Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли геймъри ?
Свий
X
-
От: Има ли геймъри ?
Ми добре е,според мен,нямаше хакери!
Другите колеги които бяха вътре и те да кажат,но май нямаше нечестни играчи 
П.П. Говоря за втория сървър де,то във първия нямаше никой
Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Нещо мноу слаба ракия бе играта днес .Вярно ,че гледах мача ама........ .
Бобчo влиза,излиза и нищо не направи...... Шшш стегни се бря ,чаках да ти видя летящата глава с летящото ти AWP !Ако ти е от глупавия нетец проблема ,казваш и ще измислим нещо и в Пловдив
Русанов пък излизаше на врагът с вдигната ръка държаща гранатка .Махаше им за здрасти ?
.От дебнене толкова нелепи убийства ,че чак се кефех .Мноу готино се промъкнах зад теб и пръснах манерката от упор
КРАСОТА БЕШЕ !
Лудак
Коментар
-
Аууууу снощи на оная карта дето я играхме последно ми беше малко скучно защото Терористите имам едно много силно оръжие и то е АК47.Важното е че се постреляхме и другото е ВаДя нОЖа и СтрЕляМ
нека Металчето и Людмил да кажат дали реже
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Нета е бе да му ........... Дава ми, че уж имам интернет, пък влизам и ми забива, после пък тока спря, абе каръшка работа....Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнениеНещо мноу слаба ракия бе играта днес .Вярно ,че гледах мача ама........ .
Бобчo влиза,излиза и нищо не направи...... Шшш стегни се бря ,чаках да ти видя летящата глава с летящото ти AWP !Ако ти е от глупавия нетец проблема ,казваш и ще измислим нещо и в Пловдив
Русанов пък излизаше на врагът с вдигната ръка държаща гранатка .Махаше им за здрасти ?
.От дебнене толкова нелепи убийства ,че чак се кефех .Мноу готино се промъкнах зад теб и пръснах манерката от упор
КРАСОТА БЕШЕ !
Иначе AWP RlZzZzZzzzZZ!За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Реже бе много е остър, ама от толкова мозък дето изтече от твоята кратуна почти нищо не се виждаше.....Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнениеАууууу снощи на оная карта дето я играхме последно ми беше малко скучно защото Терористите имам едно много силно оръжие и то е АК47.Важното е че се постреляхме и другото е ВаДя нОЖа и СтрЕляМ
нека Металчето и Людмил да кажат дали реже 

Тая вечер 21:30ч ?
88.87.8.50:27019 - DeathMatch
88.87.8.50:27020 - FragArenaОpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
[QUOTE=Metal Heart (Светослав Митев);1873704]Реже бе много е остър, ама от толкова мозък дето изтече от твоята кратуна почти нищо не се виждаше.....

Остаи ти аз грам мозък нямам в тиквата за това съм на това дереже
пък и се съгласи че на оная карта Ак-то беше номер 1
само Глави и доло с по 1-2макс патрона
За днес не съм много сигорен дали ще съм налиния че тряяя да се досглоби китаратааа
Коментар
-
След някоя друга минута флизам да тествам новия звук само бягам да нарежа мезето на тъничко и да зема бира от хладилника.Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
Коментар
-
Немога да си обесня какво става преди да флезна имаше поне 12 човека стрелнах две игри и останаха 7 после пострелях още мъничко и накрая останахме само аз и Людмил резолтата се знае>>> какъв беше
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар