Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Ползвам само Опера,сутринта си изтеглих най новата версия,и мога да кажа само че работи по добре страниците се отварят много по бързо,и докато имах проблем със старата версия и форума,а сега с новата никакви проблеми,всичко си е ОК.
    (0+)
    Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

На компютрите от които и работя ползвам ИЕ, по-удобен не съм открил, а и пробиви в сигурноста нямам... като просто внимавам какво тварям. В къщи, понеже взе да ме мързи все да търся къде съм хвърлил лаптопа, съм включил един НетТоп към телевизора плюс безжични мишка и клавиатура) и на него ползвам Гугъл Хром, има невероятно удобни функции, както и по-лесен за използване само с мишката. Единственият недостатък му е при табовете, при отваряне на много страници, когато се препълни лентата, става много тъпо (а аз съм увеличил всички елементи на уиндоуса до 200%, така че става бързо), та за това и още не съм минал на него на компютрите, на които ми се налага да отварям повечко страници.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Mozilla Firefox.
        През живота си съм ползвал само него и ИЕ, но последния го ритнах преди бая време.
        Георги Тонев

Коментар

Аз ползвам Maxthon от години. Има трески за дялане но съм му свикнал и ми допада. Има някой ексри без които не мога ;-)

Коментар

Първоначално публикуван от Radoslav Преглед на мнение
            Аз ползвам Maxthon от години. Има трески за дялане но съм му свикнал и ми допада. Има някой ексри без които не мога ;-)
            Това е Експлорер. Леко пребоядисан.

Коментар

Където може - Опера. Хрома също го бива

по повод сигурността , най сигурни са най-малко полулярните , но те пък не са най-удобните и важно - минимум добавки , тулбарове и автоматизации !
              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от goncheff Преглед на мнение
                walker, с каква цел е проучването? Има официални статистики за процентен дял на различните браузъри в глобален аспект. А иначе споменатите от Ясен браузъри са специфични за Линукс. Iceweasel е на практика Firefox, разликата е в брандирането и лиценза, правен е за да се вписва по-добре в лицензните изисквания за отворен код. Вторият браузер Konqueror е разработен от KDE-десктоп за да бъде добре интегриран в графичната среда и с отворен код. Платформата на Konqueror преди няколко години беше взета и доразработена от Mac-OS и Google за да направят своите браузъри - Safari и Chrome. Аз лично ползвам Google Chrome. Много по-бърз и сравнително лек е в сравнение с другите. Има и други благинки и бих го препоръчал, особено на хората ползващи Google услуги.
                Не е проучване, просто исках да обменим опит.
                Кой с какво работи, доволен ли е, предимства и т.н.

Коментар

Firefox/3.6.3 & IE7 - Само за някои сайтове, които не работят с лисицата и си искат IE-то.

Коментар

Firefox и Chrome. Колкото повече се развива хрома толкова повече процентите с които ползвам 2та браузъра клонят към хрома. Много е бавен тоя Firefox вече. И под windows и под linux си е същата стара баба Помня дните когато излезе .... Летеше, а сега се влачи Да изчистат още малко бъгове на хрома и да може да се инсталира SSL нормално без да четеш 20 минути опътвания ще мина изцяло на него.
                    GSM: 0898 554713
                    Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Opera ми е най-удобен.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Mozilla Firefox... то няма по-добро от това за Линукс.

Факт е, че яде повечко памет... но пък и работи много по-добре от всички останали.
                        One Planet, One Internet!
                        We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Предполагам обаче, че зависи и с какъв компютър си. Предвид, че яде повечко памет...

Коментар

И аз съм фен на Firefox от години! Според личните ми наблюдения е по бърз от ИЕ за другите нямам наблядения! Ето една статия от скоро за това по какъв дял си поделят отделните браузъри!
                            http://www.dnes.bg/technology/2010/0...liarnost.90610
                            LZ1ZAH

Коментар

Моля, някой от модераторите да ''вмъкне'' една анкета в темата, ако е възможно. Така ще разберем кой е най - ползвания браузър и във форума.

Коментар

И аз ползвам (явно) рядък вид браузър Avant Browser. За анкетата, и аз съм за.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X