Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стотно питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стотно питане

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Ха, ха. Майкъле, на нашите години смартфона се носи като джобен часовник - за престиж.
    Освен това и една малка Нокиа или Самсунг, но не смарт, за да можеш да провеждаш разговори, не когато телефона иска, а когато ти искаш.

За мен смартфона има следните неудобни функции.
    Значи стои си той в джоба ти, заключен е докато шофираш и звъни. Ти решаваш, че няма да отговаряш сега а когато спреш.
    Да, ама не. Независимо, че е заключен, при позвъняване, дава възможност от тъч скрийна да отговориш с едно от докосване.
    Та се включва от допира с дрехите и някой може да те слуша. Гадно.
    Въвел съм и и функцията "Инвизибъл Кликс Дистанс" - от отговора. Защото трябва да сменям очилата, че да прочета екрана.
    Ето в какво се състои тази функция:
    Ако карам, някой ми позвъни, прекъсне и искам да му отговоря в удобен момент, на колко клика съм от обратно прозвъняване ?
    Значи измъквам телефона от джоба, опипом намирам копчето, което ми трябва, натискам и телефона избира последния позвънял. Това е. Мога и без да го гледам.

А не да ме пита: Да отключа ли ? Really Y/N ? Да махна ли скреен сейвъра ? Really Y/N? Какво искате да правите ? Телефон / интернет/ фото ?
    Последни приети или последни избирани ? Отговорени / Неотговорени? Мейли, смс или обаждания ?
    Really Y/N ....Абе.... "фичка ти майчина", ще катастрофирам докато се четем.
    Само за информация - какъв модел ти е телефона, че се отваря сам в калъфа? Щот моя неще, без да го пипна с гол пръст.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Note.
      Вчера като влязах още в първия магазин
      точно този телефон ми се наби в очите.

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      Ха, ха. Майкъле, на нашите години смартфона се носи като джобен часовник - за престиж.
      Освен това и една малка Нокиа или Самсунг, но не смарт, за да можеш да провеждаш разговори, не когато телефона иска, а когато ти искаш.

За мен смартфона има следните неудобни функции.
      Значи стои си той в джоба ти, заключен е докато шофираш и звъни. Ти решаваш, че няма да отговаряш сега а когато спреш.
      Да, ама не. Независимо, че е заключен, при позвъняване, дава възможност от тъч скрийна да отговориш с едно от докосване.
      Та се включва от допира с дрехите и някой може да те слуша. Гадно.
      Въвел съм и и функцията "Инвизибъл Кликс Дистанс" - от отговора. Защото трябва да сменям очилата, че да прочета екрана.
      Ето в какво се състои тази функция:
      Ако карам, някой ми позвъни, прекъсне и искам да му отговоря в удобен момент, на колко клика съм от обратно прозвъняване ?
      Значи измъквам телефона от джоба, опипом намирам копчето, което ми трябва, натискам и телефона избира последния позвънял. Това е. Мога и без да го гледам.

А не да ме пита: Да отключа ли ? Really Y/N ? Да махна ли скреен сейвъра ? Really Y/N? Какво искате да правите ? Телефон / интернет/ фото ?
      Последни приети или последни избирани ? Отговорени / Неотговорени? Мейли, смс или обаждания ?
      Really Y/N ....Абе.... "фичка ти майчина", ще катастрофирам докато се четем.
      Относно звъненето по време на шофиране, няма никакви проблеми,
      защото в колата има някаква джаджа, която спира музиката и включва телефона
      Последно редактирано от Preslav Peychev; 12-06-13, 14:32. Причина: Сливане, 2 поредни

Коментар

LG Optimus - със 3D фотоапарата - взех го заради фотото. Чудни снимки. Инак - Андроид - разговорлив, като буля домакиня.
        Хиляди ненужни въпросчета.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Интересно. Никога не съм имал подобни грижи с моя. При мен повечето "разговорливи" функции могат да се изключват. Че тъч скрийна си има недостатъци - ясно. Че за да набереш последния повикал те трябват поне 2-3 клика (без отключването) - пак така. Но никога не ми е досаждал прекалено (освен след първоначалното пускане), и никога не ми се е отварял сам в калъфа.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
            Ами време е да сменям телефона по необходимост.
            Вчера бях в Близуу да плащам абонамента и там ми звъни жена ми.
            Вадя телефона учукан и надраскан от времето и голям срам беше с това изкопаемо.
            След много години труд, заслужавам си най-доброто на пазара.
            Към 3-4ч. пак ще ходя да зяпам по магазините.
            Aз освен древната Нокия размотавам и кабелно хендсфри. Малък е като размер, батерията му държи, и носи на бой. Дори няма камера. Това ми е най-удобния телефон. У нас 3 смартфона събират прах. Майната му на престижа.

