Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Превода към български е трагичен. Превода към и от английски обаче е достатъчно добър, за да пиша в немски, френски и италиански форуми и да се разбираме.

Мисълта ми беше че самия хром нищо не превежда. Същото може да се направи от всеки друг браузър, използвайки Google Translate.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      а ся кажи кво е
      Стих, вероятно.. Винаги има изключения.. Такива произведения понякога трудно се възприемат, камоли да се преведат..

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Превода към български е трагичен. Превода към и от английски обаче е достатъчно добър
        Ja ja aber nein

It's time it's time to rejoice
        in one's lifetime
        Beauty and the goblet
        happy blade
        Bye bye shaking
        feathers in their hats
        Fate not just whisper
        merci beaucoup
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ja ja aber nein

It's time it's time to rejoice
          in one's lifetime
          Beauty and the goblet
          happy blade
          Bye bye shaking
          feathers in their hats
          Fate not just whisper
          merci beaucoup
          Това и жив преводач ще го преведе трудно, все пак.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Това и жив преводач ще го преведе трудно, все пак.
            Това дори ти (дето не си преводач ама ич) ще го преведеш лесно

Се пак никой не очаква от чичо гого да прави художествени преводи. Ама тука просто няма смисъл и т.н.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              Нещото което ми допада в Chrome е че през акаунта на google ти синхронизира на всички компютри, цялата история на браузването, пароли, попълвани форми, отметки и т.н.
              Трудно ми е да го определя дали е удобно или е опасно, но съм повече за второто...
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                Като няма нет - какъвто и браузър да ползваш все тая... Обемът на страниците е еднакъв.
                Вярно, НО - Хрома се отказва бързо, не показва повечето снимки и единственият ти шанс е да презаредиш всичко отначало
                ИЕ-то от своя страна чака по-дълго, можеш да го накараш да повтори опита само за дадена снимка....
                Та обема е еднакъв, обаче поведението при много бавен нет - съвсем различно ( и мозилата е много по-добра от Хрома в такива условия)

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                  Вярно, НО - Хрома се отказва бързо, не показва повечето снимки и единственият ти шанс е да презаредиш всичко отначало
                  И още нещо Хром дърпа в пъти повече памет, сравнен с Мозила. По някаква причина при мен флаш под Хром насича, а под Мозила - не.

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  Трудно ми е да го определя дали е удобно или е опасно, но съм повече за второто...
                  +1

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                    И още нещо Хром дърпа в пъти повече памет, сравнен с Мозила. По някаква причина при мен флаш под Хром насича, а под Мозила - не.

Това с насичането е известен проблем който се появява поради някаква грешка в инсталирането на 2 флаш "двигателя", решава се лесно, но в момента не си спомням как, трябва да се чете в мрежата.
                    А възможността за синхронизиране с мобилните устройства си е готина опция

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                      Съобразяването с различните навици на браузерите е част от работата, лесно се изграждат навици и след определен момент спираш да се замисляш къде какво да използваш (като код)...
                      ... зависи какво пишеш.
                      За мен единствено Опера и Сафари имат правилно поведение като програма и очаквана функционалност.
                      Донякъде си прав. За съжаление, Интернет не се състои само от тях. Краен резултат - като нагласиш нещо да работи в Мозила, Хром и IE, после го коландриш и за Опера. Процесът скалира лошо с добавяне на нов браузър.
                      Хрома е в начален стадии и с грешна начална политика. Правят стъпка след стъпка в грешна (ИЕ) посока.
                      За тях това са правилни стъпки, по същата причина, поради която са направени при разработката на ИЕ. Да се надяваме, че по-рано ще спрат.
                      Мозилата - вече гръмна балона.
                      Още дълго ще е наоколо. Особено, когато става дума не за цъкане в интернет, а за работа
                      ИЕ - мъртвородено...
                      ... ама колко поразии направи, ...

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                      За какво изобщо да го стартирам хрома ако нямам интернет?
                      Много хора имат причина за това. Около 30000 от моите потребители са точно такива.
                      Се пак никой не очаква от чичо гого да прави художествени преводи. Ама тука просто няма смисъл и т.н.
                      Не се и очаква да има смисъл - досущ, както в оригинала.

ИЕ-то от своя страна чака по-дълго, можеш да го накараш да повтори опита само за дадена снимка...
                      Това се настройва на всички браузъри. На ИЕ не съм сигурен, де.

Коментар

...А възможността за синхронизиране с мобилните устройства си е готина опция
                        Хапселютно. Обаче не съм на същото мнение когато става въпрос за запомняне на юзернейм и пароли в база данни на трета страна. Няма, няма и току напишат за откраднати емнайсет хиляди пароли от някой охакан сайт... И не смятам че гугълците са застраховани от подобно нещо за да ми ги съхраняват. Предпочитам аз да върша тая работа. Ако изникне проблем, да знам кой е виновен!

Друг е въпросът, че на браузерите които използвам не е разрешено да помнят каквато и да било информация попълнена в полетата за такава. Маловажните неща са в кукитата. Важните и те са там, но кукитата са валидни само за текущата сесия. След затваряне на браузера, те и информацията в тях се изтрива. Е, тоя начин има и неудобства, но не ми пречат...

И коментаторите...

Коментар

Хапселютно. Обаче не съм на същото мнение когато става въпрос за запомняне на юзернейм и пароли в база данни на трета страна. Няма, няма и току напишат за откраднати емнайсет хиляди пароли от някой охакан сайт... И не смятам че гугълците са застраховани от подобно нещо за да ми ги съхраняват. Предпочитам аз да върша тая работа. Ако изникне проблем, да знам кой е виновен!
                          Зависи кой си. И аз не им давам да помнят, но за средната ръка юзер сървърът на Гугъл изобщо не е най-слабото звено в защитата.

Коментар

...
                            Според тебе кой помни паролата ти за мейла? От страната на сървъра.
                            Писал съм логване с хеш-сума, питам друго. Какво пречи на Гугъла и останалите пощи да си имат паролите в плейн текст, ей така да си имат!

Коментар

Нали правиш разлика между това, мейл сървъра (примерно) да помни паролата за достът до него и да помни всичките ми пароли?
                              Не е невъзможно и да греша в разсъжденията си де. Ако е така, нямам нищо напротив да науча нещо ново...

И коментаторите...

Коментар

..(... та с две думи скоростта в най-добрите моменти е няколко К , се оказа, че Хром-а НЕ е мислен за такива скорости и ИЕ-то е Доста по-добрият избор. ..
                                Turboto на Операта е точно за тези случаи, в руминг също е адско полезно, когато сработи де(не за всеки сайт сработва)
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X