Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв телефон (смартфон).

Телефона ми сдаде. Не звъни. Работи му само вибрацията.

До сега бях с NOKIA 6100, и съм общо взето доволен. Беше си дъртичък вече. Обаче особено напоследък осезаемо ми тежеше липсата на камера.

Та, изискванията са следните:
    - да има добра камера и светкавица (за предпочитане класическа - ксенонова)
    - да е що-годе здрав
    - вграден GPS е в плюс
    - добър дисплей, особено ако ще е с вграден GPS.
    - да не е отчайващо голям, тежък и дебел.

Не съм наясно и ако е смартфон, с каква операционна система е по-добре. Идеята е ако ще е с GPS приемник, да мога да инсталирам приличен софтуер за навигация, използващ карти за GARMIN.

Та, давайте идеи. Цената не е водеща, макар че не смятам да прекалявам. 2000лв за телефон не е оправдано, по мойте критерии.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Какъв телефон (смартфон).

Виж този- http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1450
    Добро съотношение цена,качество,възможности.
    0+

Коментар

Samsung i900 Omnia Виж този.Аз доста се оглеждах и се спрях на него ,но така и не прежалих толкова пари.
      [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Аз бих препоръчал Blackberry:
        - бърз
        - има модели с GPS (и WiFi)
        - не много голям (има и такива с "1/2 QWERTY" клавиатура)
        - здрав
        - относително голям (2-3 дни) период на презареждане

Недостатък е, че няма богат избор от безплатни приложения.

Последните две години ползвам (последователно) 8700 и Curve 8320, и съм много доволен и от двете.

Забравих да добавя, че камерата му е доста добра за "бизнес-ориентиран" телефон.
        Последно редактирано от sdg; 16-12-08, 14:58. Причина: Добавка: коментар за камерата

Коментар

Блекбери не е лош избор, но има проблеми за сега със софуеъра на Гармин.
          Моето виждане клони към N серията на Нокия, аз съм с Е51, който няма вграден GPS модул (ползувам външен) и камерата е без светкавица, но ползува същата версия на Симбиан като по-скъпите модели и с Garmin MobileXT работи безупречно.
          От друга страна съм ЧУВАЛ (т.е. не е ангажиращо), че Нокия вграждат в телефоните си чип за GPS-a, който не е от класа на SURF III, но пък от притежател оплакване не съм чувал.

А в крайна сметка май е най-добре един добър фотоапарат, един добър GPS и един ефтин телефон.

Коментар

HTC Touch 3G отговаря на поставените от теб условия (освен светкавицата), около 750лв
            LZ1NDI
            DR650SE K8

Коментар

Здравей,аз също се оглеждам за смартфон като бюджета ми е до 1000лв.Същите изисквания имам като твоите+мнооого издържлива батерия.
              Спрял съм се на този модел http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php
              За жалост май засега се предлага само от Германос и цената му е 900лв.Ще чакам след нова година се надявам да падне цената
              Иначе не знам дали ще работи с Garmin с този тъчскрийн,но се надявам защото ще е много удобно
              Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Снимам с Фотоапарат и затова не съм дори и пробвал камерата, но отговаря май на повечето ти изисквания - мога смело да го препоръчам Нокия Е71!

Коментар

Аз съм с Нокиа N82 и съм доволен от него. Операционната му система е симбиан. Камерата му(5MP) е доста добра, като за телефон рзбира се. Има вграден GPS с навигация на Нокиа, която съм махнал и съм си сложил Гармин. Наскоро му обнових софтуера и някой болести се излекуваха - напр. като е вързан с Кар кита забиваше от време на време. Дисплеят му е прилично голям. Единствено не знам, дали отговаря на изискването за здравина. Ако прояваваш интерес към този модел, мога да ти дам още инфо.
                  Успех
                  http://www.nakladkibg.com
                  накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

С това си вадя хляба,препоръките ми са три:
                    -опреационна система windows mobile,в никакъв случай симбиан
                    -процесор по голям от 400 MHz
                    -голям екран,но не квадратен 240х240
                    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Нещо клоня към N85, заради приличното фото, хубавия дисплей и TV-out-а. А и съм свикнал с NOKIA.

...и голямата батерия.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Препоръчвам HTC Touch Cruise за бюджет до 700 лв.

Единственият му недостатък е липсата на светкавица. Всичко друго работи перфектн!

T.
                        Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Приличното фото и светкавица са водещи при избора. Трабва ми телефон с камера. Нищо повече. Ако ще е с GPS, ще трябва да продавам colorado-то.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
                            .....опреационна система windows mobile,в никакъв случай симбиан.....
                            Интересно. Аз съм на точно обратното мнение. А в последно време и не само аз.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Засега биеме отбой. оправи се някак. Не знам как. Сега си звъни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X