Коментар

Има си специални заключвачки за дисплея, които не позволяват задействане при случаен допир. Дайлъри им викат най-често.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

За престиж, за тежест, за твоята възраст- Айфон 5
                Ако ще му изучиш и ползваш възможностите, по-младежки и по-бюджетен -Сони Експерия Z или S
                Среден вариант между горните- Самсунг Галакси S
                Най-ми допадат с дисплей 4 -4,5", после ми идват неудобни за боравене, преди са ми малко малки за Интернет.
                Мнение на база две Експерии модел 'Go' и 'S' и едно Самсунг Галакси S
                Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Айфона е зор отначало докато му свикнат хората, които до сега не са използвали смартфони. Регистрацията без кредитна карта в AppStore(Apple ID(това е регистрация в техния онлайн магазин за приложения)) ги мъчи и разни други такива, но ще помагаме. (от моя страна проблеми няма-телефона в подписа, Майкъл, звънни ако искаш да поговорим). Иначе си е престиж, да.
                  Разположението е просто и изчистено, може би ти бил по-лесен за употреба, но пък екрана му е 4 инча. За сметка на това е по-лесен за употреба.
                  Най-добре върви в магазина, разгледай и Айфона, и с4, и Ноут 2 и прецени кой ти е най-удобен. Всеки би си похвалил неговото, а всеки има различни виждания.
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

телефона учукан и надраскан от времето и голям срам беше с това изкопаемо.
                    Това защо?
                    Аз съм с нокия за 9 лева, като най-голямата екстра е фенерчето. Много ми е полезна.
                    Очукан е със сигурност повече от твоя, но никога не е било срам да говоря през него, каквито и модерни телефони да се навъртат наоколо.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Прибери си очуканата Нокия в някое шкафче. Не я хвърляй, не я подарявай и като решиш да продаваш тъчскрийна, пусни една депеша, щото щерката ме е заяла за нещо по- джиджано.
                      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Това защо?
                        Аз съм с нокия за 9 лева, като най-голямата екстра е фенерчето. Много ми е полезна.
                        Очукан е със сигурност повече от твоя, но никога не е било срам да говоря през него, каквито и модерни телефони да се навъртат наоколо.
                        Кольо,

Младите имате време за експерименти.

Аз вече искам да ползвам най-доброто. Нямам стремежи за богатства и пари, а само да се кефя.

Коментар

Понеже форумът е тематичен. Много е говорено за най-добрия джип. Та и този казус е същия. За мен най-добро е да държи батерията, да е малък и лек, и да носи на бой (изтърван е зверски двуцифрен брой пъти). На офроуд събора имаше някаква серия несчупваеми телефони, водоустойчиви, дето и по 2 седмици държат. Просто зависи. На мен нет и на 7 инчовото дисплейче на лаптопа е мъчение. На телефон не ми се мисли какво е.

Коментар

Iphone. Всичко друго е нещо подобно. Интуитивен софтуер добра батерия, и се докосваш до нещо изън сравненията по параметри, то работи и няма нужда да знаеш какво има вътре, с него просто се забавляваш.
                            Т5
                            Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
                              Iphone. Всичко друго е нещо подобно. Интуитивен софтуер добра батерия, и се докосваш до нещо изън сравненията по параметри, то работи и няма нужда да знаеш какво има вътре, с него просто се забавляваш.
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screen-Shot-2013-03-15-at-01.11.20.png
Прегледи:1
Размер:164.2 КБ
ID:5492941
                              http://www.icreatemagazine.com/news/...pecs-compared/

Дали не излязоха и 8 ядрени Галаксита, че не ми е на дневен ред и не съм сигурен. Оcta-core не знам, най-отгоре, oт гръцки дали не беше баш 8. Като цяло Самсунг имат много по-мощна хардуерия. Отделно - всичко за IPhone като допълнителни приложения - си плащаш като на поп. Не говоря за хакване и jail-breaking, вероятно случаят не е такъв. 8 ядра на Галакси да сравняваш с 2-те на Вайфон?
                              IPhone apple A6 - двуядрен ARM процесор с променлива тактова честота 800 MHz - 1.2 GHz.
                              http://bg.wikipedia.org/wiki/Apple_A6

С кое точно IPhone e по-добър? Не може да стъпи и на малкото пръстче на Галакси.
                              Последно редактирано от Rabin; 12-06-13, 17:38.

Коментар

....Аз вече искам да ползвам най-доброто. Нямам стремежи за богатства и пари, а само да се кефя.
                                Майкъл, след определена възраст, между "обективно най-доброто" и "най-доброто за мен", може да има несъответствие.
                                Затова престанах да нося обувки с ток по-висок от 5-6 см .
                                Точно затова и не си купувам най-добрия смартфон на пазара. Защото не ме кефи, а ме изнервя с излишните за мен функции. Очукан или не, моят Sony W760i ме устройва напълно. Ползвам активно около 80% от функциите му, знам какво да правя с него все момент и не му липсва нищо, което наистина ми трябва.

P.S. Докато не пуснат на пазара телефон, който да пере и да готви, разбира се
                                Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X