Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Използвате ли ChatGPT?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-лошато на тия "благини" използването им за управление на мисленето на стадото.
    Не случайно са безплатни.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

• Аз не мога да изчета всичко, дето е писано в тая тема. Ще си пусна ГПТ-то, да ми обобщи.
      Малко не разбирам кое не е ясно, ИИ ни казва това, което ние сме му казали да ни казва.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• drukman
        drukman коментира
        Редактиране на коментар
        ...което ТЕ са му казали да ТИ казва... аз не ползвам
        това е като пръстовите отпечатъци. Много са полезни..... за всички.

• p-pleven
        p-pleven коментира
        Редактиране на коментар
        И какво като ти имам пръстови отпечатъци и как ще са ми полезни на ниво "чобанин на полето"? Ако искаш анонимност - ползваш ананимно или с менте данни за вход. Хахахаа - естествено не през служепна мрежа, ако ЧАК толкова се конспирирваш!

Не знам кой какво и защо казва на "Изкуствения" да ни казва, но все още бърка при въпроса "Кой е Боримечката?". Отначало беше красива мома, която била намква си и побърквала всички с торпедо в потурите... а сега е някойси... Иван Боримирков ????

"Изкуствения" много работа отхвърля и съм страшно доволен от безплатните му варианти, които ми спестиха буквално доста къртовски труд. В един момент дори зех да се осещам, да не показвам такава пройзводителност, че ще ми намират повече работа. Ей такива "гайлета"
        Но за сериозни неща - винаги пускам да се напдпреварвт няколко "изкуствени братчеда", че да ги барна кой скатава или лъже. "А аз си намествам очилата" - както се пееше в онази попълярна българска естрадна песен.

П.П. Ако не сте забелязали какво пише на календара - първата четвърт на 21 век отмина. Сега дори мама на тате не дава без Изкуствен интелект!

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
      Нямам нищо общо със статията
      Но можеха да си спестят изследването и просто да ме попитат

Нещо притеснително се случва с нашия мозък, когато учим с ChatGPT
      Имаш предвид нещо подобно на това?

Лекари използващи изкуствен интелект, бързо губят способността си да откриват рак
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        И не само. Но в тая насока е най-брутално и плашещо.

Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X