Да ама аз го ползвах...
Много работа имаше напоследък и просто мозъка ми е претоварен - и трябваше спешно да измисля лого (бранд/марка) за нов продукт...
И мой близък пред мене го направи на майтап с АИ...
"Интелекта" даде няколко предложения аз одобрих 4 - после нанесохме леки поправки станаха две...
И накрая получих сносен резултат...Викам си(на ум) това ще ми е резервата ако спецовете не измислят нещо по добро...
Ами не измислиха - остана предложението на "интелекта"
Та мисълта ми е... когато подходиш умно ... и ти дадат предложения ... си струва да се помисли а не да се използват сляпо и безрезервно...
Нещо като насоки - или отговор който подлежи на проверка...
Но при всички случаи помага
Много работа имаше напоследък и просто мозъка ми е претоварен - и трябваше спешно да измисля лого (бранд/марка) за нов продукт...
И мой близък пред мене го направи на майтап с АИ...
"Интелекта" даде няколко предложения аз одобрих 4 - после нанесохме леки поправки станаха две...
И накрая получих сносен резултат...Викам си(на ум) това ще ми е резервата ако спецовете не измислят нещо по добро...
Ами не измислиха - остана предложението на "интелекта"
Та мисълта ми е... когато подходиш умно ... и ти дадат предложения ... си струва да се помисли а не да се използват сляпо и безрезервно...
Нещо като насоки - или отговор който подлежи на проверка...
Но при всички случаи помага
от випуска в гимназията и я посетихме - всички дъски бели с триещи се с ръка (и нецапащи ръката) флумастери, а в някои кабинети - огромен екран с "тъчскрийн" вместо дъска. И за СУМПС никой не те изпитва на конна / магарешка или камилска езда, нали?
Коментар