Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
    Абе аз знам един як маршрут ама лошото е че от там минавам само аз и евентуално Влади. Предния път Соти и Мъро не посмяха да минат.
    Мисля че се сещам за какво говориш,ама ако не ме лъже паметта ти си се страхуваше за гумите,щото имало корени в коловозите(за справка само те са около 60-70см ),а аз,единствено АЗ се пънех да минаваме,ама ''някой'' ме разубеждаваше...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Не говоря за мястото с коловозите, там е скука. Става въпрос за онова място с камъчетата дето ми опираха на рамата.
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Лигавиме се. Утре към 11.00 хващам на някъде и това е.
        Хайде разкажете къде се каляхте днес
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Не говоря за мястото с коловозите, там е скука. Става въпрос за онова място с камъчетата дето ми опираха на рамата.
          И сега какво?!? За да ходи на разходка с тебе и Влади, човек май трябва да си вземе виетнамка. Ама пусто са много неудобни бе! От казармата не се бях качвал и това лято край Ягодина си припомних колко са зле в това отношение ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
            Първоначално публикуван от Yordan Kolev
            Не говоря за мястото с коловозите, там е скука. Става въпрос за онова място с камъчетата дето ми опираха на рамата.
            И сега какво?!? За да ходи на разходка с тебе и Влади, човек май трябва да си вземе виетнамка. Ама пусто са много неудобни бе! От казармата не се бях качвал и това лято край Ягодина си припомних колко са зле в това отношение ...

Може и тунинг 4" да си направи.
            LZ1VMH

Коментар

• Аз на втори натоварих жената и децата с идеята за пикник в Люлин планина. Пътят минаваше през едни коловозчета и жената се разписка, малката почна да реве и пикника завърши скоропостижно . Бях обвинен, че под предлог за пикник съм излязъл да си вдигам адреналина( чупя джипа- цит.) и то барабар с децата... Абе жените не могат да живеят сред природата. Не става!
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

• Първоначално публикуван от Георги Василев
                Аз на втори натоварих жената и децата с идеята за пикник в Люлин планина. Пътят минаваше през едни коловозчета и жената се разписка, малката почна да реве и пикника завърши скоропостижно . Бях обвинен, че под предлог за пикник съм излязъл да си вдигам адреналина( чупя джипа- цит.) и то барабар с децата... Абе жените не могат да живеят сред природата. Не става!

Не ти завиждам!
                Всъшност ти що чупиш джипа, А ?
                LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от Георги Василев
                  Пътят минаваше през едни коловозчета и жената се разписка
                  Мойта писка само като не е в гората
                  http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Всъшност ти що чупиш джипа, А ?
                    Нали и сервизите трябва да работят.
                    И вие деца храните!
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

• Айде да ни е честит новия форум. В коя планина мислите да го обсъдим тая събота и неделя? Вече е сряда, а още даже идея не се е промълвила. Маркане мисли
                      RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                        В коя планина мислите да го обсъдим тая събота и неделя? Маркане мисли
                        Той Маркан лесно ще го измисли. Още повече, че от тази неделя ни остана нещо за довършване. Ама ако е там, има вариант да си требе лебедка ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                          Айде да ни е честит новия форум. В коя планина мислите да го обсъдим тая събота и неделя? Вече е сряда, а още даже идея не се е промълвила. Маркане мисли
                          А бе лесно КЕ го измислиме ма Чекай да се адаптирам оти ке ми се пръсне главата с тия нови страници.

Коментар

• А и да питам тука че не знам у коя тема --ДЕКА МИ Е АВАТАРО А.

Коментар

• Която и тема да отворя все Чавдар виждам

Коментар

• zdraveite .Tuka u Bansko nema kirilitza ta samo da popitam;
                                IMA LI idei za nedelja.
                                I ne iskate li da katerime h.Vada .
                                Ako ne iskate kajete kade da doida.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X