Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв рутер?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв рутер?

Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
    Хотелите без wifi са екзотика, вероятно в хотела на silverfox ще има, но не е отразено в уебсайта, но и аз не негово място бих се подсигурил.
    Не, изрично е казано, че в стаите е само жичен, а в лобито e wireless. Хотела е в Япония, така че и 3G няма да мога да ползвам, иначе лаптопа с модема, a другите си имат 3G.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      Не, изрично е казано, че в стаите е само жичен, а в лобито e wireless. Хотела е в Япония, така че и 3G няма да мога да ползвам, иначе лаптопа с модема, a другите си имат 3G.
      И като ти дадат парола за WIFI на японски,кво правим ?

Днеска го гледах твоя рутер за 38 лв.наличен,много лъскава опаковка,харесах обаче нещо подобно само че модема е вграден в рутера,на външен вид е същия с две антени и под 50 лв. с 4 лан порта !Мисля другата седмица да го взема за тест !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WIFITPLINKTLMR3220_250x250.jpg
Прегледи:1
Размер:5.0 КБ
ID:5572285

Всъщност е това !Пише че е баккуп на Лан мрежата с 3G което си е екстра,както и пълноценен рутер !

Име:WIFITPLINKTLMR3420_680x680.jpg
Размер:245.2 КБ
ID:5572289
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        Днеска го гледах твоя рутер за 38 лв.наличен,много лъскава опаковка...

[ATTACH=CONFIG]693500[/ATTACH]
        За два дни останах доволен. Сега седи за разервен рутер:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...02#post2380502

Поддържа се от OpenWRT, а ревизия 1.х и от DD-WRT. Моят е ревизия 2.2 и се предполага, че в цялата ни магазинна мрежа са такива.
        Последно редактирано от silverfox; 21-03-14, 20:53.

Коментар

Тоя дето го гледах днес е с вграден 3G модем,а мисля точно това да ползвам,на къщата имам едно ПС ,ползвам смартфон за 3G модем с усб кабел ,бридж с лан картата и от там на рутер на ван порта за Wifi
          Това го правя защото нямам постоянен интернет,ходям основано събота неделя и така ползвам нет от мобилния оператор и с прост рутер го правя WiFi

Отделно второ пс за гаража и така много маймунки за нищо,та това ще да е засега,между другото всички мои рутери имат DDWRT,само на един ТP 740 оставих оригиналния фърмуей защото на DDWRT неможах да подкарам QoS -a.Току що флашнах още два TPЛинк 740 с DDWRT ,ще ги слагам на къщата на жената ,общо 3 рутера че площа и преградите са доста !
          Последно редактирано от Roninn; 21-03-14, 22:36.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Тоя дето го гледах днес е с вграден 3G модем,а мисля точно това да ползвам,на къщата имам едно ПС ,ползвам смартфон за 3G модем с усб кабел ,бридж с лан картата и от там на рутер на ван порта за Wifi
            Това го правя защото нямам постоянен интернет,ходям основано събота неделя и така ползвам нет от мобилния оператор и с прост рутер го правя WiFi
            Не става ли с телефона да пуснеш хотспот и да се ползва интернет през безжична лан?
            Същия проблем го имам и горенаписаното е по-приемливото за мене решение отколкото мрежа блутуут-а през първоначално .
            Публикувайте отговор

Коментар

Става но е малък обхвата wifi-то,пък и като се закачат телефоните и две пс-та и един лаптоп умира или забива телефона.

Коментар

Всъщност е това !Пише че е баккуп на Лан мрежата с 3G което си е екстра,както и пълноценен рутер !

