Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Volk
    Да - разхождаме се - в две измерения- ляво и дясно...

Като видиш отгоре света ти е смешно..
    къде/кога

....сте фърчали де..
    да не излеземе познати...
    ...ма аз съм присъствал само на излитането
    а той (антонов) после си кацаше празен

P.S.
    ше ме прощавате за off topic-а

Коментар

• Е, има случаи на кацнали самолети без пилот, но те са рядкост
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
        Е, има случаи на кацнали самолети без пилот, но те са рядкост

не бе, пилота си е там, ама пътниците слизат в движение, а той гад, грам не намалява скоростта
        на божурище беше тая работа, ама отдавнааааааа

Коментар

• Е, не знам братче, при нас този кукурузник идваше рядко да скчат момците от корпуса от него, аз със МиГ-21, МиГ-23, Су-22 и Су-25 съм се занимавал....И Ми-2, Ми-17, и Ми-24.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• еее, ти наистина знаеш за к'во става дума...
            сериозни занимания си имал и хубави играчки

аз си останах прост чадър бабаит
            щото бях с дълга коса - не можело да карам самолет идиотщините на ОСО-то
            може па да е било за добро. са щях да се чуда кво да правя в някой городок......
            абе гроздето е кисело

Коментар

• Споко, това че съм ги човъркал, не значи че съм летял на всичките тези. Летял съм на други, тези съм ги поддържал. Иначе за летене на тях и аз не ставам - имам сенна хрема, не минах комисията... Но на учебни и транспортни съм хвъркал...

Коментар

• Много изместихте темата за разходките. Стига сте летели пред компа. Хората се организираха и днес са по планините. .
                За съжаление аз не успях. За бога хора не си отваряйте сервиз. Съществува реална опасност да си стоите на работното място и неделите.
                LZ1VMH

Коментар

• Поне знаеш за какво седиш, парите не се въргалят на пътя. А аз в моята работа само си седя... поне да работех нещо да знам... нито работя, нито пари плащат...

Коментар

• Идвай при мен. Хем ще работиш хем пари ....
                    LZ1VMH

Коментар

• Да пораздвижиме темата. Предлагам излет в околностите на Плана планина през настоящата неделя. За сега сигорно ще дойдат Миро,Кики и Соти. Срещата ще бъде пред моят сервиз в 10 ч.
                      Темата е разходка, а не хард- разходка за сведение на Куадра.
                      (може и да се излъже да дойде)
                      LZ1VMH

Коментар

• Мисля и аз да се запиша
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                          Мисля и аз да се запиша
                          Записан си. Въпреки, че по ти подхождат хард- разходките.
                          LZ1VMH

Коментар

• Срещата за утре остава.
                            LZ1VMH

Коментар

• Аз ще ви чакам в 10.20 в бистрица пред кръчмата.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                                Аз ще ви чакам в 10.20 в бистрица пред кръчмата.
                                О.К.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X