Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Ползвам Mozilla от поне 3-4 години и съм много доволен

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin75 Преглед на мнение
      И аз ползвам (явно) рядък вид браузър Avant Browser. За анкетата, и аз съм за.
      И това не е браузър. Само скин върху Интернет Експлодер.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Напоследък все повече Opera, въпреки че не работи добре на всички сайтове.

Firefox-ът (последните няколко версии) взе много да ми лази по нервите с ей тази си проява:

45-50 % натоварване на процесора при само 1 отворен сайт + сваляне на 1 файл ми звучи като нещо безкрайно неприятно!!!
        Точно това е проблема на операта че и на хрома донякъде, лапат памет а не връщат и в един момент компа ти умира. Ако си с 2 или 3 рам добре, ама ако си с 512 или 1 става лошо, диска ти започва да свети на умиране, иначе не са лоши браузъри
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          И това не е браузър. Само скин върху Интернет Експлодер.
          Може и така да е обаче има много удобни фонкционалности и по удобен интерфеис(може и в Интернет Експлодер да ги има , но явно са добре прикрити)

Коментар

удобен, не удобен - същия развъдник на буболечки.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              Точно това е проблема на операта че и на хрома донякъде, лапат памет а не връщат и в един момент компа ти умира. Ако си с 2 или 3 рам добре, ама ако си с 512 или 1 става лошо, диска ти започва да свети на умиране, иначе не са лоши браузъри
              Хрома не съм забелязал да ме товари...Дали е заради 2Рам?
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                Моля, някой от модераторите да ''вмъкне'' една анкета в темата, ако е възможно. Така ще разберем кой е най - ползвания браузър и във форума.
                В момента, функцията за добавяне на анкети не работи. Проработи ли, ще ми е първа задача.
                LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Всичките са една стока откъм бързина, само ползват различни номера уж за ускорение. Най-оплютия ИЕ си е всъщност най-разпространен.
                  Файърфокса стана много муден както спомена някой, но пък има най-добрия add-on срещу реклами Adblock plus, което пък е най-важно за мен и затова го ползвам.

Коментар

Анкетата е добавена по молба на автора. Моля гласувайте

п.п. Ако ме подсетите за друг от разпространените браузъри,ще го добавя в анкетата.
                    Последно редактирано от Peppy; 25-05-10, 22:59.
                    LZ1PER

Коментар

Здравейте в работата Аз ползвам мозила и ехплоер ,а в нас съм на опера и експлоер .
                      [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]

Коментар

Аз си ползвам мозилата , поради причината че опитах от всичко и само тоя гугъл нещо си не съм го пробвал.Някъкви отзиви за него ?
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Mozilla Firefox основно, което не тръгва на нея го карам с IE.
                          Лисугера го ползвам от малко след като излезна, бая отдавна значи
                          Пробвал съм преди време и някои други (опера, гугъл хром и други разни, не помня вече), но Огнената лисица си ми е най-на сърце, заради невероятните Add-on, които има за нея, но и не само
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                            Ами да, прозорците на Форума, особено с много картинки и препратки към Ю-тюб направо ми сриват и без това дъртия комп. И когато с трите клавиша "шатна" Операта или Лисицата пак товарят и памет и процесор, макар че ги няма в диспечера. Налага се да "енд"-вам процесите, за да влезе компа в кондиция.
                            Ползвам основно Опера и по-рядко Файърфокс. Преди доста години започнах да ползвам Операта, защото работи по-бързо при отворени много страници с бъгав нет.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ползвам доста браузъри поради естеството на работата ми.
                              Моя първенец е Google Chrome. Убийствено бърз, почти не крашва. Недостатъци - липса плъгини (ще му мине с времето).
                              Firefox - ex-първенец. След някой от релийзите стана много бавен и забива постоянно. Страшно много плъгини, което го прави удобен за приспособяване към работния процес.
                              Opera - добре изглежда, но има голям проблем с Javascrip (там където Chrome e 5-6 пъти по-бърз от другите браузъри) което за мен го прави неизползваем.
                              IE - Само за отварянето на някой древни сайтове.

Както и преди сме виждали...Гугъл отново се ориентират най-добре в обстановката и мисля че скоро ще доминират и в тази област.

П.С. За хората със стари компютри - пробвайте Google Chrome, убеден съм че ще откриете разликата

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                                За хората със стари компютри - пробвайте Google Chrome, убеден съм че ще откриете разликата
                                Пробвахме. На TM5800@933MHz и 384MB RAM - трагедия. Firefox последен е точно толкова зле.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X