Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гадно е с нас . Не идвай.
    LZ1VMH

Коментар

• баф мааму. Голди намерих го твоя ехтрем зад сервиза .там е за хора с по няколко жипа.неби могло да ми щукне да го пробвам

Коментар

• Гадно е с нас . Не идвай.
        Абе аз да дойда, пък после ще кажа дали е гадно ! Трябва да се удебя сам !
        RB Patrol Team

Коментар

• Ела

Коментар

• Наистина смятам че ако си с гуми за мъгла и дойдеш с нас само ще се мъчиш и усещането няма да ти е приятно.
            LZ1VMH

Коментар

• Май че не сте ме разбрали! Аз нямам зор да идвам с джипа! Искам да дойда като пътник/оператор! Ако ме земете ще съм много доволен!
              RB Patrol Team

Коментар

• Не му се връзвай на goldy, той му е мерак да доведе някой новобранец за да се направи на велик
                То тяхното не е разходка а бая сериозен екстрем. Мен не ма кефи, аз съм за приятно изкарване, а не за безкрайно уинчене и риене в калта.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
                  Не му се връзвай на goldy, той му е мерак да доведе някой новобранец за да се направи на велик
                  То тяхното не е разходка а бая сериозен екстрем. Мен не ма кефи, аз съм за приятно изкарване, а не за безкрайно уинчене и риене в калта.
                  Аз не му се връзвам ! Аз докато не си сложа кука отпред и може би по-свестни гуми, никъде, където вероятноста да затъна е голяма, не тръгвам! Тука при нас има една кална полянка с наклон, която мисля тези дни да пробвам! Ще снимам и ще пусна филмче!
                  RB Patrol Team

Коментар

• Трябва да ти дам да качиш моите последни филмчета, има интересни моменти
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Трябва да ти дам да качиш моите последни филмчета, има интересни моменти
                      Ми дай
                      RB Patrol Team

Коментар

• Е в домашния комп са.

Коментар

Е в домашния комп са.
                          Аз довечера съм си тук! Дори и да не съм на PC, съм си настроил ICQ да приема автоматично, така че пращай смело !
                          RB Patrol Team

Коментар

• ОК!

Коментар

Трябва да ти дам да качиш моите последни филмчета, има интересни моменти
                              Пускай де ,какво чакаш .Давай интересното.
                              B+

Коментар

• Първоначално публикуван от vokel
                                Първоначално публикуван от goldy
                                Булдок , пусни филм с учебния материал по ваденето на трактора.
                                А ,викам къде изчезна goldy ,а той се специализирал във вадене на трактори,поне в идеологията,защото buldogа май е намерил верния път.
                                ха ха сега остава да организирате курс за трактористки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X