Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
    Половината подготвят трасето за Сливен, аз пък започвам ремонти по витарата за Сливен, бат Ники на състезание в Русе беше и така..
    И пак ремонти и подготовки, този път за Сливен, но не бих пропуснал нещо в района през уикенда.
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнение
      Нещо замря работата май. Живи ли сте бе хора?
      Аааа не е замряла работата.
      Просто времето се постопли,калчицата взе да изсъхва и дойде време за по-дълги,но сравнително по-леки преходи сред полегатите гънки на Ст.Планина.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
        И пак ремонти и подготовки, този път за Сливен, но не бих пропуснал нещо в района през уикенда.
        Цялата ми предница е разбита..Накрайници от ляво дясно.. До 12-ти съм извн БГ, после, като се върна Сливен..

бат Ники.. Няма ли да се включищ в Сливенското трасе?

Коментар

Цялата ми предница е разбита..Накрайници от ляво дясно.. До 12-ти съм извн БГ, после, като се върна Сливен..

бат Ники.. Няма ли да се включищ в Сливенското трасе?
          Няма как да го пропусна, на крачка от нас е. Снощи се прибрах от Русе, за два дена 540км.с платформа.
          Има доста време за записване.
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

А така живна работата. При мен с новото предизвикателство се очертава известна "суша" по линия на офф, но здрави да сме! Успех на всички и много безаварийни!

Коментар

миналата неделя мръднах до Рамануша,хем да видя как е терена,хем да се поразкърша
              стягайте се да не изложим ямболската група на състезанието в сливен
              Десо,разчитам за скарата на теб,нищо че ще се състезаваш
              Нека силата да бъде с нас!
              Suzuki Grand Vitara
              +34 642 91 4154

Коментар

Радо, нали знаеш, че с времето съм много скаран.. Ще ходя до Лондон скоро и ще се върна на 10-ти април, после още два дни ще ми трябват за състезанието и брат ми на цяло ще озверее..
                Няма да бъда главен скараджия, но ще донеса кебапи и кюфтаци!

Коментар

Радо, нали знаеш, че с времето съм много скаран.. Ще ходя до Лондон скоро и ще се върна на 10-ти април, после още два дни ще ми трябват за състезанието и брат ми на цяло ще озверее..
                  Няма да бъда главен скараджия, но ще донеса кебапи и кюфтаци!
                  Ееее значи ще има едини.
                  Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                  На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                  Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Малко да съживя темата. Утре мисля че ще приключа с първия етап от ремонтите по тръскачката. Вече съм с УАЗ-ви мостове със шперове на двата дифа, как ще работят незнам, мисля през уикенда да пробвам Бакаджика. Ако има мераклии може да се поокаляме малко.
                    ТЛК-120 Николай Колев
                    0898521295

Коментар

Наистина голям застой, а пък иначе сме доста активни през почивните дни..
                      На мен предницата ми е много зле и сега я стягам за Сливен.. На всичкото отгоре няма да ме има 12 дни в България... А ми се карааааааа ...

Коментар

Аз утре вечер-/Сряда/ към 19ч. тръгвам за Сливенския Балкан.
                        Информацията е,че тази вечер там вали сняг и утре валежите ще продължат,та смятам да се поразходя по пътя,който не се чисти.
                        Друг е въпроса с шосейките до къде ще стигна...,но ще пробвам.
                        За почивните дни има вероятност въобще да нямам време за разходка,но още не съм сигурен как ще са нещата.
                        П.П.Ако за утре има мераклии да караме вечерта в Балкана нека пишат или звънкат да се уговорим.
                        Последно редактирано от Янко Желязков; 26-03-13, 20:48.

Коментар

Ники аз съм навит за калянето но като багаж.

Коментар

По кой път ще карате?
                            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                              По кой път ще карате?
                              от Раковски разклон до "Вратник"-около 12км.,които не се чистят.
                              При последното ни ходене пробихме пътя,но с доста зор,въпреки намаленото до минимум налягане в гумите...
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от Янко Желязков; 26-03-13, 22:00.

Коментар

На дали ще има много сняг, но пък ще е последен. Така че съм мераклия за утре вечер. От къде ще се тръгва и в колко?
                                Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X