Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стотно питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стотно питане

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Хапсурт, просто защо няма андроид без кирилица.
    вярвам ти че е така....обаче съм в началото на ровенето и почти на кота нула....

С лаптоп се оправям сравнително добре и се надявам и с телефона да е така

но не се стеснявам да питам де

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Поразрови се в настройките. Не може да я няма. Може да не е най-удобната за тебе подредба, разбира се, но може безплатно да си инсталираш и алтернативи.
      Наложи се да слагам мини карта и като я сложих ...гледам списъка го няма.

Сега се чудя има ли лесен начин да прехвърля номерата от старата сим
      или трябва да ги пиша на ръка.

Коментар

Сложил си даже не мини, а микро-карта.

Пазиш ли старата?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Сложил си даже не мини, а микро-карта.

Пазиш ли старата?
          пазя я в стария телефон и там излиза списъка...

Сега подробно търсих кирилицата и я няма....

Коментар

Честито за придобивката.
            Хубава е играчката. Кирилица, разбира се има, въпрос на търсене е. Аз си мислех, че пък моят няма латиница ;-))). Телефоните, ако нямаш друга опция си ги прати през блутуут-а: бавно е, но става. Вземи си и 64 гб карта самсунг или друга, но задължително от висок клас- ще ти отваря приложения, музика или снимки по- бързо, от колкото ако са на телефона. Аз на моят от работа нямам време да му разцъкам из екстрите, но пък пиша със стилуса като обезумял. Има една съседна тема за ап-овете, та ще обменяме идеи за полезни и работещи приложения.
            08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнение
              Честито за придобивката.
              Хубава е играчката. Кирилица, разбира се има, въпрос на търсене е. Аз си мислех, че пък моят няма латиница ;-))). Телефоните, ако нямаш друга опция си ги прати през блутуут-а: бавно е, но става. Вземи си и 64 гб карта самсунг или друга, но задължително от висок клас- ще ти отваря приложения, музика или снимки по- бързо, от колкото ако са на телефона. Аз на моят от работа нямам време да му разцъкам из екстрите, но пък пиша със стилуса като обезумял. Има една съседна тема за ап-овете, та ще обменяме идеи за полезни и работещи приложения.
              дали ще може с кабел от стария телефон да прехвърля списъка в лаптопа
              и после в новия...

Коментар

честито
                и си направи регистрация, ако нямаш, де в,в gmail.com
                После си синхронизирай контактите, и ще видиш колко лесно стават корекции
                И в самсунг си направи акаунт - много хубави полезнотии има.
                Samsung Kies е хубавинка.
                После гледай плеймаркета...
                После ще ти се отвори апетита - и до черния пазар - блекмаркт ще стигнеш..

Абе - време, мерак, нет и хъс да имаш само

Коментар

Вени, каква е целта на всичко това? За мен телефонът е телефон, часовникът е часовник, радиото е радио, навигаторът...Ако ти трябва компютър, купуваш компютър. Отгоре на всичко се кефиш на повече джаджи.
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не можеш да мъкнеш двайсет устройства с теб постоянно. Тези телефони не са универсални, но вършат много добра работа като си в движения. Аз Айпфона го ползвам за: телефон, органайзер, банкиране, поща, сърфиране, снимане, навигация, фенер. Дори и сега от него пиша.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Вени, каква е целта на всичко това? За мен телефонът е телефон, часовникът е часовник, радиото е радио, навигаторът...Ако ти трябва компютър, купуваш компютър. Отгоре на всичко се кефиш на повече джаджи.
                      Чуден кеф - да си носиш торба с джаджи постоянно с теб. То и аз имам всичкото това, ама познай кое се ползва в 99.9% от времето, просто защото в 99.9% от времето е в мен. Отделно дето навигацията за телефон ме кефи повече отколкото навигацията в GPS-а ми. Отделно дето телефона ми има GLONASS, а GPS-а ми няма.

Щеш или не щеш - това е бъдещето. Единствено пълноценен компютър не може да замести освен ако не му направят екрана да се разтяга до 20 инча, а клавиатурата до нормална по размер такава. Ама и на това ще му намерят цаката в не много далечното бъдеще.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Не можеш да мъкнеш двайсет устройства с теб постоянно. Тези телефони не са универсални, но вършат много добра работа като си в движения. Аз Айпфона го ползвам за: телефон, органайзер, банкиране, поща, сърфиране, снимане, навигация, фенер. Дори и сега от него пиша.
                        Цял ден го ровя

Влязах и във форума обаче още ми е терсене и само погледах малко.
                        Преди малко звъни жена ми и аз натискам зелената слушалка и неще

Бях на улицата и се чудя какво става и едно хлапе може би 5-6 годишно ми вика,
                        плъзни пръста върху слушалката и ще стане

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                          Преди малко звъни жена ми и аз натискам зелената слушалка и неще

Бях на улицата и се чудя какво става и едно хлапе може би 5-6 годишно ми вика,
                          плъзни пръста върху слушалката и ще стане
                          Хихи. Случва се и в най-добирте семейства.

Мен колегите ме счупиха от бъзик по същия повод. Таман го пуснах и си преквърлих контакти и прочие, звъни ми колегата, и аз цъкам ли цъкам върху зелената слушалка. Една седмица не ме оставиха на мира после.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Хихи. Случва се и в най-добирте семейства.

Мен колегите ме счупиха от бъзик по същия повод. Таман го пуснах и си преквърлих контакти и прочие, звъни ми колегата, и аз цъкам ли цъкам върху зелената слушалка. Една седмица не ме оставиха на мира после.
                            как прехвърли списъка...цял ден се чудя как да го направя това

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                              как прехвърли списъка...цял ден се чудя как да го направя това
                              Е не те ли попита сам още при първото включване - " желаете ли да прехвърлите контактите си от стария си телефон".
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                                Е не те ли попита сам още при първото включване - " желаете ли да прехвърлите контактите си от стария си телефон".
                                новата карта е по-малка а старата е в стария телефон...

Очаквах че новата автоматично ще копира всичко от старата...обаче не стана така

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X