От: Kaк си архивирате данните?
Teмата уйде у ряката, ама като сме почнали за това...
Току що си спасих диска от формат с компилацията:
Hiren's BootCD 10.1
Toва нещо ми влиза в златната колекция! Имах го на диска, ама не знаех какво точно е, някой друг в някой форум го е похвалил, та съм го дръпнал незнайно кога. Един приятел ме светна преди малко. Може да пали WinXP от CD. Koeто позволява данните да се ремонтират. Иначе ако заредиш от самия диск - операционната система си ги заключва.
Дано съм полезен на някого!
офтопик: ако някой ми беше казал, че XP може да работи толкова бързо - нямаше да повярвам! В момента обмислям да работя с тази орязана версия.
Teмата уйде у ряката, ама като сме почнали за това...
Току що си спасих диска от формат с компилацията:
Hiren's BootCD 10.1
Toва нещо ми влиза в златната колекция! Имах го на диска, ама не знаех какво точно е, някой друг в някой форум го е похвалил, та съм го дръпнал незнайно кога. Един приятел ме светна преди малко. Може да пали WinXP от CD. Koeто позволява данните да се ремонтират. Иначе ако заредиш от самия диск - операционната система си ги заключва.
Дано съм полезен на някого!
офтопик: ако някой ми беше казал, че XP може да работи толкова бързо - нямаше да повярвам! В момента обмислям да работя с тази орязана версия.

) и на новото (естествено) няма точно този РАИД контролер, та двата ми диска в раид пиха студена вода
(като трия нещо непотребно в оригинала, то си остава копирано
Коментар