Обява

Свий

Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий

X
- 

От: При Дядо Владо

Днес тормозя дъртия да ми прави шайби за те това...

Трябваше да пробива 4мм с бургия 1,5.Е --стана .Шайбичките се получиха и аз си довърших хобито-доволен съм.
 Е ,рязането беше малко аборигенско ,че още НЯМА ножове но ще се поправим.Някой като обещаем го правим.

Айде гледайте си работата ,че това трябва да го точа....
 Коментар
- 

Като си имаш клатику...,а таковата белгийски камик така ще е.Ние дето си нямаме само ще цъкаме с език.А на Дядо евала и смело напред в начинанията.
 Огнената вода е приготвена саааамо да видим кога ще пристигне Костинброд.Няма страшно в умирачката...
 Страшното е да си жив!...
 Коментар
- 

Ама обявявайте ги тия работи навреме ...то бива смяна на поколението ...барбекюто се саморазпадна..Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение.....
 Огнената вода е приготвена саааамо да видим кога ще пристигне ....
 Коментар
- 

Ей, гяволи. Вие го нападнахте с коли за диагностика, уж да се учи. Няма лошо, ма поне го подпомагайте кой с каквото може /кафе, рИкия, мезета и т.н./ сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор. сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
 dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
 Коментар
- 

Не бе.Просто си търся причина да се самопоканя.А иначе каквото рекъл-това донесъл.Ама и на мен ми е любопитно какво ще изплюе техниката за тоз таралясник.Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнениеЕй, гяволи. Вие го нападнахте с коли за диагностика, уж да се учи. Няма лошо, ма поне го подпомагайте кой с каквото може /кафе, рИкия, мезета и т.н./ Румен Николов Румен Николов

0888 358 572
 Коментар
- 

Я па колко си срамежлив......деди не е върнал никой.Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнениеНе бе.Просто си търся причина да се самопоканя.....
 Коментар
- 

Ми туй от пра пра пра баба ми съм го наследил.Га ергените са и бъркали под полата ,я е било много срам да се развика.Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеЯ па колко си срамежлив.     Румен Николов Румен Николов

0888 358 572
 Коментар
- 

Е те т`ва е демагогия - щ`от не си идвАл ощеПървоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеНий при деди отваряме портата с дупе  

Ми пЪ кЪ да откажа, зер 15-ти септември е ( т.е. начало на учебната година)Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнениеДеди/ама пък как звучи/ искаш ли да пробваш да четеш кола на 8000 км.Ланшна.Ако имаш желание от понеделник се ще организирам нещо до теб. хюндай. ( и това е кафе, недопитото ми следобедно) ( и това е кафе, недопитото ми следобедно)
 ...станА, хипер самоделката струг проби 4мм. алуминий с 1.5 мм свредло - т.е. приемаме, че биенето и е приемливо....Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеТрябваше да пробива 4мм с бургия 1,5.Е --стана .....Последно редактирано от дядо владо; 15-09-17, 23:04.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
 Коментар
- 

Една от целите на мероприятието беше да се опровергае друже Боголюб.За локумите , дет ги разтегаше за чукО  
 Ся да каже е ли това интелектуален труд и как трябва да се заплаща.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
 Коментар
- 

Изобщо не може да се сравняваш ти, твоето буане с чуко и на тебеподобните, с царящата sci-fi атмосфера в гаражната ЛАБОРАТОРИЯ на дядо Владо.Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнениеЕдна от целите на мероприятието беше да се опровергае друже Боголюб.За локумите , дет ги разтегаше за чукО  
 Ся да каже е ли това интелектуален труд и как трябва да се заплаща. В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч. В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар