Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стотно питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стотно питане

Не успях да разбера: има ли "грифин" калъфи за ноут-а? Айфона с тази благинка, въпреки, че става с размерите на транзистор "Веф" е практически неубиваем. В града не бих носил подобно паве в джоба, но за планината е супер. Като казах джоб, та се сетих: основния недостатък на "ноут"-а, бил, че не се събирал в джоб (според ай- зависимите)?!? Ми, или моите джобове са много дълбоки, или техните дънки са много тесни, понеже си се събира чудно. Големият плюс (освен размера ;-))) ) е батерията: при непрекъснато пуснат уайфай и моето говорене, изкарва два дни. Купих си и резервна батерия, която нося непрекъснато заредена в портфейла: при ябълките подобен ход няма. Жената с нейната тояга е непрекъснато в дирене на контакти по кръчми и летища.

Къде и най- вече какво да чета, да се опознаем с пущината, че ми е тъпо само да вдигам слушалката и да си водя записки, докато бачкам?
    08седемшест5едно513четири

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=163318 тук в на Пепи темата.

Ако просто се чудиш какво да правиш с телефона, влизаш в Google Play и започваш да се ровиш. Каквото се сетиш-такова има. Но няма да ти е особено полезно, ако работата ти е сериозна
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Както е казал нечий велик ум: "Два дни ровичкане и блъскане ти спестяват 20 минути досадно четене". Никоя книжка няма да ти даде и 10 % от кефа, който ще получиш по метода "проба- грешка". Важно е желанието.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Да беше сина ми, грам нямаше да прочете- само ровичкане, ама аз съм от онова поколение, дето буквите са му по интересни от картинките или топлата вода е по- добре да я ползваш, вместо да я откриваш... А, всъщност де да знам: може и да се оправдавам, понеже се отегчавам да разучвам приложения, дето са много куул, ама на мен практическа работа не ми вършат. Ще погледна темата на Пепи: дано не съм отчайващо назад с модерните технологии.

Коментар

Намерих червен

Обаче като намерих и какво от това...като го сложа в калъфа цвета няма значение frowns:

Коментар

А, защо просто не си вземеш червен калъф? Предполагам под "калъф" разбираш задно капаче с преден "похлупак"?

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнение
                А, защо просто не си вземеш червен калъф? Предполагам под "калъф" разбираш задно капаче с преден "похлупак"?
                ами нали ще знам че под похлупака не е червен

Коментар

Радиото в колата ми Alpine има блу тут, телефонът - също. Когато ми звънят, радиото само млъква и си говоря без да пипам нещо. Само трябва да се синхронизират. Лесно е.
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                    Радиото в колата ми Alpine има блу тут, телефонът - също. Когато ми звънят, радиото само млъква и си говоря без да пипам нещо. Само трябва да се синхронизират. Лесно е.
                    при мен има гласово известие че имам входящо обаждане и тогава натискам копчето...
                    димек има избор дали от телефона да говоря или по микрофоните и да се чува по говорителите от всички в колата

Но както казваш, сигурно има настройки.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                      при мен има гласово известие че имам входящо обаждане и тогава натискам копчето...
                      димек има избор дали от телефона да говоря или по микрофоните и да се чува по говорителите от всички в колата

Но както казваш, сигурно има настройки.
                      Да, така е. Но съм го настроил за пряка връзка, че като карам, не мога да видя кой се обажда. Телефонът ме пита за това при всяко палене не колата.
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

.

Днес дойде телефончето.
                        Започвам да го разучавам и ако има нещо за питане, се надявам да помагате.
                        Първото нещо, което установих е, че няма клавиатура на кирилица,
                        но може би има доста неща за качване от нета.

Ето го в процес на първо зареждане:

Коментар

Това Note2 ли се явява?

Не може да няма клавиатура на кирилица.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Това Note2 ли се явява?

Не може да няма клавиатура на кирилица.
                            същия...Ноут 2 е, обаче има само на латиница

Коментар

Хапсурт, просто защо няма андроид без кирилица.
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Поразрови се в настройките. Не може да я няма. Може да не е най-удобната за тебе подредба, разбира се, но може безплатно да си инсталираш и алтернативи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X