Търси се фотограф На Веско мy лепнат въжетата по ръцете и ще го правим навигатор,а и фотото му се пълни с мъгла и неможем да се познаем
>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Днес се събрахме 9 джипа и поради непресттания дъжд разходката стана хард
Първо ме предаде хидравликата на волана,а след 200м спуках гума
Голям кеф е при проливен дъжд да сменяш гума ,а после да караш в гората Патрол без хидравлика на волана
Щатния фотограф и той с щета-Канончето се намокри сериозно и снимките кой знае кога ще ги качи тук
Най-сериозно пострада адаша/ MMB/,който полегна с Витарата на шофьорските врати.Добре че на тримата вътре им няма сериозни наранявания,ламарините на Витарата ще се оправят
Като ходих да правя гумата направо ми съдраха кожата-писаха си дъждовни,празнични,33-ката била тежка.....Ама здраве да е поне няма да давам 300лв за нова гума
Здравейте,
Първо да се представя отново, казвам се Иван. Днес бях на разходката за пръв път. Не беше зле. Наистина очаквах да е малко по-леко, като имам предвид само едно препятствие, което не беше по размета на моята джипка. В тази връзка искам да благодаря на всички, които ми хвърляха колани, въжета, макари и висяха по колата, за да не се обърне в реката.. Съжалявам, че не можах да благодаря лично, но и аз имах леки проблеми - първо ми свърши съединителя, после бензина, после телефона и накрая спирачките някъде изчезнаха.. с две думи на Долище трябваше да продължа по асфалта..
Хубава разходка се получи. Не беше толкова хард, повечето повреди по джипките бяха по скоро въпрос на лош късмет. Относно моето обръщане - аз реших да мина по по-труден път за по-интересно и... стана много интересно Комбинацията от страничен наклон, хлъзгавата мокра трева и един висок праг в долната част, доведоха до обръщане на колата. Всички сме добре, включително и витарата, всичко й е здраво, всичко й работи (дори страничния мигач), само преден и заден калник трябва да се изправят и това е.
Нямам много снимки, така че ще чакаме от другите фотографи още материал.
Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
Георги Кандиларов 0889/705-106
Коментар