Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Иван Жоров
    отговори
    От: Re: От: Какъв телефон (смартфон).

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    Колко повече, пусни му всичко, блу тут, гпс, уарелес, мобиле дата, да си синква мейли, файлове, ръчкай го цял ден и виж колко кара.
    С моето позлване между 1 и 3 дни. Както казах доста си играя. Рекорда ми е за 10часа да му свърша батерията, но 8 от тях съм човъркал и играл нещо при лош обхват. Мобилния нет не се спира, блутут, гпс и уайърлес рядко, мейли на ден получава по 10-а и дава известия общо взето за всичко. Спрямо някой Самсунг примерно определено държи и едни 40-50% по-дълго.

Остави коментар:

• Daniel
    отговори
    Re: От: Какъв телефон (смартфон).

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
    Доколкото чета масово хората са по-доволни от MIUI отколко от чистия Андроид. Аз съм с Редми Ноте 4 с MIUI 9,6 на базата на андроид 7 и съм доста доволен точно от операционната система, ако случайно вземе да бави нещо знам, че след ъпдейт ще се оправи. Често има ъпдейти и ако се усети някакво забавяне след ъпдейта се оправя.
    Батерията ми е 4100мач. и определено държе повече от други телефони, а не е като да не си играя.
    Колко повече, пусни му всичко, блу тут, гпс, уарелес, мобиле дата, да си синква мейли, файлове, ръчкай го цял ден и виж колко кара.

Служебния е самасунг с9 плюс с 2 сима 3500 батерия и кара точно от сутрин до вечет, както и всичките ми други смърт фони.

Остави коментар:

• Иван Жоров
    отговори
    От: Какъв телефон (смартфон).

Доколкото чета масово хората са по-доволни от MIUI отколко от чистия Андроид. Аз съм с Редми Ноте 4 с MIUI 9,6 на базата на андроид 7 и съм доста доволен точно от операционната система, ако случайно вземе да бави нещо знам, че след ъпдейт ще се оправи. Често има ъпдейти и ако се усети някакво забавяне след ъпдейта се оправя.
    Батерията ми е 4100мач. и определено държи повече от други телефони, а не е като да не си играя.

Остави коментар:

• Daniel
    отговори
    Re: Какъв телефон (смартфон).

Това не го твърдя за всички китайци. Чист андроид е ама друг път. Свали го от гугъл и го компилирай да видиш колко е чист [emoji1787]. Да хубаво нещо е батерията но при мен всички телефини до сега карат от сутрин до вечер, разлика не виждам. Имам бегъл опит с цифрите на китайците. Никога не са верни.
    Последно редактирано от Daniel; 01-11-18, 19:57.

Остави коментар:

• imarh
    отговори

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    Колеги, големината на батерията не е основен фактор, не се лъжете по китайски телефони с огромни батерии, най-важно е операционната система колко е оптимизирана от там идва разхода на батерия. Напълно възножно е телефон с малка батерия да кара повече от такъв с голяма при еднакъв хардуер.

Андройда е безплатен, но всеки производител слага свойте боклуци вътре. От там идва и разход на батерия и бързодействие нс телефона. Казвам го да не останете изменадани от телефон с по малък процесор работещ по бързо от такъв с по голям.
    Така е. Но Xiaomi A2 и A2 Lite съответно са с 3000 и 4000mah батерии. И двата са с чист Андроид. Модела с по-малкия капацитет е със значително по-мощен процесор. Хубаво нещо си е батерията

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Xiaomi A2 e 5.8 инча. А1 е 5.5 инча. В края на пролетта обзаведох жената с такъв и според мен е много добър избор. Хубав дисплей, добра изработка, не се мотае.

И всичко ти е в изискванията - 5.5 инча хубав дисплей, алуминиев корпус, пръстов отпечатък, 4/64.
    Мдам. До скоро го заглеждах, докато не се появи А2, който е със Снапдрагон 660, докато A2 Lite и А1 са с 625. Дори в ютубе ревютата се усеща осезаема разлика само в менютата.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hqdefault.jpg
Прегледи:1
Размер:21.9 КБ
ID:5801664

Остави коментар:

• sparkybg
    отговори

Xiaomi A2 e 5.8 инча. А1 е 5.5 инча. В края на пролетта обзаведох жената с такъв и според мен е много добър избор. Хубав дисплей, добра изработка, не се мотае.

И всичко ти е в изискванията - 5.5 инча хубав дисплей, алуминиев корпус, пръстов отпечатък, 4/64.

Остави коментар:

• Daniel
    отговори
    Re: Какъв телефон (смартфон).

Колеги, големината на батерията не е основен фактор, не се лъжете по китайски телефони с огромни батерии, най-важно е операционната система колко е оптимизирана от там идва разхода на батерия. Напълно възножно е телефон с малка батерия да кара повече от такъв с голяма при еднакъв хардуер.

Андройда е безплатен, но всеки производител слага свойте боклуци вътре. От там идва и разход на батерия и бързодействие нс телефона. Казвам го да не останете изменадани от телефон с по малък процесор работещ по бързо от такъв с по голям.

