Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да бе, надявай се, даже не я усетих тая полянка
    И за да ти докажа си направих доста снимки и няколко клипа
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Апропо, видях че минахте през пътя на водопровода, там през рекичката минава ли се още по бетона или преджапахте отстрани, че аз откакто си продадох Вранглера не съм минавал от там. Просто ме интересува става ли още да минеш по тая бетонната дига с шахтата, или минахте вляво през брода?
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Пуснете някакви материали, че ни стана интересно и поне аз съм много любопитен да видя Jeep Family в действие ! Че като гледам само едно Cherokee липсва, за да бъде пълна групата
        RB Patrol Team

Коментар

• Чакай, не се заблуждавай, аз бях тръгнал отделно от тях и бех пристигнал на една хубава поляна където се срещнахме. Но Чероки е добре дошло.

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
            Чакай, не се заблуждавай, аз бях тръгнал отделно от тях и бех пристигнал на една хубава поляна където се срещнахме. Но Чероки е добре дошло.
            А защо не дойде с нас или и ти беше с ч....

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
              Чакай, не се заблуждавай, аз бях тръгнал отделно от тях и бех пристигнал на една хубава поляна където се срещнахме. Но Чероки е добре дошло.
              Че нали те стреснахме с една наша разходка. От тогава само бягаш по тъча. Не е хубаво да си правиш самостоятелни асфалтни разходки. Време е да се престрашиш и да поскиташ с нас.
              LZ1VMH

Коментар

• Че нали те стреснахме с една наша разходка. От тогава само бягаш по тъча. Не е хубаво да си правиш самостоятелни асфалтни разходки. Време е да се престрашиш и да поскиташ с нас. [/quot
                Звяра издържа ли теста?
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

• Goldi снега се стопи ето снимка за нов аватар.

Коментар

• Ами да, не ме кефи начина по който става всичко при вас. Имам чуството че съм на състезание, а не на разходка. Аз обичам да си почивам а не да се концентрирач тепърва. Много повече ме кефи дълъг офроад но лек, с разглеждане на природата и почивки, отколкото няколкочасов хард екстрийм. А Голди стига повтарял за асфалта, защото специално за него снимах как минавам от там през всичката кал и обратно. И още, карам Гранд Чероки а не Чероки, разликата е огромна.
                    В края на краищата всичките имате по 2 и повече коли, аз не мога да си позволя да остана и без тази която имам в момента, поради простата причина че на някой му е хрумнало да гледа сеир за моя сметка. С това смятам въпроса с подмятанията за моето участие за приключен и не мисля да отговарям повече в темата.

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
                      Не си прав! Да може би не може да сравняваме Cherokee/Grand Cherokee с Уаз като проходимост, но и те се справя не толкова зле (пък и да не говорим, че на някои места двигателя може да даде предимство )! А и Cherokee\Grand Cherokee може да ги използваш като всекидневни коли ( да идеш на море с тях, да возиш 5-ма човека удобно и т.н.)! А това да имаш Уаз, значи да имаш и друга кола или да живееш в гората А пък и факта, че всички наричате превозните си средства с марката Jeep, говори само по себе си ! Не искам да се заяждам, но подмятания като това на buldog, не правят чест!
                      RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от goldy
                        Булдок , пусни филм с учебния материал по ваденето на трактора.
                        А ,викам къде изчезна goldy ,а той се специализирал във вадене на трактори,поне в идеологията,защото buldogа май е намерил верния път.
                        B+

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев
                          Първоначално публикуван от buldog
                          Не си прав! Да може би не може да сравняваме Cherokee/Grand Cherokee с Уаз като проходимост, но и те се справя не толкова зле (пък и да не говорим, че на някои места двигателя може да даде предимство )! А и Cherokee\Grand Cherokee може да ги използваш като всекидневни коли ( да идеш на море с тях, да возиш 5-ма човека удобно и т.н.)! А това да имаш Уаз, значи да имаш и друга кола или да живееш в гората А пък и факта, че всички наричате превозните си средства с марката Jeep, говори само по себе си ! Не искам да се заяждам, но подмятания като това на buldog, не правят чест!
                          Тук някой май не схваща майтапа
                          " А защо не дойде с нас или и ти беше с ч...." (с чужда жена)
                          нямам никакво пристрастие към марката на автомобила дали
                          е JEEP или УАЗ

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
                            е JEEP или УАЗ
                            Извинявам се в такъв случай! Не съм разбрал правилно! Но просто изказването звучеше така и ме жъгна! Иначе на майтап поне аз нося ( но като е майтап, да се разбира че е такъв )
                            RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев
                              Първоначално публикуван от buldog
                              е JEEP или УАЗ
                              Извинявам се в такъв случай! Не съм разбрал правилно! Но просто изказването звучеше така и ме жъгна! Иначе на майтап поне аз нося ( но като е майтап, да се разбира че е такъв )
                              Ти май не ме познаваш,от мен майтап да искаш,
                              за друга разходка един GSM и с нас, има и други
                              където желаят да си сменят автомобилите с висока
                              проходимост след разходка с мен.(няма да казвам Джип)
                              Аз лично след тази разходка с Диксъна и неговата Уазка
                              не бих сменил моята за нищо друго.

Коментар

• Аз съм с гуми за не много гъста мъгла! Така че на първо време мога да бъда пътник/оператор ! Хем ще видя как е !
                                RB Patrol Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X