Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Утре, 20.05.12. 10:00
    Бензиностанцията Лукойл преди Аспарухов мост.
    Дестинация - Здравец - Аврен, някъде там
    Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Айде приятна ви разходка. И да пуснеш снимки, че както валя, ще е интересно. Поздрави от Сандански.

Коментар

Понеже damyan82 e в Сандански,навигаторското място в Патрула е свободно.
        Ако някой има желание,да взима пържоли,бира и гумени ботуши и да ми се обади.
        0898/780-418 0887/69-50-11 0878/77-50-93 Георги
        NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
        ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

И да качите снимки.
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Днес се събрахме 6 джипки и си направихме страхотна разходка !
            Имаше достатъчно кал,поваля ни и дъжд
            Имаше и доста щети-мигач,броня,булбар,проблем с хъб......
            От мен 2 снимки,по-късно повече и разбира се по-качествени от CALICO !Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка 0261.jpg
Прегледи:1
Размер:110.5 КБ
ID:5375656Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка 0262.jpg
Размер:147.2 КБ
ID:5375658

Коментар

• Re: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Снимки от днес
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0615.jpg
Размер:210.1 КБ
ID:5375692Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0617.jpg
Размер:165.3 КБ
ID:5375693Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0618.jpg
Размер:222.2 КБ
ID:5375694Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0619.jpg
Размер:200.3 КБ
ID:5375695Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0622.jpg
Размер:255.8 КБ
ID:5375696Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0624.jpg
Размер:298.2 КБ
ID:5375697Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0627.jpg
Размер:211.4 КБ
ID:5375698Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0628.jpg
Размер:246.2 КБ
ID:5375699Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0631.jpg
Размер:251.5 КБ
ID:5375700Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0634.jpg
Размер:174.1 КБ
ID:5375701Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0635.jpg
Размер:137.0 КБ
ID:5375702
              Nissan Terrano II 2.7TDI
              0883474772 (Mtel) - 00905304672238 (Vodafone Turkey)
              Varna/Bulgaria & Istanbul/Turkey

Коментар

видео

http://www.youtube.com/watch?v=_BmPyBmgG7w
                Nissan Terrano II 2.7TDI

Коментар

• Чакате ли, чакате, а?

Чакате ли, чакате, а?

Ще ви разочаровам, днес малко снимах. Беше пълна свинщина, още на първото по-стръмно баирче, Сузи отказа да се покатери и се светнах че нещо ми се губи предното. Пуснахме се обратно надолу, разбрах че единия хъб е дал фира, а ги проверих ранната пролет за гмеж - може би точно за това се е сгафил, де . Направих се на хитър и отворих само капачката и нафарфалянках с WD, /Жоро, прибра ли скъпоценното?/.
                  Да ама... мързеливата рабта... срам за мене, на пробата по баира се оказа че пак няма предно, но пък и бях далтисал вече в коловоз, легнал по корем, та Големио Патрул ме дръпна догоре юнашката. Като излязохме на открито, вече съвсем културно си демонтирахме хъба на цяло, вътре само мен ме нямаше, а за разкош - точно по това време реши да се извали порядъчно. Затворихме и... о, чудо, то било голям кеф да се кара на 4х4 в свежата кал:

То че вчера валя, тва ОК, затова и излизаме, ама тоя дъжд съвсем разлигави обстановката и МТ-та ставаха на огледало, камо ли обикновените гуми:

Та тъкмо се джанкахме юнашки с лепкавата кал и дълбоки коловози, когато Таргата и Банджо се обадиха и казаха, че ако продължим да се мотаме по калните бани, те ще си играят самички, та се наложи да да се дърпаме ударно, един от тия удари отнесе ролбара ми, който служи най-вече да опъва вантите, дето ми държат покрива да не хвръкне

Хеле измъкнахме се криво-ляво и насреща ни - син самурай с две познати лица от калните хроники. И изгря слънце в този момент.

Продължихме нататък, дорде не стигнахме точката Б, Б като барбекю. Там освен задушевната атмосфера, задушените зеленчуци /тва май го нямаше/, задушевния аромат на скара обменихме мисли за какво ли не, от помпи за перални, до най-обикновена железария под формата на брони и друг хардуер, та чак до особеностите на теглене с въже, където Таргата ми даваше ОМЦУ, а аз не бях достатъчно вътрешно убеден за себе си /после, съвсем нагледно се убедих, тенкс Тарга/.
                  Та както казах, показа се и слънцето, решихме да караме в обичайната посока - напред. Беше голямо удоволствие, само избягвахме камъните, щото някои се оказваха живи:

И така, весело, весело - стигнахме до точка Хъ, където си мислех че съм шетал и преди, но яко обрасла с храсти. Стръмно късо спускане, декорирано с фиданки и дървета в подножието, найс, а? Дорде премислях дали всички джипки могат да го минат, Банджо опали, та не успях да се справя добре с документирането:

Ми, какво ми остана, освен да го последвам, шмугвайки се. Долу, вече в удобна позиция, щракнах още няколко пъти /сори, ама много захлюпено място, максимално отворена бленда и пак замазва, поради бързото спускане/:

Прикачвам трака, там трябва да са означени местата, където са щракани снимките, самите снимки в пълноекранен размер са тук: http://www.flickr.com//photos/vesur/...17666190/show/

Тарга, без фотошоп, само съм ги смалил, за да могат да се качват и гледат в нета лесно. Тенкс за въжето, убеди ме напълно.
                  Боги, беше удоволствие.
                  Прикачени файлове
                  Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Благодарим Ви за снимки
                    Nissan Terrano II 2.7TDI

Коментар

За утре нещо ще се организира ли? Валя доста, така че ще е бая кално.
                      Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                      Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Първоначално публикуван от MMB Преглед на мнение
                        За утре нещо ще се организира ли? Валя доста, така че ще е бая кално.
                        Аз ще пропусна,щото от вчера имам 1 гума тотална щета,гумаджиите решили и те да почиват 4 дни и явно във Варна никъде няма 33x10,5x15 BFG MUD
                        CALICO смята да постегне Сузито,а има и да качва много снимки от състезанието
                        Последно редактирано от Чавдар (V93); 27-05-12, 08:57.

Коментар

Познайте кой се завърна...
                          Последно редактирано от damyan82; 27-05-12, 06:42.

Коментар

Тази седмица бяхме на състезание и които дойдоха да гледат финала на Изворско видяха, че съвсем не ни беше лесно.
                            А тези които не караха, поради по-неподготвени (непрежалени) джипове не можаха да се включат в истинското състезание, могат да направят това другата неделя на 03.06.2012.
                            С момчетата от Aksakovo EXTREME подготвяме трасе, на което ще може да покарате с минимални рискове да си строшите джипките, но все пак да усетите тръпката от Оффроуда. Ще има музика, ядене, пиене... Абе купонче - нали това е идеята.
                            За повече инфо - ТУК
                            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Я .... цяла седмица никой не е писал тук???
                              Да напомня само за неделя... Палете джипките и на село!!!
                              Кое село ли?
                              Елементарно, драги ми Уотсън - на с. Любен Каравелово, естествено.
                              Последно редактирано от Kaskadiora; 01-06-12, 21:28.
                              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Една група замисляме да минем от Въглен по черно до Любен каравелово. Подробности по-късно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X