Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

и аз съм мераклия дано да издържи машината
    Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Ми в такъв случай на АПЖ-то в 10ч.
      Аз,ако идвам ще бъда точен.

Коментар

Аз отпадам за съжаление.. Имам ангажименти.. Другата седмица обаче съм на линия!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
          Аз отпадам за съжаление.. Имам ангажименти.. Другата седмица обаче съм на линия!
          Аз със сигорност не съм готов, Милен идва днес и видя до къде съм стигнал. Десо, идната неделя е състезанието на Долно Езеро, стягаме колата за там. Аиде всички да подкрепим бургазлий в този три годишен труд! Ще се радвам да се видим на състезанието, далеч повече на трасето.
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
            Аз със сигорност не съм готов, Милен идва днес и видя до къде съм стигнал. Десо, идната неделя е състезанието на Долно Езеро, стягаме колата за там. Аиде всички да подкрепим бургазлий в този три годишен труд! Ще се радвам да се видим на състезанието, далеч повече на трасето.
            Надявам се няма да имам проблеми да дойда, но за съжаление само като публика.. Не искам да карам с тези гуми, щото никва няма да я свърша..
            Отделно, съединителя и лагера още не са ремонтирани, пак няма време за мен..

Коментар

Добре сте дошли . Днес отводнихме част от терена. Формата се очертава траял с четири кални зони. Трасе около 1.5 км.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
                Добре сте дошли . Днес отводнихме част от терена. Формата се очертава траял с четири кални зони. Трасе около 1.5 км.
                Нямам търпение, за трета поредна година съм на линия. Само да сме живо, здрави!
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                  Нямам търпение, за трета поредна година съм на линия. Само да сме живо, здрави!
                  Ей тоя ресьор що се прецака гогато не трябва..... Още ме е яд.. Знаех,че вие ще сте 1-ви.. Пожелавам първо място другата неделя!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                    Ей тоя ресьор що се прецака гогато не трябва..... Още ме е яд.. Знаех,че вие ще сте 1-ви.. Пожелавам първо място другата неделя!!!

Ресьорите вече ги няма, да видим с какво ще се извиняваме.
                    ТЛК-120 Николай Колев
                    0898521295

Коментар

Дайте повече инфо за това състезание, не бъдете толкова потайни.
                      Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                      Стефан Арзатов

Коментар

Състезанието е в Бургас кв. Долно Езерово старта е от 10.00. Траял около 1.5 км.с прилична кал .За визуална представа проверете в минало годишните издания(ДолноЕзерово 4x4).

Коментар

Очертават се няколко почивни дни с хубаво време,да вземем да организираме нещо, разходка с барбекю или барбекю с разходка.
                          ТЛК-120 Николай Колев
                          0898521295

Коментар

Мераклия съм,но както се очертава ще почивам само на 4,5 и 6-ти Май и най-вероятно ще съм на някоя хижа из Стара Планина.
                            Нека и другите колеги пишат за намеренията си-при мен,ако има някаква промяна с удоволствие ще се включа в разходката.
                            П.П.Ники-Честито 3-то място на състезанието.

Коментар

Ще ми се, ама витарата вчера нещо се предаде.. Ходих в къра да взимам едни краставици за кръчмата и шофьорското колело нещо взе да си ходи на където си иска.. Лагер ли, полуоска ли, хъба ли сгъна.. Не знам..

Коментар

Десо, дано да е нещо дребно, че при мен все най-тежките железа се чупят. Вчера след състезанието решихме да направим малко шоу за публиката, и аиде без предно, уазовият мост згъна едната полуоска и то така я згъна че се е скъсала от две места. Немога да си го обесня, веднъж счупена по средата втори път шлиците които влизат в дифа.

Ето я:

Ето го и донора:

ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X