Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• но сега като обмислям трезво нещата мисля пак да отида там на тренировка.
    Вече е трезво...
    Аз немам нищо против,само този път да се подготвя...дрехи,храна за 2-3 дена,вода...такива неща,че с теб не се знае кога,къде,какво и що...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Първоначално публикуван от ninja_1
      но сега като обмислям трезво нещата мисля пак да отида там на тренировка.
      Вече е трезво...
      Аз немам нищо против,само този път да се подготвя...дрехи,храна за 2-3 дена,вода...такива неща,че с теб не се знае кога,къде,какво и що...

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
        А високо в планината НЕ се ходи ей тъй, без никаква подготовка. Щото стават бели. Големи ...
        Да ти кажа бехме си добре подготвени освен, че нямахме 500 метра въже и зимни обувки за Соти всичко друго си имахме. Компресор, лебедка, полиспаст, джек, няколко въжета от тия дето не се късат, 10кг шегели, всякакъв инструмен и кво ли още не. Проблема беше, че не знаехме как да ги използваме. Аз съм много доволен, беше поучително. Особено това, че сами се сетихме как да използваме наличните помощни средства.
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Бе,каквото и да си говорим,Йори е прав,беше поучително...Само моля следващия път да се ''учим''на малко по-топло време ,че аз си бех като за киселец

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
            Да ти кажа бехме си добре подготвени освен, че нямахме 500 метра въже и зимни обувки за Соти всичко друго си имахме. Компресор, лебедка, полиспаст, джек, няколко въжета от тия дето не се късат, 10кг шегели, всякакъв инструмен и кво ли още не.
            Щото аз съм полу-умрЕл
            Като се вкочаняса някой, пък после ако ще и 1 тон железария да имате ...

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
            Проблема беше, че не знаехме как да ги използваме. Аз съм много доволен, беше поучително. Особено това, че сами се сетихме как да използваме наличните помощни средства.
            Днес явно ни е било ден за практически занятия. Само дето при нас беше купон и не сме били изправени пред опасност от измръзване.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

• Няколко лигави снимки от началото на гъбенето

Коментар

• Йори бе с какво си мазал десната гума та не лепи снег.

Коментар

• Първоначално публикуван от samuraj
                  Абе вие сте страшни, бе говорите за неделя па кво излиза събота - аааааааааапо голям купон
                  Неделя си е неделя. А за днес си беше обявено още вчера. Даже карта на мястото на срещата даде Маркан.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от markan
                    Йори бе с какво си мазал десната гума та не лепи снег.
                    Върху пешеходната пътека е, а тя е чист лед.

Коментар

• Ама ти кога успя да снимаш,бре?Аз си мислех,че си изпаднал в АМОК Или то...май беше след това,а?
                      Картички си направил пак,дали да не продаваме вече Много красиви снимки,БРАВО ЙОРИ

Коментар

• Снимките са правени като идвах да видя второто ти закопване.

Коментар

• Мдаа, за съжаление, чудеса не стават. Надявах се, че това, дето взе да щрака вчера, ще издържи и днешното мероприятие, но не би.
                          Днес можах да мина само първия етап - през Плана до Самоков и то вероятно само защото през повечето време карах на заден мост.
                          При преминаването на Искър в брод по едни камънаци обаче дочупих, каквото имаше да се дочупва отпред и на първия по-кален баир след това установих, че нямам предно ...
                          Поради което бях принуден да прекъсна разходката и да направя обратен завой.
                          Жалко! Беше се събрала хубава компания и се очертаваше хубава разходка.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

• Малиииииииииии. Какво изпускам Забравих, какво е РАЗХОДКА Отсега си заплювам следващата събота и неделя, та да му мислите! Очаква се завръщане на екипажа на "Лудата" Киа До скоро
                            RB Patrol Team

Коментар

• Чавдаре, радвай се, че пропусна разходката. И аз съм без преден мост. Загубихме единият хъб. Паднал е някъде и не го намерихме. От снимките след малко ще установиш, че този път беше доста НЕ здравословно за джипките. Късметлия си направо ти завиждам.

Коментар

• Май още не е завършила тази разходка, щом никой не пише? Да не се наложи да ходи МСС-то? Хайде разказвайте.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X