В този ред на мисли, имам 3D Самсунг от 2 години, не съм ползвал тази функция НИКОГА.
Виж, за онлайн телевизия, за свързване с телефон, за домашно РС /купих си и клавиатура/ и за какво ли още не, е НЕСРАВНИМ с другите модели.
В този ред на мисли, имам 3D Самсунг от 2 години, не съм ползвал тази функция НИКОГА.
Виж, за онлайн телевизия, за свързване с телефон, за домашно РС /купих си и клавиатура/ и за какво ли още не, е НЕСРАВНИМ с другите модели.
Лично аз,едва ли ще я ползвам,но децата вече са си свалили филми и чакат "на педал".
Но както писах по назад-тоя параметър не е ли слаб (не го знам дори какво означава)-CLEAR MOTION RATE - 200 п.п.Наистна не е 3D-проверих в сайта на Самсунг,явно е някаква грешка на Техното,че са го писали така.
Последно редактирано от Валентин Исаев; 03-02-15, 13:07.
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
И 40 инча да си вземеш, и 70 да са, след два дни ще ти е малък. Или, поне ще ти е все тая. Отвреме- навреме заглеждай и стария, дето ще го туриш в детската или в кухнята, та после да се кефиш на разликата. И нещо много важно, касаещо душевния ти мир. Спираш да гледаш сайтове и обяви за телевизори, а като влезеш в магазин за такива работи се забиваш при миксерите или пералните.
Смарт TV... Смарт, смарт, колко да са смарт?
Я сега да видим кой пръв ще резне кабела за етернет на своят смарт TV?
За малко да забравя... Я по-смело със секачките!
Смарт TV... Смарт, смарт, колко да са смарт?
Я сега да видим кой пръв ще резне кабела за етернет на своят смарт TV?
За малко да забравя... Я по-смело със секачките!
Параноята не се лекува със секачки, а в психиатрия.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар