Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Аз играя на ниско ниво, защото нямам толкова време за губене. Предпочитам средните танкове и играя с реално съществували в миналото машини. Любим ми е Т-34-85. Имам и Пантера, но още не е ъпгрейдвана достатъчно. Падам си по маневрения бой и трудно се удържам да стоя в засада. Сина ми(14год) играе значително по-добре от мен, но и часовете му пред компютъра са повечко. Двамата с него си правим интересни взводни битки.
    В играта освен нещата изброени от Марто ме дразнят:
    китайските танкове- нелепото е, че са по-добри от съветските, при положение, че са били или съветско производство или китайско копие на съветското производство
    френските танкове- по специално АМХ40- не може танк с двама души екипаж да се управлява толкова бързо, да се целеуказва, стреля и презарежда това огромно оръдие в едно и също време. Дори в днешно време с всичките му компютри и системи няма такъв танк!
    американските танкове- като цяло най- надутите откъм възможности. Изключително ме дразни "Шърман" и производните му! Бахти непробиваемия танк! При положение, че са му викали "Ронсън", защото "пали от първия път", а на западния фронт е имало заповед по-малко от 12 "Шърмана" да не влизат в бой с Тигър
    Като цяло немските танкове(без разните му там измислени и неосъществени проекти) са направени най-скапани, а руските сравнително посредствени( говоря до ниво 6, нагоре нямам опит)!
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

И аз се кефа на средно ниво танкове. Вчера взехме второ място на турнира 3VS3 на ESL за BG с тежки танкове 8-мо ниво(малко голд ще дойде добре).
      Китайците с тази лоша депресия трудно се играят и не са по- добри от съветските. Америанците са малко по надути в повече. Баланс трудно ще има, а с всеки изминал пач ми се струва, че нещата ги прецакват вместо да ги оправят.

Коментар

Амх40, пантер,пантер2, e50, без амх40 са елитни ъпгрейдвани,шърмана и мен ме дразни,амх-то не ми допада, засега Е50 се държи добре,инъче BT2 ЛТП с тях вадя точки да играя с големите
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

FPS някой?
          Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
            френските танкове- по специално АМХ40- не може танк с двама души екипаж да се управлява толкова бързо, да се целеуказва, стреля и презарежда това огромно оръдие в едно и също време.
            AMX40 ми е един от двата танка на които имам "Мастър", въпреки че е много тегав за игра. И е с трима души екипаж.
            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
            Walter Rohrl
            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Адаш,гледаш много професионално на играта. Тя е отборна и всичко във случайните битки е въпрос на случайност.Отборните битки са друго нещо-стратегия ,постоянен контакт между участниците ,раздават се команди ,знае се кой какво трябва да прави.Но това вече не е игра ,а мислене и отделяне на ресурси.

Между другото Jagdpanzer IV много ме кефи как прави разните кв- та на салата.
              Последно редактирано от Георги Крумов; 31-01-14, 10:23.

Коментар

Има излязъл сериозен ъпдейт на WOT. Дали не е новия пач..?!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                  Има излязъл сериозен ъпдейт на WOT. Дали не е новия пач..?!
                  Май не, доколкото видях преди два дни тръгна вторият официален тест на новия пач, т.е. още не е пуснат.
                  Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
                  Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Първоначално публикуван от feersum Преглед на мнение
                    Май не, доколкото видях преди два дни тръгна вторият официален тест на новия пач, т.е. още не е пуснат.
                    Аз съм се объркал - ъпдейта е стар и е за WOW (самолетите)...

Коментар

Невидим КВ-2!
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                        Невидим КВ-2!
                        Скатавка
                        Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Изрових един забравен диск/Апачи Лонгбоу/ и стана егати и играта,краста, няма спиране, в събота хвърчех и гърмех със стингъри , хеллфайър,хидра и авт. оръдие до 1.30.Преди това минах другата /Апачи -антитерор/ и тя е страхотна,много добри симулатори,егати и мазалото!
                          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Откога мечтаех за тази награда, и ето, имам я! Бях един от най-слабите в отбора, сигурно за това никой отсреща не ми обърна внимание. Как стигнах до заслужената награда, се види на картата.
                            Прикачени файлове

Коментар

Ягдпанцера как режи КВ тата ,голям кеф. И Хеллката с голямото оръдие ги къса.Много им бях набрал ,мислех ,че са непробиваеми. Даже с Т44 виждам зор ,но им намерих цаката.

Коментар

Хелкет се пука по всичките му шевове от един 152 мм фугас на КВ-2.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X