От няколко дни реших да си сваля приложението и почнах да разучавам ChatGPT, трябва да ви кажа че съм много приятно изненадан колко се е развил ИИ спрямо преди 1 година, на моменти чак е плашещо реално, задавах му най-различни въпроси, например защо има безработица е в еди кой си град, начина по който ми отговори много ми допадна, тона е приятелски умерен и с много реалистични факти и причини, предразполага да си направиш дискуция, ползвам безплатната версия, попитах го каква би била разликата в отговорите ако беше ChatGPT Plus при същия ми зададен въпрос, веднага ми даде реален пример като беше за момент и по-добрата си ChatGPT 4 Turbo, е шашнах се като прочетох.
Друг въпрос, казвам че карам Фронтера с еди какъв си двигател и т.н. и дали би могъл да предложи друга кола която също ще ми хареса на базата на автомобила който харесвам, направо ми падна шапката като ми отговори, позна на 100% от първия път кой е мечтаната ми кола само на базата на моя, Land Cruiser 90, 100 или 120

Отделно го питах как мога да кача рингтон за моя айфон без да ползвам айтюнс и платени приложения, леле, само ми каза да си харесам парче и ако искам да изрежа част от него като да кажа от коя минута и секунди като време до коя в рамките на 30 секунди и ще го конвертира на готов файл за моя айфон, шашнах се какво може, чичко гугъл направо ми изглежда като пеленаче със сравнение с ИИ.
Успя да преработи моя стара черно бяла снимка в цветна, стига да няма открити лица че е било против правилата, справи се отлично, възхитен съм.
Според мен ИИ наистина е мощен инструмент, стига да не се злоупотребява с него и да не се използва за престъпни цели.
Коментар