Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Кой какъв браузър ползва и защо?

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    Konqueror е линукс браузър който много мразех навремето защото беше отвратителен,
    в момента не го знам как е
    Последният, който успях да разгледам беше изчистен от бъговете и по-оптимизиран, но все още не беше на нивото на Mozilla-та или Opera. Ако беше малко по-бърз и с повече speed опции в интерфейса можеше да мине за по-тежък и орязан Chrome.

Коментар

Re: Кой какъв браузър ползва и защо?

Последният, който успях да разгледам беше изчистен от бъговете и по-оптимизиран, но все още не беше на нивото на Mozilla-та или Opera. Ако беше малко по-бърз и с повече speed опции в интерфейса можеше да мине за по-тежък и орязан Chrome.
      Ясно значи още си е безмислен браузър (май така и ще си остане).

Операта не е лош браузър обаче,
      Визуалния редактор на форума не работи с нея, също и някои аякс функции.
      Версия на портала 4.1.4 би трябвало вече да работи със всички Уеб Кит браузъри (обаче чакаме новия редактор, който ще има ауто сейв функция за дългите постове).
      Гугъл Хром също има някои недомислици - които не работят.

Коментар

От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Аз съм с Хром от както се появи първата достъпна версия (сега съм с Бета 11.хххх) - Най-доброто за мен за ежедневно броузване, отворил съм 15-20 таб-а с различно сайтове и само обновявам, хубавото е, че при всяко рестартиране си отваря автоматично всички табове.
        Опитах новият ИЕ9, но не ме изкефи, може би просто навик.
        Всъщност ползвам и ИЕ9 и ФаиърФокс всеки за специфична деиност, НО основният е Гугъл

Коментар

Mozilla Firefox 4.0

Още като я пуснаха я сложих и засега съм доволен.

Коментар

За Firefox 4 пише, че стартира по-бързо, работи по-бързо, краш модула му е подобрен и още куп неща - дано да е така наистина.
            Така или иначе поне засега нямам никакво намерение да сменям браузъра

Не знам споменавал ли съм в предишни постове, но ползвам Огин Лисицата още откакто се появи на бял свят, и аз като много други ползвам IE само за да си сваля лисугера
            В офиса обаче ползвам и IE доста, защото много от служебните сайтове не работят добре с никакви други браузъри
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
              Не знам споменавал ли съм в предишни постове, но ползвам Огин Лисицата още откакто се появи на бял свят, и аз като много други ползвам IE само за да си сваля лисугера
              В офиса обаче ползвам и IE доста, защото много от служебните сайтове не работят добре с никакви други браузъри
              На практика това е въпрос на необходимост. Идеята е да можеш да ориентираш потребителя без да виждаш екрана му - т.е. по телефона.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                На практика това е въпрос на необходимост. Идеята е да можеш да ориентираш потребителя без да виждаш екрана му - т.е. по телефона.
                И ти си прав, ако съм ти схванал правилно мисълта ...
                Иначе при мен случая е по-друг - например софтуера за вътрешното видеонаблюдение не работи на нищо друго като хората, освен на IE, доста сервизни сайтове за служебно ползване също, и все неща в тоя ред на мисли ... Което е мега тъпо разбира се, но какво да се прави ...
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

От: Re: Кой какъв браузър ползва и защо?

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение

...Операта не е лош браузър обаче,
                  Визуалния редактор на форума не работи с нея, също и някои аякс функции.
                  Версия на портала 4.1.4 би трябвало вече да работи със всички Уеб Кит браузъри (обаче чакаме новия редактор, който ще има ауто сейв функция за дългите постове).
                  Гугъл Хром също има някои недомислици - които не работят.
                  Да разбираме ли, че с новата версия на портала Опера няма да има проблем с визуалния редактор и кога да го очакваме?

Коментар

Re: Кой какъв браузър ползва и защо?

Да разбираме ли, че с новата версия на портала Опера няма да има проблем с визуалния редактор и кога да го очакваме?
                    Надявам се да няма никакви проблеми с никой браузър, но все пак имайте едно наум.
                    А кога да го очакваме - ами не се знае - работят по въпроса,
                    беше обещан за 4.1.3 но няма да е там - преместен е за 4.1.4 заради полиране на бъгове.

Коментар

• От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Ползвам Операта от 10 години. Върши ми работа, а и до такава степен съм му свикнал, че въобще не ми се занимава с интерфейса на други браузъри за да ги изпробвам.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
                        Ползвам Операта от 10 години. Върши ми работа, а и до такава степен съм му свикнал, че въобще не ми се занимава с интерфейса на други браузъри за да ги изпробвам.
                        Аз също ползвах Опера от десетина години и мога да кажа, че съм доволен. Също като теб не исках да пробвам друго, защото бях свикнал с визията, начина на работа и т.н., но в конкретни случай не успявах да отворя определени сайтове или пък ми излизаха маймунки вместо букви, визуалния редактор не ми работеше за този портал и т.н.
                        С две думи всичко е въпрос на навик. Сега пък свикнах с Mozilla Firefox...

Коментар

• Re: Кой какъв браузър ползва и защо?

Ето статистика за сайта.
                          Кой с какво -
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:B-stats.jpg
Прегледи:1
Размер:54.9 КБ
ID:5262905

Коментар

Netscape Navigator 9.0
                            Публикувайте отговор

Коментар

GOOGLE chrome за сега само той не цикли.
                              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

IE 9 и firefox

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X