От: При Дядо Владо
Зетя яде бой как си му е реда?
					Зетя яде бой как си му е реда?

- махам гумата, развивам централната гайка на карето и то си излиза назад без съпротива, след всичкото въртяне и сецканЬе, полуоската пък излиза напред покрай кутията без яд. Псувам сам себе си на кьорав старец и све по списку....карето и полуоската на баня, след което оглед. Карето е разглобено, но здраво, а полуоската отпред е намляна на дупИ. Шублер, дремел, диамантени пилички, големите очила (зер деди е недоскив), африканската заклинателка  мама Мудеба и вече всичко е в параметри. Тотал щета маншона и зегерката държаща карето. За късмет сменях каре на джип преди седмица и ми остана от него.......ъъъъъъ и е прибрах за да не се загуби някъде.
- махам гумата, развивам централната гайка на карето и то си излиза назад без съпротива, след всичкото въртяне и сецканЬе, полуоската пък излиза напред покрай кутията без яд. Псувам сам себе си на кьорав старец и све по списку....карето и полуоската на баня, след което оглед. Карето е разглобено, но здраво, а полуоската отпред е намляна на дупИ. Шублер, дремел, диамантени пилички, големите очила (зер деди е недоскив), африканската заклинателка  мама Мудеба и вече всичко е в параметри. Тотал щета маншона и зегерката държаща карето. За късмет сменях каре на джип преди седмица и ми остана от него.......ъъъъъъ и е прибрах за да не се загуби някъде. Приятел ме успокои - в гаража е деди потърси........след ден я намерих предвид размера и съм е сложил в кутийката със зегерки с този диаметър, но явно при предните претърсвания съм гледал пак със затвореното око. Те така събота неделя и почивният ми ден понеделник си ги отработих, Крум е невинен, сега по някое време монтаж по-внимателно
 Приятел ме успокои - в гаража е деди потърси........след ден я намерих предвид размера и съм е сложил в кутийката със зегерки с този диаметър, но явно при предните претърсвания съм гледал пак със затвореното око. Те така събота неделя и почивният ми ден понеделник си ги отработих, Крум е невинен, сега по някое време монтаж по-внимателно 

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар