Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Времето продължава да е "хубаво".
    Има ли мераклии за разходка през някой от тия дни?

Коментар

Малко фото от преди няма и час от Бакаджика.
      Там и сега продължава да вали обилен дъжд и пътищата са много разкаляни.
      По план трябваше и Паджерото да е с нас,но водачът му нещо се отказа.
      Дерето с коловоза над с.Търнава този път доста поозори Нивата и излизането стана едва след 6-тия опит-/Пламен през цялото време твърдеше,че от тук с тия шосейки излизане на самоход нямало/.
      Имаше и куп други перипетии-коловози,сблъсък с дърво,но като по чудо се разминахме без закъсване и крайната цел-/Тамаринската мина/ беше изпълнена успешно...-/доста валеше и фотографа не успя да хване всички интересни участъци/.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Янко Желязков; 27-05-12, 02:08.

Коментар

Както го изрових дерето стана вече лесно проходимо.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Живко,толкова дъжд се изсипа,че въобще не си личи де сме копали с тебе.
          Коловоза от стичането водата е станал още по-дълбок,ама се излиза де-/с всичката газ и яко подскачане/.
          Пък към градината какви наноси са станали.....,абе добре е терена.
          П.П.Сега чакам уж момчето с Паджерото да звънне и да тръгваме нанякъде,но дано не се откаже като снощи.

Коментар

Що не писахте че ще бродите из Бакаджика? Цял един следобед бях там, пробвах витарата с АТ-та, много добре се справя макар че се чувствах много несигурен,за пръв път влизлизам в калта без кални гуми, но..... ми хареса. Голяма забава!
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
              Що не писахте че ще бродите из Бакаджика? Цял един следобед бях там, пробвах витарата с АТ-та, много добре се справя макар че се чувствах много несигурен,за пръв път влизлизам в калта без кални гуми, но..... ми хареса. Голяма забава!
              Ники още на 24.05 предложих тук в темата да покараме през почивните дни,но никой нищо не писа.
              Както и да е-следващия път.
              Ние тази вечер продължихме с тестовете край Бакаджика.
              Маршрутът беше снощния с крайна цел,отново Тамаринската мина.
              Този път оставихме Нивата да почива и тръгнахме по нейните снощни дири с Паджеро 3000-автомат.
              Задачата,обаче се оказа непосилна.Още на дерето над с.Търнава тежката и сравнително ниска машина легна по корем в дълбокия черноземен коловоз и проблемите станаха сериозни.Въпреки всичко след почти 30 минутно драпане в дерето,раздаване на яка газ с включен заден твърд блокаж някакси излязохме.
              Не след дълго,обаче хлътнахме в още по-дълбок коловоз и този път вече всичко окончателно приключи.
              На всичкото отгоре заваля и проливен дъжд.
              Наложи да се притече на помощ Здравко със зеления всъдеход,който по традиция дойде с напълно шосейни гуми,извади ни от калта и си замина.
              П.П.За утре вечер навивам за тест една Г-класа-/дано се получат нещата/.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Янко Желязков; 27-05-12, 23:58.

Коментар

Ники ,питаш ли ме мен как е с АТ ,направо влизаш във ВРЦ шампионата , яка борба с волана а тя си ходи където си иска .Янко взели сте акъла на тоя паджерник бре, другя път ще се чудиш що човека ти отказва разходка
                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                  Ники ,питаш ли ме мен как е с АТ ,направо влизаш във ВРЦ шампионата , яка борба с волана а тя си ходи където си иска .Янко взели сте акъла на тоя паджерник бре, другя път ще се чудиш що човека ти отказва разходка
                  Бе да ти кажа и то взе нашия акъл.
                  Като отидохме на газстанцията да допълним бутилката се оказа,че разхода за вечерта е 35/100.
                  Но всичко е оправдано де-само в дерето ръмжа около 20 минути,докато успее да излезе.

Коментар

Днес със Живко открихме риболова
                    Имаше много риба,офроуд,кюфтета ......
                    Прикачени файлове

Коментар

[QUOTE=Димо_73;1864690]Днес със Живко открихме риболова
                      Имаше много риба,офроуд,кюфтета .....

Браво момци! Добре сте се забавлявали, за рибата не знам но кюфтетата изглеждат добре.
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Гледам бая народ в темата,та да предложа:
                        -Има ли желаещи за утре да спретнем нещо в района?
                        Аз ще съм свободен до към 16ч.

Коментар

Както каза Димо днес открихме риболова.Пътят до реката си беше леко казано хард.Не че и аз не минах но, киятя направо прелетя през препятствията.
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

.Пътят до реката си беше леко казано хард.

КъдЯ го има тоЗ хард път бря? Да идем да го атакуваме!
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

На мен ми мяза на Ханово на запушеното
                              0898707872-Здравко

Коментар

Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнение
                                На мен ми мяза на Ханово на запушеното
                                Мдааа, точно там е! ама май е станал доста гаден за преминаване.
                                ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X