Първоначално публикуван от Yordan Kolev
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
РАЗХОДКА
Свий
X
-
Мисля че се сещам за какво говориш,ама ако не ме лъже паметта ти си се страхуваше за гумите,щото имало корени в коловозите(за справка само те са около 60-70см
),а аз,единствено АЗ се пънех да минаваме,ама ''някой''
ме разубеждаваше...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
-
Хайде разкажете къде се каляхте днесПървоначално публикуван от Yordan KolevЛигавиме се. Утре към 11.00 хващам на някъде и това е.
Коментар
-
И сега какво?!? За да ходи на разходка с тебе и Влади, човек май трябва да си вземе виетнамка. Ама пусто са много неудобни бе! От казармата не се бях качвал и това лято край Ягодина си припомних колко са зле в това отношение ...Първоначално публикуван от Yordan KolevНе говоря за мястото с коловозите, там е скука. Става въпрос за онова място с камъчетата дето ми опираха на рамата.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93И сега какво?!? За да ходи на разходка с тебе и Влади, човек май трябва да си вземе виетнамка. Ама пусто са много неудобни бе! От казармата не се бях качвал и това лято край Ягодина си припомних колко са зле в това отношение ...Първоначално публикуван от Yordan KolevНе говоря за мястото с коловозите, там е скука. Става въпрос за онова място с камъчетата дето ми опираха на рамата.
Може и тунинг 4" да си направи.
LZ1VMH
Коментар
-
Аз на втори натоварих жената и децата с идеята за пикник в Люлин планина. Пътят минаваше през едни коловозчета
и жената се разписка, малката почна да реве и пикника завърши скоропостижно
. Бях обвинен, че под предлог за пикник съм излязъл да си вдигам адреналина( чупя джипа- цит.) и то барабар с децата... Абе жените не могат да живеят сред природата. Не става!
Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги ВасилевАз на втори натоварих жената и децата с идеята за пикник в Люлин планина. Пътят минаваше през едни коловозчета
и жената се разписка, малката почна да реве и пикника завърши скоропостижно
. Бях обвинен, че под предлог за пикник съм излязъл да си вдигам адреналина( чупя джипа- цит.) и то барабар с децата... Абе жените не могат да живеят сред природата. Не става!
Не ти завиждам!
Всъшност ти що чупиш джипа, А ?LZ1VMH
Коментар
-
Той Маркан лесно ще го измисли. Още повече, че от тази неделя ни остана нещо за довършване. Ама ако е там, има вариант да си требе лебедка ...Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеВ коя планина мислите да го обсъдим тая събота и неделя? Маркане мисли
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
А бе лесно КЕ го измислиме ма Чекай да се адаптирам оти ке ми се пръсне главата с тия нови страници.Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеАйде да ни е честит новия форум. В коя планина мислите да го обсъдим тая събота и неделя? Вече е сряда, а още даже идея не се е промълвила. Маркане мисли
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар