Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: При Дядо Владо

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
    Д-р дядо Владо
    [ATTACH=CONFIG]884163[/ATTACH]
    На тази снимка зад мен се вижда едно светлозелено "П"образно....."клошарствайки" тук там се сдобих с тази основа за малък струг. Че баш струг няма да сглобя е ясно, но се мъча да направя нещо стабилно за обработка на цилиндрични детайли. Универсал имам (жив и здрав Крум-Регулатора) Масивно лагерно тяло с вал също,но за да им определя мястото над "струга" ми трябва задно седло, та питанката е някой има ли нещо такова с което е склонен да се раздели на прилични пари?
    П.П. По паралелите това е 92 на 17 в сантиметри и вероятно е родено някъде в пернишко..........
    П.П. 2 Като се замисля, предложения за кръстат супорт, ножодържачи и т.н стругарски благини в хоби класа са добре дошли....
    Последно редактирано от дядо владо; 28-09-16, 17:25.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Възхитен съм от условията на труд в Дедо Владовия сервиз, бялата покривка като на маса за узо и рибка.

Дедо го познавам от как беше Батко Бладо и виждам, че добре се развива. Ако тея покани за кафе важат и за не активни потребители смятам да намина за кеф и с подходящи армагани разбира се.
      Т5
      Crossrunner

Коментар

Никой не е върнат до сега. Е, вярно, че веднъж неканени гости си тръгнаха с полиция, ама само домакинът, който беше подал сигнала, беше арестуван, а гостите караха след патрулката....
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Никой не е върнат до сега. Е, вярно, че веднъж неканени гости си тръгнаха с полиция, ама само домакинът, който беше подал сигнала, беше арестуван, а гостите караха след патрулката....
          Ееее , не връщай лентата толкова назад .

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
            изречението нещо ми изглежда обърнато
            РенеГАД
            VW Golf V Variant 1.9 TDI
            Honda HR-V 1.6i 4WD
            "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
              изречението нещо ми изглежда обърнато
              Не е .

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                Ееее , не връщай лентата толкова назад .
                Виноват! Ама съм попти сигурен, че и на стената още личи....
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

......и на стената и личи, и гости приемам всякакви (друга тема е как ги изпращам ), питах за части за малко стругче, а вие засипахте въпроса с акита.
                  Ей, стига сте спамили (кафе)
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ти на копчето балтон ше шиеш май.
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Значи , аз щех да съм при Деди за една бройка в събота.Причината - от Ломски форд до Костинброд оставих едно 15 л. нафта по пътя. Тъкмо се бЕх наканил да звъня , и намерихме причината за разлива.
                      А иначе предвидливо додрапах до магазина на Джиев за всеки случай.

Коментар

Аз пък имам компроматни снимки

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Аз пък имам компроматни снимки
                          Ми, пусни да видим де
                          Георги Танев (0+)
                          Land Rover Discovery 1 300 TDi
                          Land Rover Club Bulgaria
                          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

по-късно

Коментар

по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                                На тази снимка зад мен се вижда едно светлозелено "П"образно....."клошарствайки" тук там се сдобих с тази основа за малък струг. Че баш струг няма да сглобя е ясно, но се мъча да направя нещо стабилно за обработка на цилиндрични детайли. Универсал имам (жив и здрав Крум-Регулатора) Масивно лагерно тяло с вал също,но за да им определя мястото над "струга" ми трябва задно седло, та питанката е някой има ли нещо такова с което е склонен да се раздели на прилични пари?
                                П.П. По паралелите това е 92 на 17 в сантиметри и вероятно е родено някъде в пернишко..........
                                П.П. 2 Като се замисля, предложения за кръстат супорт, ножодържачи и т.н стругарски благини в хоби класа са добре дошли....
                                Аз на гости не съм идвал, че ми е далече.
                                Но наскоро се спомина един познат, а преди време и баща му, бог да ги прости и двамата. Баща му беше велик стругар, струговете заминаха отдавна, но още има кашони със тругарски пособия.
                                Ножове, измервателни инструменти, райбери, центрови свредла. Тия дни майка му ми звънна да поразпитам дали някой има интерес към нещата. Аз си закупих някой нещица но повечето са ми неизползваеми.
                                Тъй че ноже да си харесаш нещо.
                                Давам няколко снимки просто за идеята.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X