Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой какъв браузър ползва и защо?

IE6.0 + Firefox последна версия на Windows Desktop-a

и Safari ... на MacBook-a

ако нещо не ми се отвори на някоя ... пробвам с останалите две

Коментар

Mozilla Firefox защото много активно използвам StumbleUpon.
      LZ1PBC
      Knaus V-Liner 600ME

Коментар

Тези дни реших да пробвам браузера Сафари на Епъл, заради новия стандарт HTML5 с цел да видя как ще е бъдещето без флаш плеъра и как върви видеото без него. Бях попаднал на такава тестова страница на сайта на епъл ама искаше естествено Сафари браузер. Е добре викам си нека да го тествам и него. На пръв поглед много е зле даже по зле от Firefox, на който даже съм накичил хиляда аддона да се стартират с него и пак е по-бърз от браузера на Епъл при първоначално стартиране. А като реших да го деинсталирам да не казвам колко простотии си беше накичил из компютъра без моето знание браузера и са като отделни компоненти, даже има един скрит сървиз който не се деинсталира някаква простотия Bonjour на Епъл която уж автоматично ти открива интернет настройките за различните устройства вързани към компютъра. Е никога повече няма да го сложа този браузер. Да си стои под МАК е най-добре. Така че му давам супер ниска оценка заради тези неща които прави без знанието на потребителя и не препоръчвам на никой да си го слага.

Коментар

Ето я истината за браузърите
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Browseri.jpg
Прегледи:1
Размер:51.4 КБ
ID:5189112

Макар че ми намирисва тука на гугълска пропаганда

П.П. Сега сериозно - никак не съм изненадан, че засега Firefox води класацията сред нас , дори се радвам.
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
            Ето я истината за браузърите
            Ето и друга гледна точка...
            Последно редактирано от господин никой; 30-06-10, 10:39. Причина: корекция на цитат...

Коментар

Писан също използва Файрфокс.

Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
                Тези дни реших да пробвам браузера Сафари на Епъл, заради новия стандарт HTML5 с цел да видя как ще е бъдещето без флаш плеъра и как върви видеото без него. Бях попаднал на такава тестова страница на сайта на епъл ама искаше естествено Сафари браузер. Е добре викам си нека да го тествам и него. На пръв поглед много е зле даже по зле от Firefox, на който даже съм накичил хиляда аддона да се стартират с него и пак е по-бърз от браузера на Епъл при първоначално стартиране. А като реших да го деинсталирам да не казвам колко простотии си беше накичил из компютъра без моето знание браузера и са като отделни компоненти, даже има един скрит сървиз който не се деинсталира някаква простотия Bonjour на Епъл която уж автоматично ти открива интернет настройките за различните устройства вързани към компютъра. Е никога повече няма да го сложа този браузер. Да си стои под МАК е най-добре. Така че му давам супер ниска оценка заради тези неща които прави без знанието на потребителя и не препоръчвам на никой да си го слага.
                Версията на Сафари за уиндоус е толкова бъгава, че е чудно как въобще работи... Гугъл Хром също поддържа HTML5, всъщност със Сфари ползват един и същи енджин - WebKit, така че което работи на единия, ще работи и на другия. Има и Гугъл Хром плъгин за Интернет Експлорер, така че и той да започне да отваря HTML5, но както установих, когато е инсталиран, започват проблеми с новата версия на форума.

П.П.: Гугъл Хром, ако си оправят интерфейса за работа с повече табове, отколкото може да побере екрана, определено ще станат номер едно.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Излезе първата бета на Firefox 4 ето тук. В сравнение с 3.6.6 бих казал че хвърчи направо и освен това скоро гледах в последните тестове за бързината на работата на видео с HTML5 Firefox e на първо място.

Коментар

След известно време ползване на Opera 10.60 мога само да кажа, че съм изключително НЕдоволен... Когато браузера има конфигурирано прокси работи ужасно... Добавили са някакъв антиалиасинг на елементите от "SpeedDail" менюто в резултат на което изглежда замазано и тъмно. Не ми хареса...

Коментар

Mozilla Firefox заради отметките
                      Дарин 0897042636
                      ВАЗ 2105

Коментар

И аз от два дни съм с Mozilla Firefox.
                        Първите ми впечатления са добри. Примерно с Опера - та имах възможност да пиша във форума само в хибриден режим, а сега мога да избирам.
                        Mozilla Firefox има ли възможност за настройване на табове за бърз достъп на заглавната страница? Версията ми е 3.6.12
                        Opera имаше и съм свикнал, та за това питам.
                        Последно редактирано от walker; 06-12-10, 11:43. Причина: добавяне на текст

Коментар

Преди ползвах Firefox и Opera, но от известно време съм на Chrome и съм страшно доволен - почти не забива, зарежда много бързо и тъй като ползвам усилено Gmail, ми е много по-удобно с него. На телефона - щатния браузър (доста прилича на chrome) и от време на време Opera Mini. Изобщо съм си гугъл fanboy малко...
                          Александър

Коментар

Да съживим темата малко

Какво ще кажете за новия Firefox 4?
                            Доста е барнат верно, има много нови неща ...
                            Аз днес си го инсталнах (по-точно ъпгрейднах от версия 3.6 нещо си) - засега първите ми впечатления са много добри, наистина работи по-бързо, сравнено с версии 3.6.ХХ Малко интерфейсна му е подобен на Хром-а, но се свиква
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Абе не знам, ама последния път в който използвах IE беше да сваля мозилата, нея пък използвах да си сваля хром-никела... Бърз, изчистен, без крашове, абе гуглето си ме радва най-много засега.

Коментар

Re: Кой какъв браузър ползва и защо?

Аз ползвам всички изброени в анкетата
                                Основно - Мозила Фаерфокс.
                                В момента тествам 4 ката и според мен работи много прилично.

Iceweasel. си е мозила фаерфокс.
                                Konqueror е линукс браузър който много мразех навремето защото беше отвратителен,
                                в момента не го знам как е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X