Остави коментар:

• Juiced
    отговори

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
    Та, оглеждам си се аз да сменям настоящото Лайново P1M....и XIAOMI A2 Lite ми е тамън като батерия, дизайн и като размери може би(5.5" макс ми е ОК). Но някак си този вече не толкова актуален Снапдрагон 625, който е два пъти по-бавен от 660 в A2 ме дразни. А А2 пък е с чувствително по-слаба батерия и поне за мен по-голям размер.

Идея за ~5.5" телефон с актуален мощен процесор(мразя натрупващия се лаг с времето), 4/32, тънки рамки, алуминиев корпус по възможност, пръстов отпечатък, добро фото(като на А2), irda по възможност и два дни без заряд с нормално цъкане?
    Тя батерията може да е по-малка ,но процесора да пести повече. А ако добавиш и един Амолед дисплей ,издържливостта ще е в подобни граници.
    И аз гледам сега масово телефони ,които са топ и са със снапдрагон 845 са с някакви посредствени бартерии 3000-3400 от този сорт, но държат два дни на бой - което се превръща в стандарт вече.

Остави коментар:

• imarh
    отговори

Та, оглеждам си се аз да сменям настоящото Лайново P1M....и XIAOMI A2 Lite ми е тамън като батерия, дизайн и като размери може би(5.5" макс ми е ОК). Но някак си този вече не толкова актуален Снапдрагон 625, който е два пъти по-бавен от 660 в A2 ме дразни. А А2 пък е с чувствително по-слаба батерия и поне за мен по-голям размер.

Идея за ~5.5" телефон с актуален мощен процесор(мразя натрупващия се лаг с времето), 4/32, тънки рамки, алуминиев корпус по възможност, пръстов отпечатък, добро фото(като на А2), irda по възможност и два дни без заряд с нормално цъкане?

Остави коментар:

• imarh
    отговори

Xiaomi A2/Lite ?
    Не давах съвет, а питах за мнение

Остави коментар:

• Малкия Румба
    отговори

Първоначално публикуван от Малкия Румба Преглед на мнение
    Помолиха ме да попитам тук-там какъв телефон си струва да се купи...
    Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
    Ето предложение...
    Първоначално публикуван от Малкия Румба Преглед на мнение
    ... : - )
    Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
    Нямат много разлика Xiaomi-тата в този ценови диапазон...
    Xiaomi A2/Lite ?

Днес ми съобщиха, че "тези дни" е бил закупен Sony Xperia XA1.
    Много хубав бил.

Остави коментар:

• Иван Жоров
    отговори

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
    Много е тъпо това с телефоните и гаранцията. Трудно е да се следи и тества всяка бройка и съответно има и дефектни бройки, от магазините/сервизите (особено ако не са някой официален представител) вероятно е купувано с контейнерите от Китай и съответно не особено им се разправя с рекламации и по-лесно си измиват ръцете с точно такива констатации - намокрен/корозирал ... бла-бла дето не може да ги докажеш, че не е така.

Вероятно ще се вкараш в доста разправии, дано телефона не е скъп. Аз затова не се хвърлям на скъпи джаджи, еле ако няма да му използвам пълноценно функциите.

Ако модела е водозащитен, може да поведеш някаква борба, но иначе ще е една студена вода или мноооого трудно.
    Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
    Не споменаваш какъв е телефона.......но повечето имат белег за разпознаване дали са мокрени. Нещо си видимо си променя цвета......
    Телефона е Honor 10 закупен от Теленор за 640лв. като си преподписвах договора и предаден на брат ми. Пратили са му снимки на корозията вътре. След известни разправии с Теленор и сервиза им сега го е предал на сервиза Huawei и чака какво ще му отговорят от там. Не е водоустойчив. Още не ми е дал половината пари за телефона, толкова го харесваше и защитаваше марката, а сега е бесен.
    За въпросния стикер за намокряне чух и аз, но не намирам нищо конкретно и оставам с впечатление, че е вътре в телефона и няка как да се види.

Остави коментар:

• bokomo
    отговори

Има множество търговци на телефони, при които празно няма: при дефект на апарат винаги се оказва, че е мокрен и/ли изпускан.

Остави коментар:

• agogov
    отговори

Не споменаваш какъв е телефона.......но повечето имат белег за разпознаване дали са мокрени. Нещо си видимо си променя цвета......

Остави коментар:

• mohera
    отговори

Много е тъпо това с телефоните и гаранцията. Трудно е да се следи и тества всяка бройка и съответно има и дефектни бройки, от магазините/сервизите (особено ако не са някой официален представител) вероятно е купувано с контейнерите от Китай и съответно не особено им се разправя с рекламации и по-лесно си измиват ръцете с точно такива констатации - намокрен/корозирал ... бла-бла дето не може да ги докажеш, че не е така.

Вероятно ще се вкараш в доста разправии, дано телефона не е скъп. Аз затова не се хвърлям на скъпи джаджи, еле ако няма да му използвам пълноценно функциите.

Ако модела е водозащитен, може да поведеш някаква борба, но иначе ще е една студена вода или мноооого трудно.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X