Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плазма или LCD?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Плазма или LCD?

В линка който си пуснал, Самсунга е 3D.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      В линка който си пуснал, Самсунга е 3D.
      Така е Ванка,то затова
      кьорав карти не играе
      ,заблудил съм се,че не му го пише в "заглавието",а само в спецификацията.
      Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
      Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
      0885 660 613

Коментар

В този ред на мисли, имам 3D Самсунг от 2 години, не съм ползвал тази функция НИКОГА.
        Виж, за онлайн телевизия, за свързване с телефон, за домашно РС /купих си и клавиатура/ и за какво ли още не, е НЕСРАВНИМ с другите модели.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          В този ред на мисли, имам 3D Самсунг от 2 години, не съм ползвал тази функция НИКОГА.
          Виж, за онлайн телевизия, за свързване с телефон, за домашно РС /купих си и клавиатура/ и за какво ли още не, е НЕСРАВНИМ с другите модели.
          Лично аз,едва ли ще я ползвам,но децата вече са си свалили филми и чакат "на педал".
          Но както писах по назад-тоя параметър не е ли слаб (не го знам дори какво означава)-CLEAR MOTION RATE - 200
          п.п.Наистна не е 3D-проверих в сайта на Самсунг,явно е някаква грешка на Техното,че са го писали така.
          Последно редактирано от Валентин Исаев; 03-02-15, 13:07.
          0885 660 613

Коментар

Като ще е Самсунг-нека да бъде Самсунг,убедихте ме,ще е по малък,но пък 7-ма серия.
            SAMSUNG UE-48HU7500 4K 3D LED
            0885 660 613

Коментар

Абсолютно подкрепям,по-добре да се намали размера,но да се качи серията.Като марка също подкрепям особено за смарт.

Коментар

И 40 инча да си вземеш, и 70 да са, след два дни ще ти е малък. Или, поне ще ти е все тая. Отвреме- навреме заглеждай и стария, дето ще го туриш в детската или в кухнята, та после да се кефиш на разликата. И нещо много важно, касаещо душевния ти мир. Спираш да гледаш сайтове и обяви за телевизори, а като влезеш в магазин за такива работи се забиваш при миксерите или пералните.
                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Вече го пробвам и сърфирам с него.
                  0885 660 613

Коментар

Смарт TV... Смарт, смарт, колко да са смарт?
                    Я сега да видим кой пръв ще резне кабела за етернет на своят смарт TV?
                    За малко да забравя... Я по-смело със секачките!
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                      Смарт TV... Смарт, смарт, колко да са смарт?
                      Я сега да видим кой пръв ще резне кабела за етернет на своят смарт TV?
                      За малко да забравя... Я по-смело със секачките!
                      Параноята не се лекува със секачки, а в психиатрия.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Параноята не се лекува със секачки, а в психиатрия.
                        Веселата част винаги започва с много смях. Да видим какъв ще е финалът...

И коментаторите...

Коментар

Аз моята плазма само зимата гледам (отоплявам се),че изразходва колкото един климатик висок клас.
                          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Момчета, квото и да вземете вече е старо. Само за 1 година цената на 4 K Ultra HD TV-те падна наполовина, че и повече...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                              Момчета, квото и да вземете вече е старо. Само за 1 година цената на 4 K Ultra HD TV-те падна наполовина, че и повече...
                              То е ясно купуваш, излизаш от магазина и цената надолу.Ама тръпка.
                              Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                                Ами да. То нали всеки ден има новости в тоя бранш, та няма как да не е така...

Чета заглавието на темата. Тая дилема още ли е актуална?

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X