Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кога и как? (Разходка в Рила 26 август 2007)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: кога и как? (Разходка в Рила 26 август 2007)

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
    Според мен се откланяме от темата. И се готвим да затънем в класиката " кое по-по-най". А ако затънем там, ще заключат темата за секунди.
    Но за да има баланс с мнението на Чавдар, аз пък ще кажа, че е въпрос на вкус. Аз драматични проблеми с Уаза нямам.
    Прав си, че се отклоняваме. А иначе съм далеч от мисълта да подкарваме спор кой е най-добрия джип. Просто споделям впечатления от това, което съм видял с очите си, в отговор на това:

не съм на мнение че СДЕЛАНОТО е толкова крехко и нежно колкото японците

Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
      Маркане, а какви са ти впечатленията от 4 точковите колани, специално за разходките
      Лоши.На разходката не ги слагах ама карах сам с тях.
      Не подскачаш не се клатиш и се чувстваш сигурен.
      Демек чупиш джипа по-сигурно.
      Наистина не се отразяват здравословно на колата сериозното блъскане и подскоците.

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
        А тук не си много прав с коментара към снимката като гледам просто си хванал момента в които като тръгнах да излизам пеша от дупката се хванах за едно клонче да си помогна , а то се оказа коприва и аз го пуснах много бързо и много ефектно
        А бе не съм прав ама как да не го направя(коментара) като си отива на снимката.

Коментар

По въпроса за коланите markan е абсолютно прав. Да оставим настрана сигурността там нещата са ясни но лично на мен ми е много по удобно когато съм добре пристегнат и най-важното много по-малко се уморявам при дълго друсане. Единственото неудобство е ,че ако често спираш и слизаш губиш повече време да се закопчаеш при потегляне. Освен коланите за мен много повишава конфорта и пояс (вълнен ластичен или неопренов) на кръста, виждам ,че Голди отдавна го е открил. Не бих се нарекал кекав но като карам през лятото особенно във високата планина ми е направило впечатление, че често настивам поради изпотяването и след това излизането на вън или повишаване на скоростта с отворени прозорци. Мразя да одъртявам.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Алексиев Преглед на мнение
            лично на мен ми е много по удобно когато съм добре пристегнат и най-важното много по-малко се уморявам при дълго друсане.
            Eй заради това и аз сериозно се замислям за такива колани. Вече нееднократно установявам колко е изморително да се опитваш да се задържиш на седалката при каране по по-сериозни наклони. Да не говорим, че в някои случаи се затруднява и управлението. По време на прекосяването на Рила, при стръмното спускане в края, не можах да си сложа колана, защото беше блокирал от наклона. Поради това видях бая зор, защото просто се свличах напред и при опити да се задържа, без да искам натисках по-силно отколкото трябва спирачката.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Да , колана е много хубаво нещо , но /за съжаление или за радост/ без подходящата седалка ... не става ! Той те държи напред , а настрани ?

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                Да , колана е много хубаво нещо , но /за съжаление или за радост/ без подходящата седалка ... не става !
                Е там е проблемът, че като хванеш едно, то повлича второ, което мъкне след себе си трето ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Aз за коланите няма да се изказвам, че до преди да се роди Дъщерята, май никой не ме беше виждал с такива, Сега ги слагам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ама чак пък да не мога да мърдам май няма да е скоро!

Коментар

Тази събота или неделя някои от Сф.няма ли да кара някаде и да си търси компания
                    Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                    LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
                      Но ще правиш смешни джиповете над 1.5 тона
                      Прав си Емо.
                      Утехата е че различните хора се смеят на различни неща.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        Прав си Емо.
                        Утехата е че различните хора се смеят на различни неща.
                        Има утеха и за вас на всяка разходка си вдигаме предния капак да проверим дали двигателя е там
                        Последно редактирано от buldog; 30-08-07, 21:36.

Коментар

За разликата между Малибу и МалоБучино ми беше мисълта ама карай.
                          Липсваше ми хуморът ти.
                          И темата ни нещо се занимари.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

За разликата между Малибу и МалоБучино ми беше мисълта ама карай.
                            А каква точно е разликата между двете ?

Коментар

До МалоБучино е трасето на закъсалите Виетнамки.
                              А Малибу ... Нещо като Слънчев бряг, само че в Калифорния.

Коментар

Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнение
                                Тази събота или неделя някои от Сф.няма ли да кара някаде и да си търси компания
                                Имам желяние да си изкалям "паркетника". Дай да се чуем на ICQ: 47089480 или Skype: d-atanasov

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X