Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поялници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    ...Тоест, всичко ще е ръг и тръг...
    Оно ако е ръг и тръг едва ли ще има нужда да му пращаш нищо

Аз върнах нафтовият велер в експлоатация.

Фейк хакото взе да прекъсва - я кабел я китайската дръжка а защо не и двете.
    Ще го проверя някога ама ся баш ми трябваше поялник.
    Немам време ремонтирам китайски буклуци.
    Поработи - стига вече повече
    Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
      Оно ако е ръг и тръг едва ли ще има нужда да му пращаш нищо
      Горе-долу е така както казваш.
      В реалността, хаковци има едни идеи за подредба на сигналите в конектора, Спарки друга, а аз трета. Отделно разликата във вида на използваните конектори.
      Затова в реалността трябва да се свърже всеки нагревател към неговите си сигнали, да се свърже правилно полярността на термодвойката, да се свърже сигналът за измерване, за ID на инструмента, заземяване и т.н.
      Всичко това изисква четене, чесане по главата и експериМенти.
      В конкретния контекст "ръг и тръг" означава, че всичко това ще е готово и работещо.

Ама ако ти се хейти можеш още да похейтиш по мой адрес. Приемам всякакви критика по темата...

А форума се е бъгнАл - нема смайлита.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• @ Миро

Имам спомен, че беше фен на LR21. Оказа се, че тоя поялник има големи братчета в лицето на LR80 и LR82.
        Разбира се не пропуснах да заприходя по един от вид. Чудесни са за запояване на кюнци, улуци и SMD компоненти с размер педя на педя.

По-интересен ми се стори големият брат на WSP80 - WSP150, но засега няма да до слагам в колекцията.

И коментаторите...

Коментар

• Чак фен на LR21 не съм но факт, че от месец пак го извадих понеже китайското хахо взе да върти номера.
          LR82 съм виждал, LR80 не съм и ся не намирих такъв модел.
          Има WP / WSP80, последният също ми се подмята но като се замисля верно си предпочитам LR21.
          Явно носталгия даже се правя, че не забелязвам как награва почти цяла минута
          Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            ...LR82 съм виждал, LR80 не съм и ся не намирих такъв модел...
            Странно нещо. Наистина липсва информация за LR80. Той е същия като LR82, но с друг конектор.

И коментаторите...

Коментар

• Тази форма и размер на дръжката за мен са по-удобни от WSP80.
              Другата причина е станцията - за 80W трябва да вадя още една а мястото е кът.
              Точно обаче от накрайник като на LR82 до сега не съм имал особена нужда.
              Ако се спъна в такъв ще се наведа да го взема но до издирване на екземпляр няма защо да се напрягам.
              И като стана въпрос за тази генерация ето едно фото за онагледяване - дано ТМЕ не се сърдят

Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 163,279 в 01:07 на Вчера.

Зареждам...
              X