[ATTACH=CONFIG]693505[/ATTACH]
                Това е TL-MR3420 и няма вграден 3G модем.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  ..TL-WR1043ND ...
                  За v.1 да споделя, че след слагане на последното му заводско софтуерче, започна да му изчезва WiFi -то през 4-5 дни.(останалото работи)
                  върнах го на предпоследната - засега 7 дни е ок.
                  байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                  Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                  Суперспам - спама на суперите

Коментар

Една марка малко известна в БГ - моделите VIGOR на Draytek. Открих ги преди няколко години и постепенно подмених всичките си рутери с такива.
                    Вярно малко са по-скъпички, но надеждноста си има цена. Мисля, че няма DDWRT за тях, но не е и нужно, имат всичко необходимо.
                    Прозвуча малко като реклама, но просто искам да споделя. Може да е полезно за някой.
                    LZ1GIB
                    TOYOTA HZJ80,
                    TOYOTA LC150

Коментар

• От: Какъв рутер?

Рутерчето се държи джелезно. Захраних го от адаптера на лаптопа.

Име:DSC01254.jpg
Размер:140.3 КБ
ID:5576442

Коментар

Току що ударих греда с тр линк 740n v4 с ddwrt на ван порта пуска dhcp сървър и раздава ип-та на поразия,отделно спряха да работят диодите за статуса ,безжичната мрежа работи само като АР независимо от настройките,флашнах го с ддврт реверт и настана коледна елха,вкл в порт 4 светва ван порта, и т.н....флашнах го с последния фърмуей та нещата тръгнаха и това на 3 бр. един след друг.

Коментар

Току що ударих греда с тр линк 740n v4 с ddwrt на ван порта пуска dhcp сървър и раздава ип-та на поразия,отделно спряха да работят диодите за статуса ,безжичната мрежа работи само като АР независимо от настройките,флашнах го с ддврт реверт и настана коледна елха,вкл в порт 4 светва ван порта, и т.н....флашнах го с последния фърмуей та нещата тръгнаха и това на 3 бр. един след друг.
                          Защо се мъчиш с ddrt, като openwrt, е правен специално за тези рутери

Коментар

Здравейте
                            Имам един въпрос. Захванал съм се да си търся нов рутер за вкъщи. Към него безжично искам да включвам до 2 лаптопа, 2 телефона и 1 телевизор, а с кабел още един компютър и малко NAS устройство, както и евентуално през него да минава и цифровата телевизия (сега е на суич преди рутера ама ми се искам да намаля устросйтвата събиращи прах). Ще съм много благодарен ако ми предложите някакво свястно устрсйтво на разумна цена, все пак няма през него да си изкарвам прехраната (не, че поякога не се случва).
                            Ъ-ъ-ъ май въпросите всъщност са два. Харесал съм си ТОВА заради 802.11 ас и USBто (не заради външния вид ). Пространството е малко, та не са ми необходими външни антени които да насочвам. Не съм сигурен обаче дали този стандарт 802.11 ас може да се ползва въобще като лаптопа ми е на 2 години, т.е. по-стар от тази технология. Рових из нета и прочетох че 802.11 n също ползва не само 2,4, а и 5 GHz честота, т.е. честотата не е проблем, но дали протоколите са сходни и четими нямам идея. Въпросът ми може и да е малко глуповат ама надявам се да получа все пак отговор

Коментар

Първоначално публикуван от the_sandman Преглед на мнение
                              ... Не съм сигурен обаче дали този стандарт 802.11 ас може да се ползва въобще като лаптопа ми е на 2 години, т.е. по-стар от тази технология. Рових из нета и прочетох че 802.11 n също ползва не само 2,4, а и 5 GHz честота, т.е. честотата не е проблем, но дали протоколите са сходни и четими нямам идея. Въпросът ми може и да е малко глуповат ама надявам се да получа все пак отговор
                              Лаптопът ти ще работи на 802.11n, с който рутерът е съвместим, както е посочено на сайта. Ако искаш да използваш по-новия стандарт с него, ще трябва да си купиш един външен адаптер, който поддържа 802.11ac.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

За 802.11n е ясно, но явно няма да мога да се възползвам по-новия стандарт. Идеята за допълнителни адаптери за момента не е на дневен ред (цената на рутера + цената на поне 2 адаптера ми идва в повечко). Това значи, че ще трябва да се спра на някой по-стабилен от сегашния ми (40 левов) N рутер. Та по този повод приемам предложения

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X