Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    Пламене, за моста който си включил за гледане явно си взаимствал трасето от една моя разходка
    Да не стане пак като последните две години да се носят мълви че съм знаел трасето. Знаеш че ще съм навигатор,така че те предупреждавам предварително.
    Не се притеснявай, точно под този мост през 2008-ма при тренировка изкривих задния мост на бегачката. Навигатора бе с мен, така че не ме упреквай в кражба на трасе.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Привет на Всички учасници и организатори!
      Пожелавам успешен старт и летящт финал на учасниците, и без котестации на организаторите. Ние нямаме подготвен джип за такова мероприятие, баба Нива,става за разходка но попадне ли някъде трябва да вадим трактора, А другия няма каско и не е за в гора по скоро е за пръ.ня, Така че ако може ще си ви погледаме от възможно най близкото място до нас.
      Късно видях темата, можех да помогна като помошник съдия- ІІкатегория имам но от години вече не съм се занимавала, и не съм я подновявала, е все още мога да върша второстепенни дейности.
      Хайде успех и много емоции и добри резултати.
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

колеги ако мога да попитам каде ще е сьстезанието
        http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
        0896415228

Коментар

Първоначално публикуван от галин георгиев Преглед на мнение
          колеги ако мога да попитам каде ще е сьстезанието
          Ако погледнете четири мнения по-нагоре или погледнете в подписа на организатора, ще намерите отговор на Вашия въпрос
          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
            Не се притеснявай, точно под този мост през 2008-ма при тренировка изкривих задния мост на бегачката. Навигатора бе с мен, така че не ме упреквай в кражба на трасе.
            Някъде да съм писал за кражба на трасе , че претендирам да е само мое? Да писал съм взаимствано,явно не е ползвана моята карта щом си бил там през 2008г. а аз през 2009г.

Предупреждавам ,че съм пускал карта с трак на този район и целта ми е да няма приказки после че ми писна от натяквания за глупости. За зетове на този и онзи които бяха точно твои писания срещу мен . Сега вече дано съм бил по ясен.

P.S.- Едно не ми е ясно,защо като има тема за състезанието се пише и в темата за разходките, едната тема е достатъчна
            Последно редактирано от banjo; 28-04-10, 18:18.
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Някъде да съм писал за кражба на трасе , че претендирам да е само мое? Да писал съм взаимствано,явно не е ползвана моята карта щом си бил там през 2008г. а аз през 2009г.

Предупреждавам ,че съм пускал карта с трак на този район и целта ми е да няма приказки после че ми писна от натяквания за глупости. ....
              Ко се нервиш? Недоволни винаги ще има !!! Особено ако пак се качите на стълбицата. Факт е, че във Варна, варнеските екипажи, ще са по-наясно с елементи от трасето, защото вече почти няма пътечка по която да не сме минавали.
              Във футбола има лаф, че на свой терен и празните пейки помагат.
              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Предупреждавам ,че съм пускал карта с трак на този район и целта ми е да няма приказки после че ми писна от натяквания за глупости. За зетове на този и онзи които бяха точно твои писания срещу мен . Сега вече дано съм бил по ясен.

P.S.- Едно не ми е ясно,защо като има тема за състезанието се пише и в темата за разходките, едната тема е достатъчна
                Извинявай, ако съм те разбрал накриво. Успех!
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

В неделя в Любен Каравелово имаше и разходка,освен основното за което бяха отишли повечето от нас. Имаше и доста снимачи,а все още нее отразено в темата. Имаше и гледки,които се виждат веднъж в живота(ром бягащ с автомобилна газова бутилка)
                  Призовавам всички които са снимали да отделят 10-тина минутки и да споделят снимките.
                  Моля
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

какво стана с долище, безопасно ли е за разходки, някаква нова информация има ли, махнали ли са капаните?
                    Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                    Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Безопасно е той цонко ги е насабрал всичките железа още тогава

Коментар

• От: До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Има и за вас от сърце не са обрани гаранция .....................и специялно за Боевски са сложили проволки ,ако не си е сложил яката
                        [FONT=Comic Sans MS]
                        [/FONT]

Коментар

Колеги, ако тази седмица се чудите къде да покарате, вижте ТАЗИ тема.
                          Има сбор в с. Любен Каравелово и колегите от Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img03.jpg
Прегледи:2
Размер:13.2 КБ
ID:5181301 организират нещо като състезание тип, "ПРАВИМ си купона".

Коментар

привет и от мен. много бих искал да съм там поне като зрител нооо! за съжаление няма да съм в града, така че ако може да видим снимки после евентуално!!!

Коментар

Аз тръгвам... така че който иска повече ИНФО да идва на място.
                              10:00 на язовира на с.Любен Каравелово 20-25км от Варна - качвате аксаковска панорама, продължавате посока Добрич, 3-та или 4-та отбивка в ляво.
                              Начало 11:00 + % BG точност.

Коментар

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

наистина ли никой не е ходил по разходки в последните месеци или просто забравихте за форума, айде да организираме нещо, може и още днес даже
                                Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                                Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X