Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Другите - ПАК ТАМ.
    Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

В продължение на вчерашната дискусия около огъня - заради, която ми преседна виното .. ето какво пише в закона за движениетото по пътищата относно алкохола:
      Чл. 171. (Доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., изм., бр. 51 от 2007 г.) За осигуряване на безопасността на движението по пътищата и за преустановяване на административните нарушения се прилагат следните принудителни административни мерки:
      1. временно отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство на водач:
      а) ..........

б) (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 на хиляда, установена с медицинско изследване или с техническо средство, определящо съдържанието на алкохол в кръвта чрез измерването му в издишания въздух, или е под въздействието на друго упойващо вещество, както и при отказ да бъде проверен с техническо средство или да даде кръв за медицинско изследване - до решаване на въпроса за отговорността му, но за не повече от 6 месеца; при наличие на медицинско изследване от кръвна проба по реда на чл. 174, ал. 4 установените стойности са определящи;

Действително има един член, в който се казва, че е забранено управлението при употреба на алкохол и упойващи вещества ... но не се предвиждат наказания под 0,5 на хиляда.
      Последно редактирано от nickbochev; 07-01-13, 20:52. Причина: премахване на невалидни линкове

Коментар

Прекрасни снимки,благодаря на двамата Весковци.
        Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
        АСК Ален Мак

Коментар

Неразбралия,гледам че си с нова снимка на аватара си,да си чувал нещо за авторски права,да си почерпил фотографа или шофьора му ?
          NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
          ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Ама никакви проблеми нямат нито фотографа нито шофьора му ама ще е следващият път като отида до Приморско
            >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
            Защото така ми харесва...
            Телефон: НЯМАМ
            Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Венци, днеска след ремонта на Нивата стана голяма бегачка .Оправяй предния диф и да ходим пак да ги чупим

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                Венци, днеска след ремонта на Нивата стана голяма бегачка .Оправяй предния диф и да ходим пак да ги чупим
                Какво пак си счупил?
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Желаещи за разходка в събота ?
                  NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                  ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Колеги, чета ви откакто съм във форума но все не чувствам подготвен да се присъединя... Иска ми се да се запознаем на някое по-леко преживяване и да видя как се държи Ленд Лорда ми.
                    Когато се очертава подобно леко преживяване съм кандидат да присъствам.
                    Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
                    LZ2РSD

Коментар

Ако се назландисваш така още дълго може да си от четящите . Препоръчвам ти да обуеш едни широки гащи ,да ги вържеш здраво отгоре и от долу ,най-добре да не си ял поне два-три дена и да се паркираш на изходният пункт.Никога не сме тръгвали с мисълта разходките да са hard просто машините и метеорологичните условия ни изненадват...затова заповядай пък на каквото е писано на това ще се пързаляме
                      >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                      Защото така ми харесва...
                      Телефон: НЯМАМ
                      Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от shaterhand Преглед на мнение
                        Колеги, чета ви откакто съм във форума но все не чувствам подготвен да се присъединя... Иска ми се да се запознаем на някое по-леко преживяване и да видя как се държи Ленд Лорда ми.
                        Когато се очертава подобно леко преживяване съм кандидат да присъствам.
                        Много ти стърчат мластпласовите авточасти. И междинен диф нямаш. Пак ще се виждаме ми се струва.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Остави човека да се накефи,после ще му мисли.
                          Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                          АСК Ален Мак

Коментар

То теб човек не може да ти хване спатиите напоследък.....
                            Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
                            LZ2РSD

Коментар

Това за пластмасите е верно и затова търся по-умерени изживявания. Няма бюджет и време за железни брони. лебедки и т.н. Засега съм само с гуми и малък лифт...
                              LZ2РSD

Коментар

Тези дни моето Диско като се върне към света на (полу)живите, може да се поизкаляме леко някъде.
                                Пък после ще викаме тежката артилерия да ни вади

П.П. Диското има здрави пластмаси, само боята страда.
                                П.П.2. Моето почти няма пластмаси, затова му се кефя

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X