Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    Хелкет се пука по всичките му шевове от един 152 мм фугас на КВ-2.
    Ъх, тия 152мм фугаси...
    Снощи един такъв ме отпра от първия път - бях с КВ-1.

А аз пък имам такъв медал на... Су-26
    Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
    Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Сега съм се хванал да правя едно франсе (тежък)! До 6-ти тиер съм я докарал (развил съм го до дупка - събирам опит за 7-ми). До тук впечатленията ми като цяло са - "пълен т@ш@к" - много слаба бронировка с изключително труден за намиране ъгъл на правилната позиция, спрямо обстрелващия те противник, а в същото време недостатъчно бърз и повратлив за близък маневрен бой (дано от 7-мо ниво нагоре се пооправят нещата - в описанието пише, че са използвали немско шаси и технологии, а и максималната скорост скача с всяко следващо ниво). Единственото хубаво нещо, което мога да кажа е за въоръжението му! Първо - на 6-то ниво можеш да сложиш 90 мм. оръдие за 8-ниво! Оръдието има доволна скорострелност (6 изстр/мин без тунинг) и много висока скорост на снаряда, с добра настилна траектория. Със подобрен прицел става точно като скалпел и на пределни дистанции - отклонението е минимално и общо взето улучвам там където съм се прицелил (по възможност стрелям само в критични точки), а не просто да вкарам снаряда в силуета на противника! Малко ми идва бавна скоростта на прицелване (на Е-100 нещата съм ги докарал почти до липса на време за прицелване), но тепърва екипажа ще трупа специализиран опит (в случая мерача и пълнача) и нещата ще влязат в норма! Шокира ме изключителната пробивност на тоя топ с обикновени снаряди! Дупчи всичко, все едно е от кашкавал, дори куполите в челна проекция (на 8-ниво тежки танкове малко по-трудно, защото вече повечето са с големи ъгли и дебелина на бронята). Толкова "повредени оръдия" не съм правил дори и с Е-100! Усещам, че на 8-мо ниво, когато вече ще мога да ползвам опцията "барабан" на оръдието (пуска ги по 6 през 2 сек.) и сравнително малките поражения които нанася (спрямо останалите в същия клас) няма да "тежат" толкова, а скоростта на танка ще достига 60 км/ч, и веселбата ще е пълна, особено при скоростни обходи по фланговете на противника! Със сигурност все още налучквам стила на игра с тази концепция, защото няма нищо общо с немските тежки танкове (с които съм играл единствено до момента), които са добре защитени и като им хванеш цаката, общо-взето не ти пука особено, че стрелят по теб (особено в челна проекция, ако си застанал под правилния ъгъл спрямо противника). Определено ще ми е забавно да играя с тежък танк, все едно съм със скаут! Като понапиля този, смятам да си правя и един среден танк! Препоръчайте нещо..?!!
      Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 04-02-14, 10:06.

Коментар

На мене на т 44 ми се е случвало на два пъти с по един снаряд да ме свалят.

Коментар

Марто, в руската ветка от Т-44 нагоре без грешка!

Коментар

На Т44 му е проблем само купола.Много се вижда.

Коментар

Т-44 се гърми лесно. Част от боеукладката е покрай десния борд, и изстрел в мястото над второто и третото колело директно гърми танка...
              Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

А за среден тиер, нещо за танк - касичка..?!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                  А за среден тиер, нещо за танк - касичка..?!
                  Хм... руски - Т-34-85, немски - Pz III/IV и PzIV, VK3002M - това са моите касички.
                  За забавление и сериозни битки - Panther 2 и Т-44.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
                    На мене на т 44 ми се е случвало на два пъти с по един снаряд да ме свалят.
                    Аз съм свалял Т44 от 1300 живот с един изстрел от 105мм фугасница. Иначе по тази линия съм до Т-34-85, кефи яко, а още е почти стоков - само купол и 122мм оръдие и екипажа още не е на 100%
                    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                    Walter Rohrl
                    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Квас с фугаси - един изстрел, един танк.

ИС линията на руснаците е класика - става за всичко.

Влезте в клан и играйте команден бой, а после и за територия - там е наистина интересното с тактика и комуникация между отбора срещу силен и сработен противник.

Препоръчвам руските сървъри - братушките са значително по-добри и по-приятни и за съотборници, и за противници.

Коментар

За руските сървъри не трябва ли нова регистрация и всичко от начало?
                        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Да, нова регистрация трябва и почваш на ново. Клановите битки са един "завършек", като си се нагрухал 10-ки. За русанците не знам не съм играл в техните сървари и чувам смесени мнения. Отборна игра и в рандом битки може взвод, имаш чуваемост с колегата и сте вие. Взвод с медиуми, топ танкове правят белята и кефа е на макс.
                          T44 и IS3 трябва модула да им се сложи задължително за 50% durability на ammo racka за да не ти го гърмят почти всяка игра.

Коментар

Бе гледам явно доста народ играем редовно WOT и доста от колегите имат голям опит, и са вещи... Та дали да не си спретнем един форумен клан и да играем заедно (в клановите за да си конкурентен, развита 10-ка не стига - трябва и "злато" за хубави муниции, големи ремонтни пакети, авт. пожарогасители и т.н., но ротите и взводовете са без пари, а обединението в клан улеснява организирането им)...?!! Например на мен "B.O.E. - Bulgarian Оffroad Еskadron" ми звучи добре, а и логото ни е готово дето се вика (с любезното разрешение на когото трябва, разбира се...)! Какво мислите по въпроса?

П.П. Имаме си цял форум на разположение - спретваме си тука една темичка, да си бистрим тактиката, грешките и т.н., и нещата могат да станат много приятни.

Коментар

Идеята е добра, стига да се намерят желаещи. За кланови битки едва ли ще се класираме, но за взводове, отборни битки и роти си прав.

Аз примерно си имам клан и съм доволен от него - BRAVE. И Гламавия е тука

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              П.П. Имаме си цял форум на разположение - спретваме си тука една темичка, да си бистрим тактиката, грешките и т.н., и нещата могат да станат много приятни.
                              Това ще ми е четвърти български форум в който дъвча танковете

Коментар

Първоначално публикуван от feersum Преглед на мнение
                                Идеята е добра, стига да се намерят желаещи. За кланови битки едва ли ще се класираме, но за взводове, отборни битки и роти си прав.

Аз примерно си имам клан и съм доволен от него - BRAVE. И Гламавия е тука

Това ще ми е четвърти български форум в който дъвча танковете
                                Аз също съм в клан (знаеш кой), че и разчитат на мен там (от скоро съм там и се оказа, че съм един от най-силните в клана към момента), но играта ме забавлява определено и дори бих склонен да си направя нов акаунт (това не е лоша идея за всички желаещи - така ще се развиваме що годе паралелно) с който да вляза във форумния клан! Подобен подход дава и други възможности - всички можем да сме с едни и същи танкове ако решим и т.н. - според мен ще бъде забавно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X