Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от V93
    Ти с блокажите го качи от от 3-и опит и то преди ние да го разровим ...

Винаги трябва някой да се качи за да може да тегли останалите.
    LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
      Да не би да ти е мерак да ти изпуши лебедката?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
        Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
        Да не би да ти е мерак да ти изпуши лебедката?
        Сега идва ред на твоята.
        LZ1VMH

Коментар

Сега идва ред на твоята.
          Ами крайно време й е да си отиде на мястото, че ми писна да се спъвам в нея :x
          Ние не сме неутрални!

Коментар

• Утре къде сме?
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Както е тръгнало...
              В къщи
              LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                Утре къде сме?
                На мене този пейзаж ми харесва повече от този
                Ние не сме неутрални!

Коментар

• И на мене по ми харесва, но ми се ще да е по кратка разходката щото ще е тествам нови промени които не са завършени. Също така мислех като се върна да остане време да поработя.

Коментар

И на мене по ми харесва, но ми се ще да е по кратка разходката .
                    Ами това е на Маркан от последната разходка и тя е била на Витоша, а не в Рила

Ние не сме неутрални!

Коментар

• На дадения етап маршрута на Чавдар е доста скучен, свързан само с каране по гладки магистрални черни пътища.
                      Няма грам тръпка ( сняг, дъжд) . Всичко ще бъде само друсане .
                      LZ1VMH

Коментар

• Предлагам да намерим някакъв терен на който да пробвам ходовете на окачването и да разбера кво съм направил.

Коментар

На дадения етап маршрута на Чавдар е доста скучен, свързан само с каране по гладки магистрални черни пътища.
                          Няма грам тръпка ( сняг, дъжд) . Всичко ще бъде само друсане .
                          Ами нямам нищо против, ама "на дадения етап" не си предложил някаква сериозна алтернатива.
                          За Огняново не съм убеден, че си сигурен за маршрута, а на картата нещо не виждам там някакъв път, който да звучи интересно.
                          Баирът над Бухово по никакъв начин няма да даде на Йори възможност да пробва ходове на окачването. Единственото, което може да се пробва там, ще е доколко джипките могат да издрапат по стръмен баир на хлъзгав терен. Вариантите там са 2 - или се почва голямото хлъзгане и разпъване на лебедки (ако има къде да се закачиш де) или се преминава относително бързо и после настава "голямата скука", защото (ако не ме лъже паметта) пътчето излизаше на "магистралата" за Мургаш.

Отделно, като все ти е скучно и искаш непременно да си създаваш тръпка, имаш 2 варианта: или подкарваш само по разни екстреми или слизаш на 20 и малко санта клиренс и си махаш блокажите.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

• Абе аз знам един як маршрут ама лошото е че от там минавам само аз и евентуално Влади. Предния път Соти и Мъро не посмяха да минат.

Коментар

Абе аз знам един як маршрут ама лошото е че от там минавам само аз и евентуално Влади.
                              Ами, момчета, вие си решавате.
                              Ако искате да карате на места, през които е ясно, че могат да минат само джипки със солидни клиренси като вашите, ще трябва да карате, както се казва "в тесен кръг".
                              Ако искате по-голяма компания, ще трябва да приемете, че в колоната ще има джипки, които не могат да карат навсякъде по следите ви и ще трябва да се съобразявате с това преди да тръгнете да правите едно или друго "лирично отклонение".
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

• Лигавиме се. Утре към 11.00 хващам на някъде и това е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X