира някоя по-стара версия.
                  Какво е вашето мнение?
                  Последно редактирано от ctef; 09-03-14, 12:38.

Коментар

С Opera съм почти от нейното създаване - от средата на 90-те. Отвреме-навреме пробвам и други, но Opera ми е браузърът по подразбиране. Ъпдейтвам редовно. Ползвам я с ОС Windows, Linux, Android, както и JAVA-версия за прост, противоударен мобилен терлефон.
                    По-бърза ми се струва от другите браузъри, без Chrome, който обаче ми забива често, независимо от компютъра. И интерфейсът на Opera ми е приятен.
                    A си спомням как през 90-те ползвах Netscape Navigator и Netscape Communicator...
                    Последно редактирано от dinko; 09-03-14, 12:37. Причина: правописна грешка

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                      Maxthon 3 - това ми дърпа с около 30% по- малко РАМ и си бачкам на него сякаш го ползвам от години.
                      Поразгледайте го по- запознатите и дайте мнение.
                      Наистина е много бърз! Kaкъв AdBlock и FlashBlock ползваш? Рекламаджиите отдавна изоставиха здравия разум, и не мога без блокери. За капак ми плющят анимирани gif-ове и флашове в сайтове за гледане на видео. Компа ми е слаб и не може да рендва всичките наведнъж.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Дължи се главно на твоята толерантност и търпение.
                        Като служебен браузер аз също си ползвам напълно доволно IE. Като домашен преминах от Opera на Chrome и за момента търпя Chrome-а, но ако ми потрябва повече функционалност все още се обръщам към Opera-та.

Коментар

• От: Opera 20

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                          Снощи случайно попаднах на това чудо -Opera 20,е по-бърз браузер няма,като куршум е.Ако искате пробвайте: http://www.softexia.com/internet-too...sing/opera-20/
                          Опера 20 и мен ме кефи
                          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Не, днес разкарах Opera 20.
                            Не може да ми отваея страницата с торенти в Замундата. Че не мога да си адна букмарковете, го преглътнах, но това ми преля чашата.
                            Сега отново съм на 12.., и не мога да кажа, че имам кой знае каква разлика в скороста, макар че двете са на различни платформи, до колкото разбирам.

Коментар

В скоростта - не. В поддръжката на CSS3 (ако знаеш какво е) - доста. Ако си увеличиш дисплея на 125%, както аз работя по подразбиране, ще видиш и други "интересни" неща. Ако някоя страница има векторни икони и работиш на нещо различно от 100% увеличение, отново става интересно.

Не знам. При мен като скорост са сравними единствено хром и IE9+. Всичко останало е на порядъци по-бавно, а операта конкретно ми е най-последната дупка на кавала. Имам я само за тестове, че нали се правя на уеб дизайнер напоследък.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                                Наистина е много бърз! Kaкъв AdBlock и FlashBlock ползваш? Рекламаджиите отдавна изоставиха здравия разум, и не мога без блокери. За капак ми плющят анимирани gif-ове и флашове в сайтове за гледане на видео. Компа ми е слаб и не може да рендва всичките наведнъж.
                                Според мен само адблока е достатъчен. Със флаш блок вече се товари излишно машината и в повечето случи е излишна. Тук там може да се преглътне некое гифче. Просто като цяло повече губиш отколкото печелиш от флаш блоковете. Според мен няма и смисъл от много усукан и сложен адблок дори. Някой съвсем лек върши перфектна работа.
                                Иначе аз си ползвам правилно настроена лисица, въпреки че макстън я бие на доста места а пък рокмелт го бие и него, но за комплексно ползване и надеждност са все още далече.А пък и ад они и скриптове готови най-много се намират за мозила. Правилно подбрани могат да направят сърфирането песен както едно време. Мразя реклами, мразя да не мога да трия например съобщение във фейсбук, и т.н.... А за другите браузъри все още няма подходящите приложения. Дано се развият и те де. Винаги е добре да има повече варианти и то не само от "големите играчи". То е малко като какво ОС да ползвам например - разбира се бих ползвал линукс пред уиндоус, ама не ми се занимава непрекъснато да решавам проблеми и пиша скриптове. Тука говорим за общоприложим браузър за сърфиране де. То ясно,че за конкретни и специфични изисквания си има винаги по-добро.
                                P.s. сега си поиграх със макстън и рокмелт пак - ами правилно "разбъзикана" мозила ги бие се оказа.
                                Последно редактирано от Tony33; 13-03-14, 01:38.
                                висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X