Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стотно питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стотно питане

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Щеш или не щеш - това е бъдещето.
    Ясно! Това е желанието на младите - да правят всичко едновременно. Само дето всичкото остава недоправено.
    Пардон, забравих Майкъл. Но Майкъл е друга бира. Той, просто, се забавлява...
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Ясно! Това е желанието на младите - да правят всичко едновременно. Само дето всичкото остава недоправено.
      Пардон, забравих Майкъл. Но Майкъл е друга бира. Той, просто, се забавлява...
      вдетенява се

Цял ден не съм ял даже.

Коментар

Нищо след време ще ти мине.Или ще се зарибиш повече.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
          новата карта е по-малка а старата е в стария телефон...

Очаквах че новата автоматично ще копира всичко от старата...обаче не стана така
          Я се разръчкай из менюто, трябва да има "прехвърляне на контакти" - включваш и на двата тела блутута и следваш инструкциите.
          Поне на моя ( ХТЦ ) стана така. Без да съм го молил даже.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            Я се разръчкай из менюто, трябва да има "прехвърляне на контакти" - включваш и на двата тела блутута и следваш инструкциите.
            Поне на моя ( ХТЦ ) стана така. Без да съм го молил даже.
            стария няма блутуут и разни екстри и докато се чудя как мързеливо да ги прехвърля
            утре ги започвам ръчно и това е

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
              .... утре ги започвам ръчно и това е
              Ако ще е така, поне го прави през компа и ги записвай в гугъл, от там лесно отиват в телефона.
              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Peppy Преглед на мнение
                Ако ще е така, поне го прави през компа и ги записвай в гугъл, от там лесно отиват в телефона.
                Той стария тел явно няма и връзка с комп, ама има начин - отиди в някой читав сервиз.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Той стария тел явно няма и връзка с комп, ама има начин - отиди в някой читав сервиз.
                  Не говоря изобщо за стария тел, аз разбрах, че ще ги преписва, по лесно е да пишеш на клавиатурата на компа, отколкото на телефона.
                  LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Peppy Преглед на мнение
                    Не говоря изобщо за стария тел, аз разбрах, че ще ги преписва, по лесно е да пишеш на клавиатурата на компа, отколкото на телефона.
                    Тука си прав, ама за 5-10 лв. аз не бих писал 250 контакта.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

• От: Стотно питане

Тука си прав, ама за 5-10 лв. аз не бих писал 250 контакта.
                      Около 100 са и повечето са девойки от форума ми.
                      Залепих едно съобщение утре да ми звънят докато си пия кафето

Има доста хора, които не помня кои са и отпадат.

Така че утре хем вписвания, хем забавление

Коментар

През блутут ги прехвърлих моите. Абсолютно безгрижно. Е, после се наложи малко корекции през KIES, ама контактите си се прехвърлуха на втората минута - факт.

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        Глупости. Не иде реч за правене на всичко едновременно, а за имане на инструмент винаги под ръка, ако ти се наложи да правиш нещо. Просто имаш под ръка винаги GPS, фотоапарат, снимачка на клипчета, и начин да броузваш, ако се наложи нещо спешно. В твоя случай имаш просто телефон, а другото седи вкъщи по шкафовете и го ползваш само в предвидими ситуации, ама 99% от ситуациите в които такива неща ти трябват са непредвидими. Да, нещата "много-в-едно" обикновено са компромис но по-добре като се наложи да имаш под ръка компромис, вместо да нямаш нищо.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

@ майкъл: Слагаш старата карта на новия телефон, копираш контактите от картата на телефона, и си готов. Или отиваш в магазина от който си купи телефона и искаш да ти прехвърлят контактите. Там е малко вероятно да не могат.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            @ майкъл: Слагаш старата карта на новия телефон, копираш контактите от картата на телефона, и си готов. Или отиваш в магазина от който си купи телефона и искаш да ти прехвърлят контактите. Там е малко вероятно да не могат.
                            НЕ става бе, единия е с по-малка сим карта.
                            LZ1PER

Коментар

Е и какво искаш да кажеш, че нямат четец за карти ли в магазина, да не изреждам имена ама Г.... и Х..... имат .

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

По-малката сим-карта като се сложи в рамката, останала от изрязването, става по-голяма сим-карта

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X