Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиции "Българи зад граница"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Експедиция до другата България

е там е работата че българските граници са много... Понеже Варна и Бургас минаваме Дуранкулак и маршрутът е ясен, трябва да уточним двата варианта:

1.вариант. Всички минаваме през Дуранкулак. Тогава логично е да се съберем сутринта на 01. Май някъде на кафе из Варна и да тръгнем като група.

2.вариант. София и другите западни градове - минават Дунав мост и се събираме чак на Галац на някое OMV на кафе по обед, към 13.00 някъде.

При втория вариант обаче ще пътуваме заедно не повече от 70-80 км...
    Всеки да каже кой вариант смята за удобен за него и да го решим....

Коментар

Интересното ще е да сме заедно. Предлагам да се съберем на Дуранкулак на границата. Ако софийската група ще пътува през Плевен - ще се влея на Гривица, ако през Севлиево - В.Търново - то аз ще карам направо за Дуранкулак! Кой пряко отговаря за софийската група? Веско?
      Моля софийската група да уточни това!
      До сега колко коли има от Варна и Бургас и въобще от юг? Колко има от Север и Запад?

Коментар

колко коли има - ще се разбере чак втората половина на Април... Така че имаме още доста време за избистряне на организационни въпроси...

Коментар

Според мен най-добрият вариант е да се съберем всички във Варна в деня преди тръгването и оттам да се тръгне като истинска експедиция.
          Софийската група ще се съберем скоро и ще гледаме да обсъдим и уточним повечето неща.
          Ако има желаещи да се присъединят или да присъстват на срещата нека ми пишат на ЛС или тел.0888978188 Румен.

Коментар

Бургаската група ще се яви във Варна, само ми кажете кога и в колко часа, аз ще организирам всички "гларуси" които ще идват.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
              Според мен най-добрият вариант е да се съберем всички във Варна в деня преди тръгването и оттам да се тръгне като истинска експедиция.
              Софийската група ще се съберем скоро и ще гледаме да обсъдим и уточним повечето неща.
              Ако има желаещи да се присъединят или да присъстват на срещата нека ми пишат на ЛС или тел.0888978188 Румен.
              Напълно съм съгласен. Аз лично планувам спане в Балчик на 30.04.
              и в 8-9:00 ч. на 1-ви май, да се "явя" във Варна за старта.
              Не, че е невъзможен следният план:
              2:00 на 1ви май, тръгване от OMV Ботевградско шосе
              4:00 Почивка - Лукойл В.Търново
              6:30-7:00 Кафе във Варна
              8:00-тръгване-16:00-Измаил, Украйна.

Това ще са 450+368= 818 км почти без спане за тези от западна Б-я.
              Може, но защо да го правим, не сме на война ...
              ______2
              Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                Напълно съм съгласен. Аз лично планувам спане в Балчик на 30.04.
                и в 8-9:00 ч. на 1-ви май, да се "явя" във Варна за старта.
                Не, че е невъзможен следният план:
                2:00 на 1ви май, тръгване от OMV Ботевградско шосе
                4:00 Почивка - Лукойл В.Търново
                6:30-7:00 Кафе във Варна
                8:00-тръгване-16:00-Измаил, Украйна.

Това ще са 450+368= 818 км почти без спане за тези от западна Б-я.
                Може, но защо да го правим, не сме на война ...

Ти щом ще си в Балчик, няма смисъл да се връщаш до Варна, ще те "забършем" по пътя.
                Явор с "гларусите" ще долети в деня на тръгване.

Веско е много прав за радиостанциите.
                Добре е да има във всяка кола. Така че който няма, да потърси от приятели, познати.
                Иначе ще трябва да разбиваме някой конак по пътя

Коментар

Аз разполагам с 4 броя радио станции, който иска мога да му услужа, добре е от сега да се разберем за това.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Аз разполагам с 4 броя радио станции, който иска мога да му услужа, добре е от сега да се разберем за това.
                    Аз имам, но мойте са motorola и май работят на различен честотен диапазон, така че ако не успея да се сдобия с една бих кандидатствал за една от теб.

Мерси
                    Последно редактирано от Георги-trimata; 21-03-08, 09:44. Причина: писна ми от тоя правопис!
                    Георги Гатев

Коментар

Аз нямам радиостанция, но и не виждам как бих я ползвал с шлем на главата
                      ______2
                      Е = MZ

Коментар

За мотористите си има специална гарнитура - микрофон и слушалка за шлема.
                        За станциите е важно да са РМR446. Ако са купени от България би трябвало да са в същия диапазон.
                        Show must go on!
                        LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                          За мотористите си има специална гарнитура - микрофон и слушалка за шлема.
                          За станциите е важно да са РМR446. Ако са купени от България би трябвало да са в същия диапазон.
                          Ами тогава да "кандидатствам" за една станция от Явор-Vromos.com,
                          да ми сподели марка-модел и да ходя да си купувам специална гарнитура за шлем, която да пробвам да напъхам в моя. Но мога да карам в група дисциплинирано и мисля, че и без станция ще се оправя.
                          ______2
                          Е = MZ

Коментар

казвайте от къде да си купя станция, да си взема и аз.....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                              казвайте от къде да си купя станция, да си взема и аз.....
                              Най-евтинджоските - може и от "Метро". Ама, ако има бюджет, по-добре да е нещо по-солидно. Като това например.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

е аз от евтинджосините имам един комплект.... тези с осемте канала.... дето приличат на уоки токи.... От едно ОМВ ги бях купил за стотина лева.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X