Първоначално публикуван от V93
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
РАЗХОДКА
Свий
X
-
На мене този пейзаж ми харесва повече от тозиПървоначално публикуван от Yordan KolevУтре къде сме?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ами нямам нищо против, ама "на дадения етап" не си предложил някаква сериозна алтернатива.Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовНа дадения етап маршрута на Чавдар е доста скучен, свързан само с каране по гладки магистрални черни пътища.
Няма грам тръпка ( сняг, дъжд) . Всичко ще бъде само друсане
.
За Огняново не съм убеден, че си сигурен за маршрута, а на картата нещо не виждам там някакъв път, който да звучи интересно.
Баирът над Бухово по никакъв начин няма да даде на Йори възможност да пробва ходове на окачването. Единственото, което може да се пробва там, ще е доколко джипките могат да издрапат по стръмен баир на хлъзгав терен. Вариантите там са 2 - или се почва голямото хлъзгане и разпъване на лебедки (ако има къде да се закачиш де) или се преминава относително бързо и после настава "голямата скука", защото (ако не ме лъже паметта) пътчето излизаше на "магистралата" за Мургаш.
Отделно, като все ти е скучно и искаш непременно да си създаваш тръпка, имаш 2 варианта: или подкарваш само по разни екстреми или слизаш на 20 и малко санта клиренс и си махаш блокажите.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ами, момчета, вие си решавате.Първоначално публикуван от Yordan KolevАбе аз знам един як маршрут ама лошото е че от там минавам само аз и евентуално Влади.
Ако искате да карате на места, през които е ясно, че могат да минат само джипки със солидни клиренси като вашите, ще трябва да карате, както се казва "в тесен кръг".
Ако искате по-голяма компания, ще трябва да приемете, че в колоната ще има джипки, които не могат да карат навсякъде по следите ви и ще трябва да се съобразявате с това преди да тръгнете да правите едно или друго "лирично отклонение".Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар